توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تو رشته جهانگردی درسای راحت برای تابستون کدومن
لیلا پاشایی
07-05-2014, 04:49 PM
تابستون کدوم واحدا رو برداریم که اگه نخوندیم هم بشه با نوننه سوال پاس کرد یاحداقل سرعت مطالعه کتاب بابا باشه وقت زیادییییی نگیره
sunyboy
07-05-2014, 06:24 PM
تابستون کدوم واحدا رو برداریم که اگه نخوندیم هم بشه با نوننه سوال پاس کرد یاحداقل سرعت مطالعه کتاب بابا باشه وقت زیادییییی نگیره
دروس عمومی
لیلا پاشایی
07-06-2014, 04:59 PM
میخوام ازبین اینا8واحد رو بردارم به نظرتون چه جور کتابین من اشنایی ندارم باهاشونکدوماشون راحته؟
(تربیت بدنی2 .جغرافیای عمومی جهانگردی .جغرافیای جهانگردی ایران .گذران اوقات فراغت. اداب سفر در اسلام. اشنایی با موزه های ایران .شناخت صنایع دستی ایران و باستان شناسی ایران)
cute-baby
07-08-2014, 04:06 PM
میخوام ازبین اینا8واحد رو بردارم به نظرتون چه جور کتابین من اشنایی ندارم باهاشونکدوماشون راحته؟
(تربیت بدنی2 .جغرافیای عمومی جهانگردی .جغرافیای جهانگردی ایران .گذران اوقات فراغت. اداب سفر در اسلام. اشنایی با موزه های ایران .شناخت صنایع دستی ایران و باستان شناسی ایران)
به جز تربیت بدنی باقیش یخورده حجمشون بالاست عزیزم
باستان شناسی رو اصلا برندار
جغرافی ایران خوبه برداری البته پیش نیازش جغرافی عمومی هست که اگه قبلش پاس نکنی بعد برات مشکل ساز میشه،آداب سفر هم حتما نمونه سوال داشته باش
صنایع دستی خیلی جزییات داره باز موزه داری بهتر از صنایع هست البته اینم بگم من 2 ساله درسم تموم شده ویادم نیست چه درسایی پیش نیازشون بوده
اول حتما چک کن پیش نیاز هارو پاس کرده باشی
لیلا پاشایی
07-08-2014, 07:43 PM
ممنون واقعا لطف کردیدکمک بزرگی بود