ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه رشته ای بخونم

alizadeeh
11-04-2013, 02:23 PM
میخوام ادامه تحصیل بدم کارشناسی ولی در اینکه چه رشته ای بخونم کدوم دانشگاه برم نمی دونم
ریاضیاتم اصلا خوب نیست حساب کتابم خوب نیست
خوندنی هام خوبه
با این شرایط یکی گفت برم فراگیر پیام نور رشته مدیریت دولتی حالا نمی دونه در چه حدی هستش سخته آسونه مشروطی هم داره ( کارمند هستم فقط بعدظهر ها می تونم درس بخونم )
دوستانی ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه رشته آسانتر و بهتر هم هست بگید که با شرایط من جور در میاد

O M I D
11-04-2013, 02:36 PM
میخوام ادامه تحصیل بدم کارشناسی ولی در اینکه چه رشته ای بخونم کدوم دانشگاه برم نمی دونم
ریاضیاتم اصلا خوب نیست حساب کتابم خوب نیست
خوندنی هام خوبه
با این شرایط یکی گفت برم فراگیر پیام نور رشته مدیریت دولتی حالا نمی دونه در چه حدی هستش سخته آسونه مشروطی هم داره ( کارمند هستم فقط بعدظهر ها می تونم درس بخونم )
دوستانی ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه رشته آسانتر و بهتر هم هست بگید که با شرایط من جور در میاد

مدیریت دولتی خوبه ولی نمیشه گفت ریاضی نداره چون دروس اقتصاد داره و اونهم ی جورایی با ریاضی در ارتباطه

alizadeeh
11-04-2013, 04:56 PM
مدیریت دولتی خوبه ولی نمیشه گفت ریاضی نداره چون دروس اقتصاد داره و اونهم ی جورایی با ریاضی در ارتباطه
خوب چه رشته ای بخونم کدوم دانشکده
برم علمی کاربردی مدیریت بخونم فوق دیپلم بگیرم بعد ادامه بدم

alizadeeh
11-04-2013, 10:36 PM
نظرتون در مورد رشته علوم تربیتی چیه ؟
سخته یا آسونه

O M I D
11-04-2013, 10:44 PM
خوب چه رشته ای بخونم کدوم دانشکده
برم علمی کاربردی مدیریت بخونم فوق دیپلم بگیرم بعد ادامه بدم

مدیریت کلا ریاضی داره فرق نمیکنه چه دانشگاهی
اگر عربیتون ضعیف نیست حقوق هم خوندنیه تربیت بدنی اکثرا مرتبط با فیزیولوژی بدنه و باید قبلا نمره زیستتون خوب بوده باشه و ی شرایط قدی و بدنی داره که یکیش اینه که عینکی نباشید اگر اشتباه نکنم
علاقه خودتونم مدنظر بگیرید

alizadeeh
11-04-2013, 10:52 PM
فعلا تصمیم بر این شد که مدیریت دولتی بخونم ولی کدوم دانشگاه نمی دونم
فراگیر پیام نور که همه میگن سخته مشروط میشی امتحانات رو سخت می گیرن باید خیلی کتاب بخونی ....
علمی کاربردی هم باز آسون تره ولی چون کارمند هستم نمی تونم صبح ها برم سر کلاس غیر حضوری هم که نداره
خواهشا راهنمایی کنید

O M I D
11-04-2013, 11:06 PM
فعلا تصمیم بر این شد که مدیریت دولتی بخونم ولی کدوم دانشگاه نمی دونم
فراگیر پیام نور که همه میگن سخته مشروط میشی امتحانات رو سخت می گیرن باید خیلی کتاب بخونی ....
علمی کاربردی هم باز آسون تره ولی چون کارمند هستم نمی تونم صبح ها برم سر کلاس غیر حضوری هم که نداره
خواهشا راهنمایی کنید
خوبه ولی خودتو نترسونی بهتره
همون فراگیرو شروع کن چون فکر کنم کلاس عملی کم داشته باشه و روزانه یکساعت هم که وقت بزاری بخونی نمره میاری

کوشی
11-09-2013, 07:30 PM
سلام دوست من -- من رشتم ریاضیه اونم تو پیام نور منم شاغلم اما استعداد درس خوندن دارم-----خیلی ها تو پیام نور مشروط میشن اما تو هنوز نرفته دانشگاه ترسیدی سعی کن به خودت مسلط باشی و از رشته های علوم انسانی که ریاضیشون کمتره با توجه به وضعیتت انتخاب کنی موفق باشی:72: