توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد انتخاب واحد
window
01-23-2014, 10:05 PM
من ترم چهرم نرم افزارم اگه واحد های مدار منطقی و زبان ماشین و برنامه سازی سیستم ومدار الکتریکی 1 وطراحی الگوریتم وذخیره و بازیابی اطلاعات و اندیشه 2 رو انتخاب کنم خوبه یا به جای مدار یا طراحی ریاضی مهندسی رو انتخاب کنم؟ یا کلا واحد های دیگه ای رو انتخاب کنم لطفا راهنمایم کنید
window
01-23-2014, 10:29 PM
کسی اینجا نیست که جوابمو بده؟:164:
sunyboy
01-24-2014, 12:22 AM
من ترم چهرم نرم افزارم اگه واحد های مدار منطقی و زبان ماشین و برنامه سازی سیستم ومدار الکتریکی 1 وطراحی الگوریتم وذخیره و بازیابی اطلاعات و اندیشه 2 رو انتخاب کنم خوبه یا به جای مدار یا طراحی ریاضی مهندسی رو انتخاب کنم؟ یا کلا واحد های دیگه ای رو انتخاب کنم لطفا راهنمایم کنید
برخی از دروس پیش نیازدارند یعنی باید درسی رو پاس کنید تا بتوانید ان درس رو بردارین عین زنجیر خیلی از دروس بهم متصل هستند و به ترتیب باید انتخاب و پاس شوند حالا شما هم ببینید چطوری هست. چه دروسی رو با رعایت پیش نیاز میتوانید انتخاب کنید و به تاریخ امتحانات دروس هم دقت کنید ممکنه دو درس امتحانش در یک روز برگزار بشه
موفق باشید
saeid3240
01-25-2014, 01:04 AM
سلام
من یه درسی رو انتخاب کردم که توی چارت 9 ترمه 92-93 پیش نیاز داره اما تو سایت که میرم برای من هم نیاز هست و من انتخابش کردم مشکلی داره ؟ من ورودی 87 هستم
sunyboy
01-25-2014, 02:04 AM
سلام
من یه درسی رو انتخاب کردم که توی چارت 9 ترمه 92-93 پیش نیاز داره اما تو سایت که میرم برای من هم نیاز هست و من انتخابش کردم مشکلی داره ؟ من ورودی 87 هستم
بار ها گفته شده!! رعایت پیش نیازها الزامی است اگر انتخاب کنید و پاس کنید بعدا به مشکل برخورد خواهید کرد نه تنها درس مورد نظر نمره قبولی اگر گرفته باشید حذف میشود به هیج وجه این ریسک را نکنید
و با برنامه و رعایت پیش نیازها انتخاب واحد کنید تا به مشکل برخورد نکنید!
موفق باشید
window
01-26-2014, 12:38 AM
مرسی از اینکه جوابمو دادید