توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یعنی مشکلی برای ترم آیندم پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
Pnu-Forever
02-23-2014, 09:26 PM
سلام
خلاصه میگم :
من کنکور دادم و به خیال اینکه نیمه متمرکز قبول نمیشم رفتم پیام نور شهر خودمون ثبت نام کردم 1 ترم هم هست که دارم میخونم البته ترم پیش رو میشه ترم دوم من
جالب اینجاست که دیدم توی نیمه متمرکز قبول شدم و چون گرفتار کارای ثبت نام توی دانشگاهش که دور از شهرمون هستش اصلا حتی برای انتخاب واحد نیم سال دومم توی پیام نور ( ترم دوم خودم در امسال) حتی اقدامم نکردم
دو سوال دارم :
1- آیا برای من که این ترم رو اصلا انتخاب واحد نکردم و حتی درخواست مرخصی تحصیلی هم نکردم برای ترم های آیندم مشکلی پیش میاد ؟!؟!؟!!؟ یا محدودیتی برام ایجاد میکنه ؟! (چون باید درخواست مرخصی تحصیلی میدادم ) ولی اصلا کلا برای انتخاب واحد اقدامی نکردم .
2- من قصد انصراف از پیام نور رو ندارم فقط میخوام توی امتحاناش شرکت کنم تا همزمان هم توی دولتی و پیام نور مدرکمو بگیرم ( لطفا نگید واسه چی آخه و ... مگه بیکاری یا .... هر چیز دیگه چون من کلاسای روزانه ی دولتی (نیمه متمرکز ) رو میرم و واسه امتحان هر دوتاشو (پیام نور+دولتی) میخوام برم) اما مشکل اینجاست که نمیدونم چجوری به شهر مقصد انتقالی بگیرم چون میگن انتقالی حذف شده )
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
sunyboy
02-23-2014, 09:36 PM
سلام
خلاصه میگم :
من کنکور دادم و به خیال اینکه نیمه متمرکز قبول نمیشم رفتم پیام نور شهر خودمون ثبت نام کردم 1 ترم هم هست که دارم میخونم البته ترم پیش رو میشه ترم دوم من
جالب اینجاست که دیدم توی نیمه متمرکز قبول شدم و چون گرفتار کارای ثبت نام توی دانشگاهش که دور از شهرمون هستش اصلا حتی برای انتخاب واحد نیم سال دومم توی پیام نور ( ترم دوم خودم در امسال) حتی اقدامم نکردم
دو سوال دارم :
1- آیا برای من که این ترم رو اصلا انتخاب واحد نکردم و حتی درخواست مرخصی تحصیلی هم نکردم برای ترم های آیندم مشکلی پیش میاد ؟!؟!؟!!؟ یا محدودیتی برام ایجاد میکنه ؟! (چون باید درخواست مرخصی تحصیلی میدادم ) ولی اصلا کلا برای انتخاب واحد اقدامی نکردم .
2- من قصد انصراف از پیام نور رو ندارم فقط میخوام توی امتحاناش شرکت کنم تا همزمان هم توی دولتی و پیام نور مدرکمو بگیرم ( لطفا نگید واسه چی آخه و ... مگه بیکاری یا .... هر چیز دیگه چون من کلاسای روزانه ی دولتی (نیمه متمرکز ) رو میرم و واسه امتحان هر دوتاشو (پیام نور+دولتی) میخوام برم) اما مشکل اینجاست که نمیدونم چجوری به شهر مقصد انتقالی بگیرم چون میگن انتقالی حذف شده )
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
شما در دو رشته مختلف دارین تحصیل میکنید؟
Pnu-Forever
02-24-2014, 02:07 PM
بله
sunyboy
02-24-2014, 06:19 PM
بله
دستورالعمل چگونگي تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي
========================================
در اجراي تبصره ماده 4 آئين نامه آموزشي دوره هاي كارداني و كارشناسي مصوب جلسه 339 شوراي عالي برنامه ريزي (ارديبهشت 1376) ، اين دستورالعمل به منظور تعيين ضوابط و شرايط تحصيل همزمان دانشجويان ممتاز در دو رشته تحصيلي ابلاغ مي گردد .
ماده 1 : در اين دستورالعمل به شوراي هدايت استعدادهاي درخشان در آموزش عالي ((شورا)) و به سازمان سنجش آموزش كشور ((سازمان سنجش)) و به وزارت فرهنگ و آموزش عالي ((وزارت)) و به دانشجوي ممتاز به شرحي كه در ماده 2 تعريف ميشود ((دانشجو)) اطلاق ميگردد .
ماده 2 : دانشجويان مشمول اين دستورالعمل عبارتند از :
الف) برگزيدگان آزمون سراسري با معرفي سازمان سنجش
ب ) برگزيدگان المپياد هاي علمي دانش آموزش كشور با معرفي وزارت آموزش و پرورش (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي با عنوان پذيرش دانش آموزان برگزيده در دانشگاهها بدون شركت در آزمون سراسري) ج ) برگزيدگان جشنواره خوارزمي با معرفي سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران
تبصره 1) برگزيدگان آزمون سراسري موضوع بند الف ، تا ج كساني هستند كه نمرات اكتسابي آنها در آزمون سراسري حداقل دو و نيم انحراف معيار از ميانگين نمرات در گروه آزمايشي مربوط بالاتر باشد .
