PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمکم کنید

FeVeshteh
02-05-2014, 09:29 PM
سلامیه سوال...من میخوام معدل کُلّم رو ببرم بالای 18. ولی بخاطر یک سری دلالیل شخصی من نتونستم ترم اولم رو بخوبی پاس کنم و مشروط شدم...حالا امکانش هست ک من بتونم بعد از فارق التحصیلی درسهای ترم اولم رو در طول یک ترم دوباره پاس کنم و معدل کل رو بالا ببرم؟لطفا راهنمایی کنید...اگر این روش امکان پذیز نیست لطفا یک راهی رو ب من پیشنهاد کنید ک بتونم مشروطی ترم اولم را جبران کنم. (البته ب جز حفظ جزء 30 قرآن چون در فکر برداشتنش هستم)

sunyboy
02-05-2014, 10:26 PM
سلامیه سوال...من میخوام معدل کُلّم رو ببرم بالای 18. ولی بخاطر یک سری دلالیل شخصی من نتونستم ترم اولم رو بخوبی پاس کنم و مشروط شدم...حالا امکانش هست ک من بتونم بعد از فارق التحصیلی درسهای ترم اولم رو در طول یک ترم دوباره پاس کنم و معدل کل رو بالا ببرم؟لطفا راهنمایی کنید...اگر این روش امکان پذیز نیست لطفا یک راهی رو ب من پیشنهاد کنید ک بتونم مشروطی ترم اولم را جبران کنم. (البته ب جز حفظ جزء 30 قرآن چون در فکر برداشتنش هستم)

خوب درس بخونید:36:

FeVeshteh
02-06-2014, 02:14 AM
:45:
یعنی هیچ راهی برای جبران مشروطی ترم اولم نیست؟:79:

sunyboy
02-06-2014, 03:43 AM
:45:
یعنی هیچ راهی برای جبران مشروطی ترم اولم نیست؟:79:

میتوانید با خوب درس خوندن و گرفتن نمرات بالا معدل خودتان را بالا ببرین جز این راهی نیست

FeVeshteh
02-07-2014, 02:12 AM
با یک ترم مشروطی فکر نکنم بشه معدل کل رو بالای 18 برد...
در هر صورت مرسی از توجه سریع :228:

Borna66
02-15-2014, 01:29 PM
با سلام
هر درسی که بالای 10 شود نمره اش.. دیگر نمیشه درس را مجددا پاس کرد چون در دانشگاه پیام نور یک قانون هست که این هست

اولین نمره ی قبولی هر درس برای ان درس در کارنامه نهایی ثبت می شود و ان درس را هم 10 بار بردارید و تمره بالای 10 و یا اصلا 20 بگیرد بازم همون اولن نمره قبولی ثبت می شود

موفق باشید
روزگار خوش