PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حالت نامتعارف برداشتن واحد!

x8800
01-28-2014, 12:59 AM
سلام دوستان. وقت بخیر. می دونم عنوان تاپیک گیج کنندس ولی واقعا خودمم توش موندم و بدجور مساله روی اعصابمه.

جریان از این قرار هست که من این هفته کنکور ارشد دارم و احتمال زیاد هم سراسری قبول شم (خدا کنه!). ولی مشکل اینجاس که من الان 26 واحدم مونده و این واحدا باید تا 31 شهریور پاس بشن تا من بتونم برای دانشگاه ثبت نام کنم ولی این واحدایی که من دارم 2 تا درس عملی توشون هست (ترجمه شفاهی یک و دو) که پیشنیاز همن یعنی نمیتونم تو این ترم با هم برشون دارم ، تابستون هم که میگن واحد عملی نمی تونید بردارید!

شما راه حلی ، تبصره ای ، ترفندی چیزی به ذهنتون میرسه ؟! :79:

sunyboy
01-28-2014, 02:29 AM
سلام دوستان. وقت بخیر. می دونم عنوان تاپیک گیج کنندس ولی واقعا خودمم توش موندم و بدجور مساله روی اعصابمه.

جریان از این قرار هست که من این هفته کنکور ارشد دارم و احتمال زیاد هم سراسری قبول شم (خدا کنه!). ولی مشکل اینجاس که من الان 26 واحدم مونده و این واحدا باید تا 31 شهریور پاس بشن تا من بتونم برای دانشگاه ثبت نام کنم ولی این واحدایی که من دارم 2 تا درس عملی توشون هست (ترجمه شفاهی یک و دو) که پیشنیاز همن یعنی نمیتونم تو این ترم با هم برشون دارم ، تابستون هم که میگن واحد عملی نمی تونید بردارید!

شما راه حلی ، تبصره ای ، ترفندی چیزی به ذهنتون میرسه ؟! :79:

فکر نمیکنم راه حلی باشه! با مسئول رشته خودتان مشورت کنید شاید ایشان توانستند کمکی کنند

موفق باشید:72:

x8800
01-28-2014, 02:41 PM
یه چیزایی حالا من از این ور اون ور شنیدم. مثلا میگن میشه ترم اول دانشگاه رو (پاییز) مرخصی بگیری فقط نمی دونم در مورد سراسری صدق می کنه یا نه. مورد دوم هم که میگن میشه واحد عملی رو (تابستان) توی یه دانشگاه دیگه برداشت.

لطفا از دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره مارو بی نصیب نزاره