PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیآم نور خــوب هست یآ .....؟

arian1096
04-24-2014, 07:13 PM
سلام چند تا سوال داشتم لطفا پاسخ بدید !!! بنده قصد دارم در پیام نور تحصیل کنم تحقیق کردم دیدم سواد اکثر شما عزیزان از دانشگاه آزاد و علمی کاربردی بیشتره درسته ؟؟؟ خوب میخواستم بدونم امتحان های شما تستی هست یا تشریحی اگر هر دو به چه نسبتی ؟؟؟ آیا میشه هم در دانشگاه پیام نور درس خوند هم همراهش کار کرد ؟

McQueen
04-24-2014, 08:38 PM
سلام چند تا سوال داشتم لطفا پاسخ بدید !!! بنده قصد دارم در پیام نور تحصیل کنم تحقیق کردم دیدم سواد اکثر شما عزیزان از دانشگاه آزاد و علمی کاربردی بیشتره درسته ؟؟؟ خوب میخواستم بدونم امتحان های شما تستی هست یا تشریحی اگر هر دو به چه نسبتی ؟؟؟ آیا میشه هم در دانشگاه پیام نور درس خوند هم همراهش کار کرد ؟

سلام اره من فکر میکنم سواد ما بیشتره چون اگه بقیه دانشگاها یه جزوه نهایت 70 الی100 صفحه ای استادو میخونن و آخرش بعضی استادا پارتی بازی میکنن از یکی خوشش بیاد بهش نمره میده و طرف قبول میشه ما محبوریم برای هر درسی که برمیدارم کتابای 400 صفحه ای بخونیم اون هم با دقت و اخرش هم فقط 6 نمره میانترم دست استاده و امتحان اصلی سراسریه و کامپیوتر صحیح میکنه و توش پارتی بازی و التماس و ... نیست
امتحانای ما هر جفتش هست بعضی امتحانا تستی _تشریحیه و بعضیا فقط تستی ولی اکثرا فقط تستیه (البته به غیر از دروس عملی که امتحان و نمرش دست خود استاده)
خوبیه پیام نور اینه که تو دانشگاه کسی بهت کار نداره که سر کلاس میای یانه و آزادیه! ( البته دروس عملی رو باید برید دانشگاه) نه حضور غیابی هست (شاید جلسه اول اسامی رو بخونن ولی هر دفعه نه) و نه مثل بعضی از دانشگاها درس پرسیدنی. فقط شاید بعضی استادا تک و توک یه کوئیزی بگیرن واسه همین فکر کنم میشه هم درس خوند هم سرکار رفت

موفق باشید:72: