توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشروطی
hossein 91
05-17-2014, 02:00 PM
سلام.یه سوال خیلی مهمی داشتم.خواهشا اگر اطلاعات درستی دارید پاسخ بدین..من ورودی 90 هستم و از اون زمان تا به حال سه ترم مشروط شدم.در قسمت اطلاعات جامع دانشجو سامانه ی گلستان که میرم زده مشروطی کل :3 ( متوالی : 2 - خاص : 0 )
یه مشروطیم مربوط میشه به دوره ی داشپذیریم چون من از طریق فراگیر وارد دانشگاه پیام نور شدم.اون دو تای دیگه هم مربوط به دو نیمسال قبل میشه.
میخواستم بدونم اگه این ترم هم خدایی نکرده مشروط بشم طبق قانون داشگاه از تحصیل محروم میشم؟
معدل کل : 13/01 .
sunyboy
05-17-2014, 02:27 PM
توی پیام نور قانونی برای اخراج دانشجویان مشروطی فعلا وجود نداره!!
hossein 91
05-17-2014, 02:33 PM
توی پیام نور قانونی برای اخراج دانشجویان مشروطی فعلا وجود نداره!!
شما این مطلب رو بخونید.بند آخر صفحه:
Xxxxx
sunyboy
05-17-2014, 03:57 PM
شما این مطلب رو بخونید.بند آخر صفحه:
Xxxxx
تاریخ اون خبر در سایتش رو بخونید مال 91 است در ضمن شرایط مشروطی رو نوشته یعنی داشجوی مشروطی مجاز است چند واحد بردارد و... اگر میخواهید خیالتان راحت شود بهتره در دانشگاه خودتان با مراجعه حضوری و مشورت با کارشناس رشته خود موضوع رو جویا شوید.
hossein 91
05-17-2014, 04:35 PM
تاریخ اون خبر در سایتش رو بخونید مال 91 است در ضمن شرایط مشروطی رو نوشته یعنی داشجوی مشروطی مجاز است چند واحد بردارد و... اگر میخواهید خیالتان راحت شود بهتره در دانشگاه خودتان با مراجعه حضوری و مشورت با کارشناس رشته خود موضوع رو جویا شوید.
آخه یه قسمتی هست که میگه :
برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۲-۹۱ به بعد و از تاریخ ابلاغ لازم الاجراست.
بعد یه قسمتی هم هست که میگه :
واحدهای انتخابی دانشجو در ابتدای هر نیمسال تحصیلی به جز آخرین نیمسال، به هر دلیلی نباید کمتر از 14 واحد درسی باشد.(یعنی اگه مشروطم بشی حداقل 14 واحد باید برداری)
اگه این قوانین برای ورودی های 91 به بعد هستش (طبق گفته ی خودش)پس چرا من که ترم قبل مشروط شدم تونستم این ترم 14 واحد بردارم؟(چرا این قانون راجع به من اجرا شد..من که ورودی 90 ام؟)
من تا از دانشگاه بپرسم دق کردم.در هر حال ممنون از راهنماییتون.
hossein 91
05-18-2014, 10:52 AM
امروز با آموزش دانشگاه (کارشناس رشته خودم) تلفنی صحبت کردم و موضوع رو بهش گفتم..ازش پرسیدم که در دانشگاه پیام نور چند بار میشه مشروط شد؟جواب دادن : در پیام نور محدودیتی برای مشروطی وجود ندارد و فقط به سنوات دانشجو توجه میشه.مثلا کسی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنه حداکثر 5 سال و یا کسی که کارت پایان خدمت داره میتونه حداکثر تا 10 سال به تحصیل ادامه بده.راجع به اون بخش نامه هم ازش پرسیدم که واقعیت داره.گفتن که نه همچین چیزی نیست.
این مطلب رو گفتم ثبت کنم که اگه این صفحه سوالات کسی دیگه ای هم بود به جوابش برسه.
راستی باید توجه داشته باشید که اگه بعد از اتمام واحدها معدل کلتون زیر 12 بشه..بهتون مدرک نمیدن.تنها راه نجاتش هم اینه که اگه از سنواتتون نگذشته باشه امکان داره که 20 واحد بهتون بدن که معدلتون رو بالای 12 بیارید.که البته خدا اون روز رو نیاره برای هیچ دانشجویی!
در آخرم امیدوارم همه ی دانشجویان این دانشگاه در کنار همه ی کمبود هایی که داره به نتایج موفقیت آمیزی دست پیدا کنند. یا علی