PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منابع کارشناسی ارشد رشته سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی(gis & remote sensing)

sunyboy
03-16-2014, 08:34 PM
منابع کارشناسی ارشد رشته سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS & REMOTE SENSING)
ازعنایت خانم مهندس فریبا کربلائی بعلت فراهم اوردن چنین شرایطی که بتونم نسبت به دوستانم انجام وظیفه کنم نهایت تشکررو دارم وذکرچندنکته لازم وضروریه:۱-منم مثل شما داوطلب ۹۲هستم اما تجربه کنکور۸۹رودارم ومنابعی روکه معرفی میکنم قطعاعاری ار اشکال نخاهد بود وتاالان اپدیت شده هست وشرط لازمه ودوست نداشتم مثل من تاروز کنکوردرگیر منابع باشید! ۲-شک نکنید تاقبل ازکنکورپارسال(۱۳۹۱)،بیش از ۹۰درصد منابع همینهائیکه خدمتتون عرض میکنم

(۲۰کتاب ناقابل)
وامیدوارم تغییرات کلی دراون صورت نگیره…
ریاضی و آمار:
۱.آمار و احتمال مدرسان شریف جلد قرمز(مربوط به رشته های حسابداری ومدیریت) (البته خود کتاب بودجه بندی دقیقی رو انجام داده که فوق العادست!!)بچه ها بیخود خودتونو درگیر با چند منبع نکنید،با سرفصلهای این کتاب شروع کنید ومسلط بشید بعد سوالات کنکورروبا هاش تطبیق بدید.برای تسلط از تستهای مختلفی میتونید استفاده کنید(حتی کتابهای کنکور گاج!!)خیلی مهم:چون امسال زیرگروه رشته علوم جغرافیا قرار گرفتیم از تستهای سالهای گذشته رشته جغرافیای توریسم هم حتما استفاده کنید!۲.ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت هادی رنجبران+جزوات ریاضیات عمومی پارسهخیلی مهم:با توجه به سوالات آسون امسال به همون کتب سال سوم وپیش رشته ریاضی فیزیک(اونم نه تمام مباحثش!)رجوع کنید بهتره،علت اصلیش اینکه دیگه شناور نیست! اونائی هم که ریاضیشون ضعیفه بیشترتمرکز روآماربذارن یا مباحث تکراری هرساله کنکورروبرن تست کارکنن تا مسلط بشن.
زبان:
خوندن زبان خیلی وقتگیره وتودرازمدت جواب میده،ولی ترازش خیلی بالاست ورتبه رو کن ویکون میکنه(رتبه کمتر از ترازبیشتر منتج میشه!)پس ازهمین الان بسم الله….ابتدا با لغات دوران متوسطه وپیش دانشگاهی شروع کنید وبعدکتاب
۵۰۴ words
ترجمه خانم فاطمه مهدوی رو خوب بخونیدوکامل مسلط بشید،مخصوصا حفظ ۱۲۵واژه مشکل اما ضروری انتهای کتاب(بااین امادگی میتونید به ۱۰ سوال اول پاسخ بدید)به سولات گرامر اصلا فکرنکنید(درحدمسابقات یورو۲۰۱۲)،اگه زبانتون خوبه لغات
essential words for TOEFL
