توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنکور فراگیر پیام نور نوبت 13 بهمن92
oghiyanus
01-31-2014, 10:55 AM
سلام اگر امکان داره یکی منو راهنمایی کنه. من تو کنکور فرا گیر نوبت 13 قبول شدم ولی شناسه کاربری ندارم که تو سیستم گلستان ثبت نام کنم. ترم جدیدم که آغاز شده حالا وضعیت ما چی میشه؟ کی اعلام میکنن شناسه کاربری ماها رو؟ کجا اعلام میشه سایت دانشگاه خودمون یا همین سیستم گلستان؟
2. بعد از ثبت نام اینترنتی، باید ثبت نام حضوری کنیم ؟
sunyboy
01-31-2014, 01:26 PM
سلام اگر امکان داره یکی منو راهنمایی کنه. من تو کنکور فرا گیر نوبت 13 قبول شدم ولی شناسه کاربری ندارم که تو سیستم گلستان ثبت نام کنم. ترم جدیدم که آغاز شده حالا وضعیت ما چی میشه؟ کی اعلام میکنن شناسه کاربری ماها رو؟ کجا اعلام میشه سایت دانشگاه خودمون یا همین سیستم گلستان؟
هنوز ثبت نام قبول شدگان نوبت 13 اعلام نشده است. اطلاعیه اش منتشر شود توی باشگاه اطلاع رسانی میکنیم
alihoseini93
02-07-2014, 06:44 PM
سلام.بنده در کنکور ارشد فراگیر رشته علوم اقتصادی قبول شدم.چندتا سوال داشتم.
1- آیا افرادی مثل بنده که رشته کارشناسی آنها اقتصاد نبوده حتما باید همان ترم اول دروس پیشنیاز این رشته را انتخاب کنند؟
2-ایا نمره قبولی در دروس پیشنیاز 12 میباشد یا 10؟
3-آیا نمرات دروس پیشنیاز در معدل نهایی ارشد تاثیر دارد؟
4- آیا میشود دروس پیشنیاز را در تابستان گذارند و در این ترم دروس تخصصی کارشناسی ارشد را گذارند؟
5- بنده در دوره لیسانس در دانشگاه آزاد تحصیل کرده ام آیا دانشگاه پیام نور هم مانند سایر دانشگاهها کلاس دارد و اساتید تموم کتاب رو درس میدن یا باید خودمون بخونیم و فقط دانشگاه چند جلسه رفع اشکال برگزار میکند؟
sunyboy
02-07-2014, 07:11 PM
سلام.بنده در کنکور ارشد فراگیر رشته علوم اقتصادی قبول شدم.چندتا سوال داشتم.
1- آیا افرادی مثل بنده که رشته کارشناسی آنها اقتصاد نبوده حتما باید همان ترم اول دروس پیشنیاز این رشته را انتخاب کنند؟
2-ایا نمره قبولی در دروس پیشنیاز 12 میباشد یا 10؟
3-آیا نمرات دروس پیشنیاز در معدل نهایی ارشد تاثیر دارد؟
4- آیا میشود دروس پیشنیاز را در تابستان گذارند و در این ترم دروس تخصصی کارشناسی ارشد را گذارند؟
5- بنده در دوره لیسانس در دانشگاه آزاد تحصیل کرده ام آیا دانشگاه پیام نور هم مانند سایر دانشگاهها کلاس دارد و اساتید تموم کتاب رو درس میدن یا باید خودمون بخونیم و فقط دانشگاه چند جلسه رفع اشکال برگزار میکند؟
1- بله
2- 12
3- بله
4- خیر
5- کلاسها بیشتر جنبه رفع اشکال دارند و حضور در کلاسها بجز دروس عملی اجباری نیست و باید خودتان بخوانید.
Borna66
02-15-2014, 01:15 PM
با سلام
از این لینک زیر می تونید راهنمایی کامل بگیرد
آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر بهمن ۹۲ دانشگاه
پیام نور (http://portal.pnu-club.com/1392/11/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%BE%D8%B0%D9%8A%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DA%AF%D9%8A%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86.html)
اول باید حتما ثبت نام الکترونیکی بکنید
روزگار خوش