توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امتحان درس های پیام نور بر مبنای 20 نمره به تنهایی
Pnu-Forever
11-22-2013, 12:26 PM
سلام
همونطور که میدونید درس های پیام نور 14 نمره به پایان ترم اختصاص داره و 6 نمره به میان ترم در چه صورتی میشه کاریش کرد که 20 نمره بشه ؟ به من در این مورد گفته بودن ولی یادم رفته من میخوام امتحانم بر مبنای 20 نمره باشه و حتی اون کلاس های برگزار شده رو هم نرم
اما وقتی اون کلاسها رو غیبت کنم و اصلا نیام اساتید میگن که اونو برای میان ترم لحاظ میکنند :42:
چه راهی هست
javad jan
11-22-2013, 12:32 PM
سلام
همونطور که میدونید درس های پیام نور 14 نمره به پایان ترم اختصاص داره و 6 نمره به میان ترم در چه صورتی میشه کاریش کرد که 20 نمره بشه ؟ به من در این مورد گفته بودن ولی یادم رفته من میخوام امتحانم بر مبنای 20 نمره باشه و حتی اون کلاس های برگزار شده رو هم نرم
اما وقتی اون کلاسها رو غیبت کنم و اصلا نیام اساتید میگن که اونو برای میان ترم لحاظ میکنند :42:
چه راهی هست
دوست و هم باشگاهی عزیز سلام
در ابتدا از اینکه سوال خودتون رو درست و در جای مناسب مطرح کردید تشر میکنم
و در ادامه باید بگم
اگر شما هیچ نمره ای از میانترم نداشته باشید
و فقط پایان ترم رو امتحان بدید
14 نمره شما در امتحان کتبی در ضریب 10/7 ضرب میشود و هر نمره ای که گرفته باشید بر مبنای 20 لحاظ میشود
یعنی اگر در امتحان پایان ترم از 14 نمره 14 بگیرید
ضربدر 100/7 که بشود مساوی خواهد بود با 20
و یا حتی اگر میانترم شما خیلی کم باشه بصورتی که ضریب 10/7 تاثیر بیشتری بر نمره نهاییتون داشته باشه
سیستم پیام نور بصورت خودکار نمره ای که بیشتر تاثیر داره رو انتخاب میکنه و بعنوان نمره نهاییتون قرار میدهد
با تشکر
موفق باشید