PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمکم کنید در مورد زبان تخصصی روان شناسی

شمعک
05-14-2014, 02:07 PM
سلام خسته نباشید به مدیر سایت ..... من منابع زبان تخصصی روانشناسی رو دیدم ولی توی قسمت سنتی کل منبع رو نوشته باید مطالعه شود توی قسمت تجمیع نوشته بعضی یونیت ها لطفا راهنمایی کنید کل منبع رو بخونیم یا ....؟؟ با توجه به این که دوتا کتاب می باشد ربان مدیریت تخصصی و زبان روانشناسی تخصصی خواهشا راهنمایی کنید ممنونم ازتون:169:

sunyboy
05-14-2014, 02:17 PM
سلام خسته نباشید به مدیر سایت ..... من منابع زبان تخصصی روانشناسی رو دیدم ولی توی قسمت سنتی کل منبع رو نوشته باید مطالعه شود توی قسمت تجمیع نوشته بعضی یونیت ها لطفا راهنمایی کنید کل منبع رو بخونیم یا ....؟؟ با توجه به این که دوتا کتاب می باشد ربان مدیریت تخصصی و زبان روانشناسی تخصصی خواهشا راهنمایی کنید ممنونم ازتون:169:

خب شما با توجه به سنتی یا تجمیع بودن خودتان منبع را مطالعه کنید.

شمعک
05-14-2014, 04:15 PM
من دانشجوی روان شناسی عمومی هستم من از کجا بفهمم سنتی هستم یا تجمیع ؟؟ در حالیکه بالای هر سر فصل نوشته روانشناسی عمومی طرح تجمیع و روانشناسی عمومی سنتی ! میشه راهنماییم کنید

sunyboy
05-14-2014, 04:31 PM
سنتی ورودی های قبل از سال 89 است بعد از این میشود تجمیع یعنی از ورودی شما بعد از سال 89 است میشوید تجمیع

شمعک
05-15-2014, 12:20 AM
من ورودیی سال 88_89 هستم یعنی شامل حال من هست؟ ممنونم که با حوصله جواب میدین

sunyboy
05-15-2014, 01:58 AM
من ورودیی سال 88_89 هستم یعنی شامل حال من هست؟ ممنونم که با حوصله جواب میدین

با کارشناس خود در دانشگاهتان تماس بگیرید تا مطمعن شوید