رو هم بخونید.خیلی مهم:باتوجه به درصدهای زیبای صفرزبان رتبه های برتر،بهترین کارواسه بالا بردن رتبه همین درس زبان(منم زبانم زیادخوب نیست،اما شروع کردم)،حداقل به یکی دو سوال اول هر متن reading comprehensionمیتونید جواب بدید که خودتون برید کشف کنید!!!
اصول تفسیر عکسهای هوایی:
هرچی به سولات سالهای اخیر نزدیک میشیم ماهیت سولات تفسیر به سنجش از دور نزدیک میشه ومفهومیتر.بچه های تربیت مدرس با مشاوره اساتید این ۳کتاب رو که سالهای قبلم چندسوالی ازشون میمود روامسال خیلی بیشتر تاکید کردن:۱.کتاب اصول فیزیک سنجش از دور و فناوری ماهواره (مخصوصا ماهواره ها)، دکتر مباشریمبانی سنجش از دور(تا صفحه ۱۵۰) مهندس سید باقر فاطمی و مهندس یوسف رضایی.۲۳٫سنجش از دور و تفسیر تصاویر ماهواره ای توماس م.لیلسند و رالف و.کیفر( ترجمه دکتر قادیکلایی)
اما این چند کتاب ازمنابع ثابت هرسالند…
۴٫آشنایی با فن سنجش از دور و کاربرد در منابع طبیعی(کامله)،دکتر زبیری و مهندس مجد انتشارات دانشگاه تهران۵. اصول تفسیر عکس های هوایی(تا صفحه ۱۸۰)،دالکی و زبیری ،دانشگاه تهران۶.عکس های هوایی و استریوسکوپی، دکتر محمود لاجوردی۷٫سنجش ازدور(تا صفحه ۱۷۵) دکتر حسن علیزاده ربیعی انتشارات سمت
هیدرواقلیم:
۱.هیدرولوژی کاربردی،امین علیزاده،دانشگاه امام رضا(ع(((واقعا کتاب شیرین وسلیس بدون هیچ هجووپیچدگی وظاهرا حرف اول روتوسوالات میزنه وشامل ۳بخشه:فصل ۱ تا۸ فصل ۹تا۱۴فصل ۱۵تا۲۰ (اصلا به فرمولها توجه نکنید!)۲.مبانی آب و هواشناسی،کاویانی و علیجانی،سمت(شامل ۲بخش:فصل۱تا۷که با فصل ۱تا۸بالاخیلی همخونی داره وفصل ۸و۹)۳.آب و هوای ایران،علیجانی(نخوندیدم مهم نیست،طراح حال کنه یه سوالی میده!!!)رقبای محترم بخدا حیفه آدم انرژی خودشو واسه منابع بالانذاره وادعا کنه امسال رتبه خوب بیاره!!!
شرط لازم
واسه قبولی شماهاخوندن کتب بالاست وبعد کتب ذیل که میتونید به هر طریق جمعش کنیدبا اوضاع قمر در عقربی هم که امسال پیش اومده ومنم اصلا تو باغ نبودم واز طریق این وبلاگ آگاه شدم احساس میکنم این ۲ماده امتحانی رو هرچی بخونی بازته دلت اطمینان خاطر نداری…
ژئو زیستی
:۱.ژئو مورفولوژی ساختمانی،دکتر محمودی،پیام نور۲.ژئومورفولوژی دینامیک،دکتر محمودی ،پیام نور۴.ژئومورفولوژی ایران ،دکتر جمشید جداری عیوضی،پیام نور۵٫جغرافیای زیستی ،دکترشهریار خالدی،پیام نور۶.جغرافیای زیستی،دکتراصغر نیشابوری،سمت
شهری و روستایی:

