PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیوه ارائه مطالب علمی و فنی یا نظریه زبانها و ماشین ها..

v1992
01-23-2014, 04:00 PM
با سلام لطفا میخاستم درباره درس شیوه ارائه مطالب علمی و فنی توضیح بدین ک راجب چی هست

و اینکه زده 1 واحد عملی 1 واحد نظری

یعنی کلا سوالات تستی که 30 تا میاد چند نمره داره راجب این درس میشه توضیح بدین

و اینکه درس نظریه زبان ها و ماشین ها چجور درسه سخت یا اسون ؟

و ایا درس نظریه گراف رو میشه توی تابستون پاس کرد؟

shima_glk
01-24-2014, 01:55 AM
با سلام لطفا میخاستم درباره درس شیوه ارائه مطالب علمی و فنی توضیح بدین ک راجب چی هست

و اینکه زده 1 واحد عملی 1 واحد نظری

یعنی کلا سوالات تستی که 30 تا میاد چند نمره داره راجب این درس میشه توضیح بدین

و اینکه درس نظریه زبان ها و ماشین ها چجور درسه سخت یا اسون ؟

و ایا درس نظریه گراف رو میشه توی تابستون پاس کرد؟

با سلام
درس شیوه درسی تئوری عملی است که جمعاً 40 نمره دارد. 14 نمره آن مربوط به امتحان تستی است و 20 نمره امتحان عملی و 6 نمره نیز امتحان میان ترم. کلاً این درس همراه با ارائه پروژه است چون اساس این درس یادگیری تهیه و ارائه مناسب یک مقاله یا پروژه است. درسی جهت امادگی برای ارائه پایان نامه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.

در مورد درس نطریه زبان و ماشین می توان گفت به دلیل پیچیده طرح کردن سوالات پایان ترم با وجود ظاهر ساده این درس،درسی است که خودخوان پاس کردنش کمی سخت است. ولی در کل درس سختی نیست.

درس نظریه گراف از دروس اختیاری مهندسی نرم افزار است که من هم آن را پاس کردم، اگر با درس ساختمان گسسته میانه خوبی داشتید این درس هم برایتان راحت خواهد بود ولی توصیه می کنم خودخوان برندارید.
موفق باشید

v1992
01-30-2014, 05:56 PM
با سلام
درس شیوه درسی تئوری عملی است که جمعاً 40 نمره دارد. 14 نمره آن مربوط به امتحان تستی است و 20 نمره امتحان عملی و 6 نمره نیز امتحان میان ترم. کلاً این درس همراه با ارائه پروژه است چون اساس این درس یادگیری تهیه و ارائه مناسب یک مقاله یا پروژه است. درسی جهت امادگی برای ارائه پایان نامه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.

در مورد درس نطریه زبان و ماشین می توان گفت به دلیل پیچیده طرح کردن سوالات پایان ترم با وجود ظاهر ساده این درس،درسی است که خودخوان پاس کردنش کمی سخت است. ولی در کل درس سختی نیست.

درس نظریه گراف از دروس اختیاری مهندسی نرم افزار است که من هم آن را پاس کردم، اگر با درس ساختمان گسسته میانه خوبی داشتید این درس هم برایتان راحت خواهد بود ولی توصیه می کنم خودخوان برندارید.
موفق باشید

یعنی درس ارائه مطالب علمی و فنی جزو درس های عملی هستش؟یعنی مثلا دو روز نری سر کلاس از درس حذف میشی؟
چرا پیش نیاز رو زده زبان تخصصی ؟ یعنی مربوط به زبانه؟
در مورد چی هست درسش کلا سخته یا اسون؟
اخه میخوام یک درس دیگه ام بر دارم عمومی ا رو کلا پاس کردم
هرچی ام درس میخوام بر دارم امتحاناشون باهم میفته:164:

shima_glk
01-30-2014, 06:02 PM
یعنی درس ارائه مطالب علمی و فنی جزو درس های عملی هستش؟یعنی مثلا دو روز نری سر کلاس از درس حذف میشی؟
چرا پیش نیاز رو زده زبان تخصصی ؟ یعنی مربوط به زبانه؟
در مورد چی هست درسش کلا سخته یا اسون؟
اخه میخوام یک درس دیگه ام بر دارم عمومی ا رو کلا پاس کردم
هرچی ام درس میخوام بر دارم امتحاناشون باهم میفته:164:

بله شیوه درسی است 2 واحدی (1واحد نظری و 1 واحد عملی) اما حضور و غیاب در کلاس بستگی به استادتان دارد. از دانشجویانی که قبلاً با آن استاد این درس را کلاس داشتند پرس و جو کنید تا مشخص شود حضور در کلاس برایشان مهم است یا خیر.
بله پیش نیازش زبان تخصصی است ولی هیچ ارتباطی بین شیوه و زبان تخصصی نیست.
در مورد اینکه چه درسی است، در پست بالا توضیح دادم.
به هر حال شما باید همه دروس را پاس کنید، اگر برنامه ریزی کنید می توانید در یک روز در دو تایم مختلف دو درس را با هم امتحان دهید.