PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیحات رییس سازمان سنجش در مورد دوره آموزش محور



javad jan
10-31-2013, 03:45 PM
رییس سازمان سنجش در توضیح روش‌های آموزش محور تحصیلات تکمیلی، گفت فارغ‌التحصیلان دوره آموزش محور منعی برای ادامه تحصیل ندارند
ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تفاوتی میان دوره آموزش محور و پژوهش محور وجود ندارد، اظهارکرد: دانشجویان دوره آموزش محور فقط به جای پایان نامه، واحد درسی می‌گذرانند. وی با بیان اینکه داوطلبان دوره‌های آموزش محور نگرانی بابت ادامه تحصیل در دوره دکتری نداشته باشند، تصریح کرد: این دوره مورد تایید وزرات علوم است و از نظر قوانین منعی برای ادامه تحصیل فارغ‌التحصیلان آن وجود ندارد.
رییس سازمان سنجش با اشاره به مهلت ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی تا روز دوشنبه ۲۲ مهر ماه، گفت: به داوطلبان توصیه می‌شود پس از تکمیل تقاضانامه و ثبت‌نام اینترنتی و دریافت کد پیگیری، یک نسخه پرینت از تقاضانامه ثبت‌نامی خود تهیه کرده و ضمن کنترل دقیق اطلاعات ثبت‌نام شده، چنانچه مغایرتی در خصوص مشخصات ثبت‌نامی خود مشاهده کردند، ویرایش لازم را انجام دهند.