توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز ... سوالم اینه که واحد تربیت بدنی 1 نحوه امتحانش چطوریه؟ ایا تئوری هم داره؟ من این ترم تربیت بدنی برداشتم اما هیچ اطلاعاتی ندارم لطفا اگه کسی تجربشو داره به منم بگه ممنون میشم.
O M I D
10-07-2013, 05:45 PM
سلام به دوستان عزیز ... سوالم اینه که واحد تربیت بدنی 1 نحوه امتحانش چطوریه؟ ایا تئوری هم داره؟ من این ترم تربیت بدنی برداشتم اما هیچ اطلاعاتی ندارم لطفا اگه کسی تجربشو داره به منم بگه ممنون میشم.
سلام
هم کلاس و امتحان عملی داره و هم تئوری
فکر کنم کلاسهاش از هفته گذشته شروع شده و تقریبا هشت جلسه هست و استاد نمره شو منظور میکنه و امتحان تئوریش هم همزمان با امتحانات پایان ترم هست و باید کتابشو تهیه کنید و اماده باشید
یعنی باید حتما سر کلاس حاضر شد ؟ چون معمولا تا این ترم همه ی واحدها یی که پاس کردم خود خوان بوده .. یعنی درس عملی تربیت بدنی رو باید بریم کلاس؟ لطفا بیشتر توضیح بدین... ممنون میشم.
بارون بهاری
10-08-2013, 04:04 PM
یعنی باید حتما سر کلاس حاضر شد ؟ چون معمولا تا این ترم همه ی واحدها یی که پاس کردم خود خوان بوده .. یعنی درس عملی تربیت بدنی رو باید بریم کلاس؟ لطفا بیشتر توضیح بدین... ممنون میشم.
سلام
بله ،حتما باید سر کلاس عملی حاضر باشیم و همچنین در جلسات آخر امتحان عملی از دانشجویان گرفته میشه که نحوه ی امتحانش به استاد بستگی داره
به ما میگفتن که اگه بیشتر از 2جلسه غیبت داشته باشیم درس توسط استادحذف میشه، که من این مورد رو ندیدم:238:
ولی برای تدریس کتاب هیچ کلاس تئوری ای نداریم و خوده کتاب خودخوان است.
برنامه ی کلاسی عملی رو می تونین از سایت دانشگاه خودتون (قسمت تربیت بدنی)دانلود کنید یا از واحد تکثیر و انتشارات دانشگاه و یا از واحد برنامه ریزی دانشگاه بگیرید.
سلام 10 نمرس عملیه یعنی دست استاده 10 نمرشم کتبیه حضور کلاسی هم الزامیه
sunyboy
10-12-2013, 12:26 AM
هم تئوری هست هم عملی!! هم نمره تئوری داره هم نمره عملی! توی جلسات عملی باید شرکت کنید یعین اجباری است!!