توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بابا یکی جواب بده
موفقیت.
01-13-2014, 01:07 PM
با سلام .بابا یکی بگه چرا سوالاتو نمیذارن رو سایت؟؟؟سوالاتشون که کلا استاندارد نیست از اون گذشته فرصت اعتراض هم که ازما میگیرن خب یکی بگه این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تماس هم گرفتم هی امروز و فردا میکنن!!!
sunyboy
01-13-2014, 01:55 PM
شما ترم چند هستین؟ سیستم پیام نور اینه!! برای اعتراض به سوالات باید در گلستان قسمت اعتراض اقدام کنید.!!
موفقیت.
01-13-2014, 05:57 PM
منطورم از اینکه گفتم فرصت اعتراضو ازمون گرفتن اینه ک مثلا من ی امتحانی رو میدم بعد میام چک میکنم میبینم همشو درست علامت زدم بعدا ک نتیجه رو میبینم مثلا 3تا اشتباه دارم .اونوقت من از کجا بدونم ک مثلا سوالی رو ک اشتباه زدم کدومه؟چون تا اونجایی ک میدونم باید برای اعلام اشکال بالاخره ی گزینه رو انتخاب کرد یا ی توضیحی براش داد .و من همچنین شنیدم ک اگه تعداد اعتراضا زیاد باشه بررسی میکنن اگر نه ک دیگه هیچی؟
sunyboy
01-14-2014, 01:37 AM
منطورم از اینکه گفتم فرصت اعتراضو ازمون گرفتن اینه ک مثلا من ی امتحانی رو میدم بعد میام چک میکنم میبینم همشو درست علامت زدم بعدا ک نتیجه رو میبینم مثلا 3تا اشتباه دارم .اونوقت من از کجا بدونم ک مثلا سوالی رو ک اشتباه زدم کدومه؟چون تا اونجایی ک میدونم باید برای اعلام اشکال بالاخره ی گزینه رو انتخاب کرد یا ی توضیحی براش داد .و من همچنین شنیدم ک اگه تعداد اعتراضا زیاد باشه بررسی میکنن اگر نه ک دیگه هیچی؟
نتیجه ازمون که بیاد میتوانید سوالات و پاسخنامه رو از گلستان دانلود کنید و متوجه بشین!! در مورد سختی سوالات هم اگر 70 درصد از دانشجویان اون رشته و درس نمره قبولی نگیرن اون درس ریزشی اعلام میشه و دوباره ازمون میگیرن!
موفقیت.
01-14-2014, 04:56 PM
با سلام .نتایج اعلام میشه ولی سوالات نمیاد روی سایت .تازه بعد از کلی پیگیری و تماس با مرکز بعضی از سوالاتو گذاشتن رو سایت تازه اونم سوالات مد نظمن نیست.
sunyboy
01-14-2014, 05:47 PM
با سلام .نتایج اعلام میشه ولی سوالات نمیاد روی سایت .تازه بعد از کلی پیگیری و تماس با مرکز بعضی از سوالاتو گذاشتن رو سایت تازه اونم سوالات مد نظمن نیست.
در هر صورت راه حل کلی چیزی بود که عرض کردم . شما که پیام نور میخونید باید با این اوضاع اشنا باشید و کنار بیاین
موفق باشید
موفقیت.
01-15-2014, 03:59 PM
از اینکه راهنماییم کردید ممنونم.