ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد نمره عملی کارگاه

dazzle
06-05-2014, 10:23 AM
سلام، استادم نمره ی کارگاهم رو نذاشته، یعنی هیچ نمره ای وارد نشده، می خوام بدونم با این اوصاف درس قابلیت پاس شدن داره یا نه؟

sunyboy
06-05-2014, 12:05 PM
سلام، استادم نمره ی کارگاهم رو نذاشته، یعنی هیچ نمره ای وارد نشده، می خوام بدونم با این اوصاف درس قابلیت پاس شدن داره یا نه؟

خب باید استاد نمرات رو درج کنه

dazzle
06-05-2014, 12:51 PM
بله می دونم، اما جای نمره خالیه، می خوام بدونم اینطوری کل نمره از ورقه حساب میشه؟ یا اینکه بهتره حذف کنم ؟

sunyboy
06-05-2014, 01:13 PM
بله می دونم، اما جای نمره خالیه، می خوام بدونم اینطوری کل نمره از ورقه حساب میشه؟ یا اینکه بهتره حذف کنم ؟

این درس هم عملی داره هم تئوری!! باید بدونید که فقط برای شما وارد نشده یا همه همکلاسیا!! اگر برای شما وارد نشده علت چیه؟ توی ازمون عملی شرکت نکردین؟ اگر برای همه وارد نشده خب استاد وارد میکنه

dazzle
06-05-2014, 01:45 PM
این درس هم عملی داره هم تئوری!! باید بدونید که فقط برای شما وارد نشده یا همه همکلاسیا!! اگر برای شما وارد نشده علت چیه؟ توی ازمون عملی شرکت نکردین؟ اگر برای همه وارد نشده خب استاد وارد میکنه

بله در آزمون عملی شرکت نکردم

McQueen
06-05-2014, 08:01 PM
منظورتون درس کارگاه یا شیشه گری رشته شیمیه؟
منم این ترم برداشتم اما هنوز استاد نمره هاشو نذاشته با اینکه خیلی وقته امتحانشو دادیم!:164:

sunyboy
06-05-2014, 09:28 PM
بله در آزمون عملی شرکت نکردم

اگر شرکت نکردین حذف کنید. چون نمره عملی شما صفر میشود و هر چی نمره تئوری بگیرید فایده نداره!!

dazzle
06-05-2014, 11:38 PM
اگر شرکت نکردین حذف کنید. چون نمره عملی شما صفر میشود و هر چی نمره تئوری بگیرید فایده نداره!!ممنون، انگار خواست خداست که من قبل از مدرک گرفتن برم خدمت، هر قدرم از استاد خواهش کردم هم قبول نکرد. مرسی از پاسختون دوست عزیز