PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصراف از تحصیل - به دادم برسید!

admin&#000
01-24-2014, 06:13 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ورودی 86 هستم در رشته مهندسی کامپیوتر. :301:

به دلیل مشغله کاری و اتفاقات گوناگون به سختی واحد هامو پاس کردم و به 72 واحد رسوندم.

بعد برای انصراف اقدام کردم که اونجا به من گفتن شما چند واحد اضافی معارف رو پاس کردی و 4 واحد ازم کم کردن. :47:

در حالی که اگه مشکلی بود باید هنگام انتخاب واحد سیستم گلستان اخطار میداد. بی خودی شهریه دادم و رفتم امتحان دادم و قبول شدم بی خودی.

حالا این هیچی. دوباره واحدامو به 73 رسوندم و دوباره برای انصراف اقدام کردم. ایندفه گفتن طبق بخشنامه ای که یه ماه پیش اومده معدلت کمه باید بالای 12 باشه. :265: معدلم 10.5 هست. تازه قبلش میگفتن نمره های 10 اصلا جزء واحدها حساب نمیشه. :97:

می خواستم بدونم راهی هست که با این شرایط بتونم مدرک کاردانی بگیرم؟ بندی تبصره ای چیزی؟

اگه درسهای پاس شده رو بردارم و نمره بالاتر بگیرم نمره های قبلی از بین میره؟

لطفا کمک کنید:79:

sunyboy
01-24-2014, 06:55 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ورودی 86 هستم در رشته مهندسی کامپیوتر. :301:

به دلیل مشغله کاری و اتفاقات گوناگون به سختی واحد هامو پاس کردم و به 72 واحد رسوندم.

بعد برای انصراف اقدام کردم که اونجا به من گفتن شما چند واحد اضافی معارف رو پاس کردی و 4 واحد ازم کم کردن. :47:

در حالی که اگه مشکلی بود باید هنگام انتخاب واحد سیستم گلستان اخطار میداد. بی خودی شهریه دادم و رفتم امتحان دادم و قبول شدم بی خودی.

حالا این هیچی. دوباره واحدامو به 73 رسوندم و دوباره برای انصراف اقدام کردم. ایندفه گفتن طبق بخشنامه ای که یه ماه پیش اومده معدلت کمه باید بالای 12 باشه. :265: معدلم 10.5 هست. تازه قبلش میگفتن نمره های 10 اصلا جزء واحدها حساب نمیشه. :97:

می خواستم بدونم راهی هست که با این شرایط بتونم مدرک کاردانی بگیرم؟ بندی تبصره ای چیزی؟

اگه درسهای پاس شده رو بردارم و نمره بالاتر بگیرم نمره های قبلی از بین میره؟

لطفا کمک کنید:79:

قوانین رو که بهتون گفتن که دوست عزیز:36: شما باید برنامه 9 ترمه رو دانلود میکردین و طبق برنامه و قوانین دروس رو انتخاب و پاس میکردین. برای گرفتن مدرک کاردانی باید معدلت رو به بالای 12 برسانید. بهتره با مسئول رشته خودتان مشورت کنید تا بهترین راه رو انتخاب کنید و مشکلتان حل شود

با احترام مدیریت باشگاه