PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وقتی دوست جنس مخالف دارم ، دلتنگی هام رفع میشه، چرا ؟

fr.chemi3t
03-31-2014, 07:22 PM
یاشار : سلام برادری : سلام . ببخشین شما ؟ یاشار : من از تیزهوشان علامه جعفری هستم . برادری : بله ، بفرما . در خدمتم منتها پاره وقت . یاشار : باشه . به نظر شما چرا من خیلی وقتا دلتنگم؟ برادری : اول بگو ببینم شما هم مثل بعضی ها سرو گوشت جنبیدن داره یا نه؟ یاشار : یعنی چی ؟ برادری :یعنی اینکه اهل قیژ قیژ (عشق مجازی )هستی؟ دوس دخی داری یا نه؟ یاشار : تنی نه . نتی چرا !!!!!! ولی واقعی نیستند . ولی میخام یکی واقعی برا خودم ردیف کنم برادری : پس ما رو با شما کاری نیست . یا حق . یاشار :چرا قهر میکنین. به من گفتند که میشه با شما راحت درد دل کرد . میخاین دروغ بگم یا مخفی کاری کنم؟ ناراحت شدین میگین با من کاری ندارین ؟ برادری : نه بابا . قهر و ناراحتی چیه . میخام بگم شما اگه دوست جنس مخالف پیدا کنی این دردِ دلتنگی از بین میره و دیگه نمیای سراغ ما . همین . یاشار : پس یعنی با دوست جنس مخالف مرض دلتنگیم درمون میشه ؟
http://pnu-club.com/imported/2014/03/1641.jpghttp://pnu-club.com/imported/2014/03/1642.jpg
برادری : نه من کی گفتم . چرا حرف میذاری تو دهنم . تو رو خدا منو با سانسورچی های بلوغ در گیر نکن. این سلمان شده و رفقاش منو آخرش میکشن با این چت ها !!!! یاشار : خب شما گفتین که ” اگه دوست جنس مخالف پیدا کنی این درد دلتنگی از بین میره ” . نگفتی؟ برادری : بله من گفتم درد از بین میره نه مریضی . مرض و درد با هم فرق دارن . همیشه با بلوغ هم اندیشی داری دقیق باش خیلی دقیق و ریز بین . او کی؟ یاشار : اوکی . حالا درد و مریضی فرقشون چی هست. من که دارم هنگ میکنم برادری : خب ببین داداش یاشار ! وقتی شما یک مریضی توی داخل بدنتون دارین این مرض چون پنهان هست و دیده نمیشه خدا برا اینکه بهت نشون بده که شما مریضی داری ، درد رو قرار داده تا اون درد علامتی باشه برا تو که بفهمی یک مرضی توی بدنت هست . تا بدونی مریض هستی و نقص و مثلا کمبود ویتامین داری و بری دنبال درمان .یعنی درد علامت ونشانه هست ؛ مشکل اصلی این درد نیست اون مریضی اصلی هست که اگه درمون نشه تو رو از کار میندازه . افتادددددددد؟؟؟؟؟ یاشار : داره می افته . خب اینا چه ربطی به سوال من داشت البته با عرض معذرت ها . برادری : ربطش اینه که ما برای این دلتگ میشویم که یک کمبود و مرضی درون خودمون داریم . این دلتنگی نشانه ای از اون مریضی هست . دلتنگی آلارم هست . آژیِر خطر هست از یک نقص درونی. دیدی که یک دستگاه بزرگ پیچیده اشکال فنی یا نقص پیدا میکنه ، سوت میکشه؟ اونجوری. پس ما دچار درد دلتنگی میشیم چون درونمون یک نقصی و کمیودی داریم . یاشار : عجب !!!!!!! . چه کمبودی و نقصی هست درون من که خودمم بی اطلاع هستم ؟ برادری : فقط شما که نیستی . همه ما این مشکل رو داریم. غفلت ها و مشغله ها نمیذاره ما متوجه اون درد بشیم . روح ما از معشوق اصلی و آرام بخش حقیقی اش که خدا باشد ، جدا افتاده و به جهت دوری از محبوب ندانسته ، هی دنبال اون می گرده . گاهی که مشغله های دوربرمون رو کم میکنیم و کمی متمرکز میشیم و به خودمون از لحاظ تغذیه و جسم میرسیم ،یا یه گناهی رو ترک میکنیم و کار خوب میکنیم ؛ یه هو این مریضی جدایی و فراق یار،رو متوجه میشیم و درد دلتنگی میاد. یعنی خدا داره مارو دلتنگ میکنه تا بهمون بفهمونه که بایس دنبال حل مریضی و برطرف کردن نقص جدایی از محبوب واقعی برویم.کلا ما توی دنیا اومدیم که برگردیم پیش محبوب دوست داشتنی . تا با وصال به لذت واقعی برسیم . یاشار : دارم یه جورایی میشم . به خدا پروین راست میگفت . شما خیلی عجیبی . برادری : چی ؟؟؟ کی راست میگفت ؟پروین کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ای بی حیا !!!!!!!!!! خیلی خری !!!!!! من دارم یه ساعته فک میزنم تو باز از دوست دخترت دلیل میاری ؟ یاشار : میدونم که شوخی می کنین . . خب ادامه بدین لطفا . برادری : گفتم که خدا میخاد ما رو متوجه مریضی اصلی کنه . شما اگه بخای با پیدا کردن دوست دختر یا فرقی نمیکنه یه دختری با پیدا کردن دوست پسر این دلتنگی رو از بین ببره ، اون موقع یواش یواش یادش میره که یک کمبود و مریضی درونش داره . مثل کسی که عفونت حادی درون بدنش داره و سرش شدید درد میکنه . این مریض بیچاره هم به جای اینکه بره دنبال درمان مریضی میره زرت و زرت مسکن میخوره . استامینوفن کدئین یا ایبوپروفین. اون وقت از رو بی حسی ، درد رو نمیفهمه ، و بیچاره خوشحال میشه که دیگه سرش درد نمیکنه . در حالیکه درد سر داره ولی متوجهش نیست. حس نمیکنه . چون اون حسه کور میشه با خوردن استامینوفن کدئین یا ایبوپروفین . یاشار : عجب . آقا یه چی بگم نمیگی خری؟ برادری : اون که هستی . بگو حالا. یاشار : پس اسم جدید دوست دخترا و دوست پسرا رو هم فهمیدیم . اصغر شد استامینوفن !!!!!! . پروین هم شد ایبوپروفین !!!!! http://pnu-club.com/imported/2014/03/1643.jpg ← ♥ → http://pnu-club.com/imported/2014/03/1644.jpg برادری : بله . البته به این راحتی ها هم نیست . چون عوارض جانبی اسی ها و پری ها ویرانگره . یعنی شیطون چون در کمینه توی ایکی ثانیه قیژ قیژا رو جیز جیز میکنه وبقیه ماجرا. دلتنگی ها حل نمیشه هیچ چی !! دردای دیگه هم که کشنده تره ایجاد میشه . یاشار : خب . باز بر میگردیم سر خونه اول. پس من ایبوپروفین نخورم !!!!!!!! پس چیکار کنم وقتی دلتنگم؟ برادری : خب ریشه دلتنگی رو گفتیم که . نگفتیم ؟ یاشار : بله گفتین که در دوری روحمون از خداست . محبوب و معشوقی که آرام بخش واقعیه اوس کریمه. برادری :خب برا اینکه دلتنگی رفع شه بایس خودمون رو به آرام بخش حقیقی نزدیک کنیم دیگه . اونی که اطمینان داریم همه چی دست اونه . دل آرام گیرد به یاد خدای . پس موقعی که دل آدم میگیره بهترین فرصت هست تا باخدا درد دل کنیم . خیلی خودمونی .
یاشار :خب راستش من ازش خجالت میکشم. چی بگم بهش؟ برادری :خب خودمونی هر چی دوست داری بگو . بهش بگو ……………. من همونی ام که در گهواره قادر نبودم مگس بپرانم ، تو بزرگم کردی. توی قنداق محبت من را انداختی در دل مادرم که مرا تر و خشک کند . همونی ام که نمیدانستم زندگی چیه ؟ تو محبت را یادم دادی . آبم دادی . نانم دادی . مریض شدم خوبم کردی. افتادم بلندم کردی. دیگران مسخره ام می کردند و تو مرا بزرگ می شمردی . تو به من نعمت دادی و من کفران کردم . تو پوشاندی و من آشکارا نافرمانیت کردم . من جنایت کردم و تو رسوایم نکردی . با تو عهد کردم و شکستم باز قبولم کردی . دوباره رفتم و برگشتم تو به رویم نیاوردی . تو به من استعداد دادی و من قدرش ندانستم .خصوصیات خوب را به نام من نوشتند و تو با اینکه میدانستی من خوب نیستم ، چیزی نگفتی . کارهای بدم را مخفی کردی و من پررو تر شدم . اکنون هم دلتنگم می کنی تا باز به سوی تو برگردم . قسم به خدایی که خودت باشی !! دیگر از خودم خسته شده ام و با اینکه خجالت میکشم ولی میخاهم به سویت بیام و دستم را بگیری . ای به قربان دلتنگی هایی که دل را به سوی تو می کشاند . عجب عالمی دارد این دلتنگی ……….
یاشار : آقای برادری . این حرفا به دل میشینه . مثل اینکه خیلی وقته آدم منتظر این حرفاست . حرفای شما خیلی خوبه . برادری : آره به دل می شینه ولی اینا حرفای من نیست آقا یاشار . یه جورایی ترجمه بخشی از دعای امام حسین علیه السلام در روز عرفه هست .

Isooda
03-31-2014, 11:30 PM
جالب بود دخترم مرسی:46: