ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریافت فایل سوالات فعاله اما سوالها اونایی که امتحان دادم نسیت

سید مرتضی
01-04-2014, 09:20 PM
سلام من امروز صبح ساعت 8 امتحان دادم بعد از ظهر که نگاه کردم دریافت فایل سوالات فعال بود اما سوالها اونایی که من صبح امتحان داده بودم نبود جریان چیه ؟

O M I D
01-04-2014, 09:54 PM
سلام من امروز صبح ساعت 8 امتحان دادم بعد از ظهر که نگاه کردم دریافت فایل سوالات فعال بود اما سوالها اونایی که من صبح امتحان داده بودم نبود جریان چیه ؟

سلام
برای یکسری از درسها نمونه سوال ترمهای گذشته رو گذاشتن که معمولا برون مرزیه احتمالا چند روز آینده که جواب امتحانتون بیاد نمونه سوال هم تغییر پیدا میکنه

سید مرتضی
01-04-2014, 10:52 PM

عجب ! درسته بالای برگه نوشته برون مرزی ممنون از پاسخت نتیجه امتحان اول من که سوم بود هنوز نیومده طبیعه یا اینکه از دانشگاه پیگیری کنم ؟

O M I D
01-05-2014, 12:59 AM
عجب ! درسته بالای برگه نوشته برون مرزی ممنون از پاسخت نتیجه امتحان اول من که سوم بود هنوز نیومده طبیعه یا اینکه از دانشگاه پیگیری کنم ؟

خواهش
دیر شده بهتره از طریق واحد امتحانات پیگیر دلیل باشید