Isooda
10-03-2013, 01:47 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/10/14.jpg (http://www.persian-star.org)
ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال مان بیش از حد استفاده می کنیم و انرژی را هدر می دهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب می شوند. با توجه به متن ذیل، این ۱۱ خوراکی را می توانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.
1. سس تند
سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ند (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?790-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B 1%DB%8C)ارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد "در یخچال نگهداری شود". سس را می توانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم می توانید خارج از یخچال نگه دارید به شرطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.
۲. سیب زمینی
برودت بر عطر و طعم سیب زمینی اثر منفی می گذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیب زمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکت ها کاغذی است. نگهداری سیب زمینی در کیسه های پلاستیکی رطوبت را تشدید می کند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیب زمینی می شود. سیب زمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه می ماند.
3. پیاز
پیاز را هم درست مثل سیب زمینی باید در سبد یا کیسه ای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب می کند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیب زمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیب زمینی منتشر می شود، می تواند باعث پوسیدگی پیاز شود.
4. نان
اگر نان را ظرف ۴ روز مصرف می کنید، می توانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نان هایی است که در طبخ آنها از جوش شیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ می زند و رطوبت و تازگی خود را حفظ می کند. نگهداری در یخچال نان را بیات می کند.
۵. باتری
خیلی ها معتقدند نگهداری از باتری ها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها می شود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتری ها دما (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?790-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B 1%DB%8C)ی اتاق است. گرما یا سرمای بیش از حد می تواند عملکرد باتری ها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریع تر آنها شود.
ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال مان بیش از حد استفاده می کنیم و انرژی را هدر می دهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب می شوند. با توجه به متن ذیل، این ۱۱ خوراکی را می توانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.
1. سس تند
سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ند (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?790-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B 1%DB%8C)ارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد "در یخچال نگهداری شود". سس را می توانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم می توانید خارج از یخچال نگه دارید به شرطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.
۲. سیب زمینی
برودت بر عطر و طعم سیب زمینی اثر منفی می گذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیب زمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکت ها کاغذی است. نگهداری سیب زمینی در کیسه های پلاستیکی رطوبت را تشدید می کند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیب زمینی می شود. سیب زمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه می ماند.
3. پیاز
پیاز را هم درست مثل سیب زمینی باید در سبد یا کیسه ای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب می کند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیب زمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیب زمینی منتشر می شود، می تواند باعث پوسیدگی پیاز شود.
4. نان
اگر نان را ظرف ۴ روز مصرف می کنید، می توانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نان هایی است که در طبخ آنها از جوش شیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ می زند و رطوبت و تازگی خود را حفظ می کند. نگهداری در یخچال نان را بیات می کند.
۵. باتری
خیلی ها معتقدند نگهداری از باتری ها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها می شود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتری ها دما (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?790-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B 1%DB%8C)ی اتاق است. گرما یا سرمای بیش از حد می تواند عملکرد باتری ها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریع تر آنها شود.