توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواهش مي كنم جواب بديد خيلي خيلي ضروري هست
safa22
11-09-2013, 10:56 PM
سلام. دوستان من وقت انتخاب واحدم موفق نشدم از انتخاب واحدم پرينت بگيرم و بعد 1ماه كه به سايت سر زدم سايت به علت بدهي شهريه بسته شد حالا يادم نيست چي انتخاب كردم. فعلاً قصد ندارم شهريه مو پرداخت كنم. خواهش مي كنم اگر كسي ميتونه كمكم كنه پاسخ بده واقعاً ممنون ميشم..
sunyboy
11-09-2013, 11:50 PM
سلام. دوستان من وقت انتخاب واحدم موفق نشدم از انتخاب واحدم پرينت بگيرم و بعد 1ماه كه به سايت سر زدم سايت به علت بدهي شهريه بسته شد حالا يادم نيست چي انتخاب كردم. فعلاً قصد ندارم شهريه مو پرداخت كنم. خواهش مي كنم اگر كسي ميتونه كمكم كنه پاسخ بده واقعاً ممنون ميشم..
تنها راه پرداخت شهریه است اگر شهریه رو پرداخت نکنید سیستم گلستان کامل براتون باز نمیشه و امکانات سیستم براتون محدود میشه که ندین لیست دروس یکی از ایناست باید شهریه رو پرداخت کنید تا بتوانید لیست دروس رو هم ببینید
موفق باشید
سلام
من میخوام یکی از درس هام رو حذف کنم
الان امکانش هست یانه؟؟
اگر نه میتونم از مستقیم از طریق اموزش یاجایی این کارو بکنم ضروریه!!!!!
javad jan
11-18-2013, 06:51 PM
سلام
من میخوام یکی از درس هام رو حذف کنم
الان امکانش هست یانه؟؟
اگر نه میتونم از مستقیم از طریق اموزش یاجایی این کارو بکنم ضروریه!!!!!
سلام صبا خانوم عزیز
بله امکانش هست
البته بصورت حذف اضطراری
میتونید از تو پروفایتون در سیستم گلستان اقدام کنید و سپس آموزش دانشگاهتون رو در جریان درخواستتون بزارید تا زودتر ترتیب اثر داده بشه
با تشکر
سلام صبا خانوم عزیز
بله امکانش هست
البته بصورت حذف اضطراری
میتونید از تو پروفایتون در سیستم گلستان اقدام کنید و سپس آموزش دانشگاهتون رو در جریان درخواستتون بزارید تا زودتر ترتیب اثر داده بشه
با تشکر
سلام
اقا جواد ممنون از پاسختون
اون گزینه رو زدم ولی خطا داد
کاربر گرامی شما در این تاریخ امکان خذف ندارید!!
javad jan
11-18-2013, 07:10 PM
سلام
اقا جواد ممنون از پاسختون
اون گزینه رو زدم ولی خطا داد
کاربر گرامی شما در این تاریخ امکان خذف ندارید!!
قربونت آبجی
پس حتما باید به دانشگاه مراجعه کنی و حضوری درخواست حذفشو بدی صبا جان
best-vida
11-18-2013, 10:39 PM
هنوز که زمان حذف اضطراری نرسیده که از 9/13 تا 9/19 هست
sonia.1390
11-21-2013, 12:33 AM
عزیزم هیچ راهی نداره باید اول شهریه تو واریز کنی. تو خیلی دیر یادت افتاده که سراغ درس بری. چون الان تازه چند وقته که اینجوریش کردن. من اولا میتونستم ببینم اما الان نه. خواهرمم مشکل تورو داشت اخر مجبور شد شهریه شو واریز کنه. من همینقد میدونم
zarin65
01-24-2014, 11:14 AM
من ترم قبل سه تا امتحانم رو تو شهر خودم دادم به صورت ان لاين .زمانيكه از مسئول اموزش پرسيدم راجع به تعيين حوزه امتحاني گفتن فقط درس هايي كه امتحانش تستي هست ميشه تو شهر خودتون بدين تشريحي رو نمي تونيد .حالا سوالم اينه كه تو اين 9 واحدي كه من مي خوام انتخاب كنم 3 واحدش امتحان تشريحيه با اين حساب من اين 9 واحد رو نمي تونم امتحانشو تو شهر خودم بدم ؟؟؟ايا اين امكان هست كه تشريحي رو برم تبريز امتحان بدم و 6 واحد باقي رو تو شهر خودم ؟؟؟
باسلام
من تازه ویندوز زدم و بعد این کار موفق نشدم وارد سیستم گلستان بشم با سه تا مرور گرم امتحان کردم نشد:47:
یکی از دوستن گفت باید فلش پلیر نصب کنم
میشه راهنمایی کنید!!!!!!
وقتی وارد میشم مینوسه
""لطفا کد مقابل را وارد و ارسال نماييد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg""اینو میاره!!!!!
مرسی از راهنمایی دوستان مستفیض شدم
حداقل بگید زمانی که انتخاب واحد تمدید میشه چن روزه؟؟؟؟
دقیقا تا چندم وقت هست؟
sunyboy
01-26-2014, 04:05 PM
مرسی از راهنمایی دوستان مستفیض شدم
حداقل بگید زمانی که انتخاب واحد تمدید میشه چن روزه؟؟؟؟
دقیقا تا چندم وقت هست؟
تمدید مهلت انتخاب واحد ترم دوم ۹۳-۹۲ پیام نور (http://portal.pnu-club.com/1392/11/%d8%aa%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%af-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af-%d8%aa%d8%b1%d9%85-%d8%af%d9%88%d9%85-93-92-%d9%be%d9%8a%d8%a7%d9%85-%d9%86%d9%88%d8%b1.html)
سلام
من اگه به هر دلیلی موفق نشم تا امروز که اخرین مهلته ثبت نام کنم
سیستم بسته میشه؟
و من دیگه نمیتونم انتخاب واحد کنم؟
O M I D
01-30-2014, 12:02 PM
سلام
من اگه به هر دلیلی موفق نشم تا امروز که اخرین مهلته ثبت نام کنم
سیستم بسته میشه؟
و من دیگه نمیتونم انتخاب واحد کنم؟
سلام
نه زمان حذف و اضافه میتونید انجام بدید