۱.دیدگاههای نو در جغرافیای شهری(فصل ۱تا۶+فصل آخر)، حسین شکویی،سمت۲.جغرافیای شهری ایران، علی اصغرنظریان ،پیام نور۳. مبانی جغرافیای روستایی،دکتر عباس سعیدی،سمت۴٫جغرافیای روستائی ایران،دکترمسعود مهدوی،سمتاگه یه نفر فقط رو کتابهای جلد۱وجلد۲پردازش مولف آقای علی قلی زاده فیروزجائی(مجموعا۲۰۰۰۰تومن) سرمایه گذاری کنه شک نکنه
بازی روبرده…..

منبع شماره دو :
کتابهایی که با * مشخص شده اند جزو کتابهای نایاب هستند و برای تهیه ی انها باید از کتابخانه های معتبر امانت گرفته و کپی بگیرید
- اصول سنجش از دور و تفسیر عکسهای هوایی
۱٫اصول تفسیر عکسهای هوایی با کاربرد در منابع طبیعی،تالیف دکتر زبیری و مهندس دالکی، انتشارات دانشگاه تهران
۲٫آشنایی با فن سنجش از دور و کاربرد در منابع طبیعی، تالیف دکتر زبیری و مهندس مجد، انتشارات دانشگاه تهران
۳٫سنجش از دور (اصول و کاربرد)، تالیف دکتر حسن علیزاده ربیعی، انتشارات سمت
۴٫اصول عکسهای هوایی، دکتر علیجانی، انتشارات پیام نور*
۵٫اصول سنجش از دور , دکتر سید باقرفاطمی
۶ . اصول فیزیک سنجش از دور و فناوری ماهواره ، دکتر مباشری
۷ . عکسهای هوایی و استریوسکپی ، دکتر لاجوردی
۸ .
- هیدرو اقلیم
۱٫مبانی آب و هواشناسی، دکتر کاویانی و دکتر علیجانی، انتشارات سمت
۲٫آب و هوای ایران، دکتر علیجانی، پیام نور
۳٫اصول هیدرولوژی کاربردی، دکتر امین علیزاده، انتشارات آستان قدس رضوی
۴ . هیدزولوژی کاربردی ، دکتر مهدوی ، انتشارات دانشگاه تهران ، ج ۱ و۲
ژئومورفولوژی و جغرافیای زیستی
۱٫ژئومورفولوژی ایران، دکتر جداری عیوضی، پیام نور
۲٫ ژئومورفولوژی ساختمانی، دکتر فرج الله محمودی، پیام نور
۳. ژئومورفولوژی اقلیمی، دکترفرج الله محمودی، پیام نور
۴.ژئومورفولوژی دینامیک ،دکترفرج الله محمودی، پیام نور
۵.مبانی ژئومورفولوژی ماکس درئو، ترجمه مقصود خیام، انتشارات مبنا
۶٫جغرافیای زیستی، اصغر نیشابوری، انتشارات سمت
۷٫ جغرافیای زیستی،دکتر خالدی، پیام نور (جلد آزمایشی)
۸٫ جغرافیای زیستی، دکتر خالدی، انتشارات قومس *

- جغرافیای شهری و روستایی
۱٫مبانی جغرافیای روستایی، دکتر عباس سعیدی، انتشارات سمت
۲٫مقدمه ای بر جغرافیای روستایی، دکتر مسعود مهدوی، انتشارات سمت
۳٫جغرافیای شهری ایران، دکتر اصغر نظریان، پیام نور
۴٫جغرافیا و شهر شناسی، دکتر فرید، انتشارات دانشگاه تبریز *
۵٫دیدگاههای نو در جغرافیای شهری، دکتر حسین شکوئی، سمت(فصل ۱ الی ۶ و فصل آخر)
۶ . پویایی نظام های شهری در ایران ، دکتر اصغر نظریان
درس آمار و ریاضیات
“آمار و احتمالات” دکتر هادی رنجبران: این کتاب در برگیرنده نکات مهم و کنکوری مبحث آماری و همچنین تستهای کنکور رشته های اقتصاد و مدیریت و حسابداری است .
“آمار و کاربرد آن در مدیریت ” دکتر عادل آذر و دکتر منصور مومنی ، ج ۱ و ۲
“ریاضیات ” دکتر هادی رنجبران
“ریاضیات پایه ” دکتر عالم تبریز
برای کسانی که پایه ی ریاضی ضعیف دارند توصیه میشود از کتابهای دوره ی دبیرستان رشته ی ریاضی و فیزیک کمک بگیرند .

کتاب تست
در حال حاضر بهترین منبع تست کنکور کارشناسی ارشد رشته GIS & RS کتاب مجموعه سوالهای کارشناسی ارشد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی، ناصر علی قلیزاده فیروز جایی، انتشارات پردازشگران است که در برگیرنده ی کنکور سالهای گذشته و نکات تستی است که البته پاسخ اشتباه نیز زیاد دارد که داوطلبان هنگام مطالعه باید مدنظر داشته باشند.
به داوطلبان پیشنهاد میکنم تستهای کنکور و کتابهای تست گرایشهای مختلف جغرافیا را نیز مورد مطالعه قرار دهند (البته فقط مباحث درسی مشترک با رشته GIS & RS )