تبصره 2) دانشجوياني كه فاقد شرايط مذكور در بندهاي الف تا ج باشند ، اما به دليل داشتن ويژگيهاي استثنايي به تشخيص گروه آموزشي مربوط و تاييد شوراي آموزش دانشگاه ، دانشجوي ممتاز شناخته شوند ، از سوي دانشگاه به شورا معرفي مي شوند تا پس از بررسي و تاييد شورا بتوانند از مزاياي اين آئين نامه بهره مند شوند .
ماده 3 : رشته دوم انتخابي دانشجو براي تحصيل همزمان بايد :
الف ) در مقطع كارشناسي باشد
ب ) جزو رشته هاي مورد تاييد شوراي هدايت استعدادهاي درخشان باشد .
تبصره 1) رشته دوم انتخابي دانشجو بايد از رشته هاي مورد نياز توسعه فرهنگي (مانند رشته الهيات و زبان ادبيات فارسي) و يا مورد نياز توسعه علمي كشور ( مانند رشته هاي علوم پايه و فلسفه) و يا از نظر علمي مكمل رشته اول دانشجو (مانند رشته شيمي و زيست شناسي براي دانشجويان رشته پزشكي و فيزيك و رياضي براي دانشجويان رشته هاي مهندسي و رشته زبان خارجي براي اغلب رشته ها) و يا شكوفا كننده ذوق هنري دانشجو (مانند رشته هاي گروه آزمايشي هنر) باشد .
تبصره 2) ساير رشته هاي مورد تقاضاي دانشجويان ممتاز ، كه در تبصره 1 اين ماده ذكر نشده است بايد پس از بررسي وتاييد شوراي آموزشي دانشگاه ، براي تاييد نهايي شورا به معاونت آموزشي وزارت ارسال شود .
ماده 4 : دانشجو براي تحصيل در رشته دوم مي تواند پس از گذراندن حداقل دو نيمسال تحصيلي ، درخواست خود را كه به تاييد استاد مشاور رسيده است به معاونت آموزشي دانشگاه محل تحصيل خود تسليم نمايد . معاونت آموزشي دانشگاه كتبا وي را به دانشكده مربوط در همان دانشگاه يا دانشگاه ديگر معرفي و مراتب را به معاونت آموزشي وزارت منعكس مي كند .
ماده 5 : دانشجو فقط براي يك بار مي تواند از مزاياي اين دستورالعمل استفاده كند و در حين تحصيل در رشته دوم حق تغيير آن را ندارد .
ماده 6 : علاوه بر دروس عمومي در صورتي كه برخي از دروس پايه ، اصلي و تخصصي در دو رشته تحصيلي مشترك باشند ،
گذراندن آن دروس در رشته اول كافي است .
ماده 7 :دانشجو مي تواند با تاييد استاد مشاور در هر نيمسال تحصيلي حداكثر 27 واحد ازمجموع دروس دو رشته را انتخاب نمايد .
ماده 8 : حداكثر مدت تحصيل براي دانشجويان مشمول اين دستورالعمل مدت مجاز تحصيل در رشته اول آنهاست .
تبصره) شوراي آموزشي دانشكده رشته دوم ميتواند در موارد خاص حداكثر تا دو نيمسال تحصيلي به طول دوره اضافه نمايد .
در اين صورت بايد مراتب را به دانشكده محل تحصيل رشته اول اعلام كند .
ماده 9 : مادام كه دانشجو دروس هر دو رشته را به پايان نرسانده است ، شاغل به تحصيل شناخته مي شود و معرفي وي به اداره نظام وظيفه پس از فراغت از تحصيل در دو رشته خواهد بود .
تبصره) در صورت انصراف دانشجو از ادامه تحصيل در يكي از دو رشته ، با اتمام تحصيل در يك رشته فارغ التحصيلمي شود .
ماده 10 : دانشجو به لحاظ اتمام تحصيلات در هر يك از دو رشته ميتواند در آزمون ورودي مقطع بالاتر آن رشته شركت كند .
ماده 11 : به دانشجوياني كه با تاييد گروه آموزشي رشته دوم موفق به گذراندن واحدهاي درسي لازم از دروس مقطعكارشناسي آن رشته شده باشد ، مدرك رسمي اتمام تحصيل در مقطع كارشناسي رشته دوم اعطا مي شود .
ماده 12 : ساير مقررات مربوط به تحصيل همزمان در دو رشته ، تابع آئين نامه آموزشي دوره كارشناسي مصوب شوراي عالي برنامه ريزي و مقررات مصوب وزارت مي باشد .
ماده 13 : اين دستورالعمل به صورت آزمايشي طي مدت دو سال تحت نظر معاونت آموزشي وزارت ، اجرا مي شود و در پايان اين مدت ، مورد بازنگري شورا قرار مي گيرد .
ماده 14 : اين دستورالعمل در 14 ماده و 6 تبصره در تاريخ 5/11/77 به تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان در آموزش عالي رسيد و از تاريخ تصويب قابل اجرا است .