PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیام نور شورشو در آورده با این برنامه ریزی هاش

saeed-yb
10-05-2013, 01:33 PM
سلام دوستان
ی سوال
من مهندسی شیمی میخونم دو تا درس از درسایی ک برداشتم اینا هستن
ریاضیات مهندسی و مقدمات مهندسی نفت
الان تاریخ برگذاری امتحان این دوتا در یه روز اونم در یه ساعت هستش
خطا میده سیستم ک باید یکیشو حذف کنی تداخل داره ساعتاش
خب به من چه ک تداخل داره
بر ندارم ک تداخل داره؟؟
هرکی خبر داره ک چیکار میشه کرد لطفا بگه...درست میشه بعدا؟؟؟؟؟
ممنون میشم از همتون

O M I D
10-05-2013, 01:48 PM
سلام دوستان
ی سوال
من مهندسی شیمی میخونم دو تا درس از درسایی ک برداشتم اینا هستن
ریاضیات مهندسی و مقدمات مهندسی نفت
الان تاریخ برگذاری امتحان این دوتا در یه روز اونم در یه ساعت هستش
خطا میده سیستم ک باید یکیشو حذف کنی تداخل داره ساعتاش
خب به من چه ک تداخل داره
بر ندارم ک تداخل داره؟؟
هرکی خبر داره ک چیکار میشه کرد لطفا بگه...درست میشه بعدا؟؟؟؟؟
ممنون میشم از همتون
سلام
از این شاهکارا پیام نور زیاد ب خرج میده
این دو درس اگر تو چارت اعلام شده تو یک ترم باشن شاید بتونید سریع مراجعه کنید ب واحد امتحانات( البته اگردرست بگم) ولی اگر تو دو ترم متفاوت ارائه شده باشه و شما برداشته باشید به هیچ وجه کاری براتون انجام نمیدن

saeed-yb
10-05-2013, 02:05 PM
سلام
از این شاهکارا پیام نور زیاد ب خرج میده
این دو درس اگر تو چارت اعلام شده تو یک ترم باشن شاید بتونید سریع مراجعه کنید ب واحد امتحانات( البته اگردرست بگم) ولی اگر تو دو ترم متفاوت ارائه شده باشه و شما برداشته باشید به هیچ وجه کاری براتون انجام نمیدن

متاسفانه تو ه چارت نیس
آخه دیده بودیم در ی تاریخ باشه ولی در یه ساعتو ندیده بودم

O M I D
10-05-2013, 02:11 PM
متاسفانه تو ه چارت نیس
آخه دیده بودیم در ی تاریخ باشه ولی در یه ساعتو ندیده بودم

چرا اتفاقا ازدوستان من ب خاطر پاسنکردن ی درس کلی عقبه رفتیم پیش مسئول اموزش براش هم نیاز کنیم ولی دقیقا ی درس 1و 2ش هردو در یکساعت بود و فکرکنم بخاطر همین یک ترم اضافه ترباید بخونه

saeed-yb
10-07-2013, 09:44 PM
چرا اتفاقا ازدوستان من ب خاطر پاسنکردن ی درس کلی عقبه رفتیم پیش مسئول اموزش براش هم نیاز کنیم ولی دقیقا ی درس 1و 2ش هردو در یکساعت بود و فکرکنم بخاطر همین یک ترم اضافه ترباید بخونه

آقا یه سوال
من از بچه ها پرسیدم ک ای مشکل برام پیش اومده اونا گفتن ک ذوساعت به ریاضیات وقت میدن 2 ساعتم برای مقدمات....یعنی 2ساعت با خیال راحت یکیشو ام بده بعد ک تموم شد برو دوساعتم اون کی رو امتحان بده....یعنی در کل 4 ساعت
اینطوریه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا اونجایی ک من میدونم این دو امتحان رو باید در عرض 2 ساعت داد
خاهشا کمک کنید...فردا آخرین مهلت انتخاب واحده...زودی جواب بدین..ممنووووووووووووووووو ووووووووووون

O M I D
10-07-2013, 10:49 PM
آقا یه سوال
من از بچه ها پرسیدم ک ای مشکل برام پیش اومده اونا گفتن ک ذوساعت به ریاضیات وقت میدن 2 ساعتم برای مقدمات....یعنی 2ساعت با خیال راحت یکیشو ام بده بعد ک تموم شد برو دوساعتم اون کی رو امتحان بده....یعنی در کل 4 ساعت
اینطوریه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا اونجایی ک من میدونم این دو امتحان رو باید در عرض 2 ساعت داد
خاهشا کمک کنید...فردا آخرین مهلت انتخاب واحده...زودی جواب بدین..ممنووووووووووووووووو ووووووووووون

اگه قانون همین چند روزه اومده باشه من خبر ندارم چون ما همین هفته پیش خدمت مسئول اموزش بودیم و صراحتا گفتن امکانش نیست درحالیکه منم گفتم اجازه این رو میدن که نیم ساعته یکی از امتحانات رو تموم کنه و بره سر امتحان بعدی گفتن نه امکانش نیست