توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرح استعدادهای درخشان
aliver
10-01-2013, 04:08 PM
با سلام و عرض خسته نباشید. چند سوال از شما داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم.
من دانشجو رشته تربیت بدنی مقطع کارشناسی هستم و معدل نسبتا خوبی دارم و میخواهم از طرح استعدادهای درخشان استفاده کنم و بدون کنکور به ارشد راه پیدا کنم. اینجا چند سوال برایم مطرح شده که عرض میکنم:
1- من در حال حاضر ترم 7 هستم و 9ترمه تمام خواهم کرد. با این شرایط میشه در این طرح شرکت کنم؟ البته کسانی گفتند باید تا پایان ترم 7 باید بالای 100 واحد پاس کنی تا جزو استعداد درخشان باشی که من تا پایان این ترم بالای 100 واحد میشم.
2- این امکان برای دانشجویان فراگیر هم هست دیگه؟
با تشکر از شما
aliver
10-02-2013, 01:42 PM
کسی از این موضوع خبر نداره؟
aliver
10-03-2013, 07:07 PM
کسی نیست که از این موضوع اطلاع داشته باشد؟ خیلی مهمه واسم
O M I D
10-03-2013, 07:36 PM
سلام
ی سر ب این لینک بزنید شاید کمکتون کنه
دریافت آیین نامه و شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور (http://pnu-club.com/uploaded/1_01371023433.pdf)
aliver
10-03-2013, 09:45 PM
سلام ی سر ب این لینک بزنید شاید کمکتون کنهدریافت آیین نامه و شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور (http://pnu-club.com/uploaded/1_01371023433.pdf)با سلام خدمت شما دوست عزیز. خیلی کمکم کرد این لینک. یعنی من تا آخر این ترم باید بالای 100 واحد پاس کنم و حد اکثر تا 9 ترم باید تموم کنم. درسته؟اما یک سوال اگر در ترم زمستان تمام کنم باید تا پایان نیمسال دوم ( تا آخر شهریور) صبر کنم تا از این طرح استفاده کنم؟؟
O M I D
10-03-2013, 09:58 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیز. خیلی کمکم کرد این لینک. یعنی من تا آخر این ترم باید بالای 100 واحد پاس کنم و حد اکثر تا 9 ترم باید تموم کنم. درسته؟اما یک سوال اگر در ترم زمستان تمام کنم باید تا پایان نیمسال دوم ( تا آخر شهریور) صبر کنم تا از این طرح استفاده کنم؟؟
خدا رو شکر که مفید بود
بله همینطوره
زمستان که درستون تمام بشه خرداد ماه باید به پرتال مرکزی پیام نور مراجعه کنید جهت پیگیری و انجام ثبت نام اولیه
aliver
10-04-2013, 01:49 AM
با تشکر از شما. فقط یک سوال دیگه این طرح برای فراگیری ها و سراسری ها فرقی نمیکنه که؟
O M I D
10-04-2013, 03:43 PM
با تشکر از شما. فقط یک سوال دیگه این طرح برای فراگیری ها و سراسری ها فرقی نمیکنه که؟ نه اگر منظورتون پیام نوره فرق نداره ورودی از چه طریق باشه مهم فارغ التحصیلیتونه که پیام نوره ولی اگر منظورتون دانشجویان سراسریه که فارغ التحصیلیشون هم دانشگاه سراسری تو بخشنامه اومده که 6 ترم باید گذرونده باشن
aliver
10-04-2013, 07:50 PM
خیر منظورم کسانی هست که از فراگیر اومدند تو دانشگاه پیام نور و کسانی که از طریق سراسری وارد شدند. پس فرقی نداره؟
O M I D
10-04-2013, 10:34 PM
خیر منظورم کسانی هست که از فراگیر اومدند تو دانشگاه پیام نور و کسانی که از طریق سراسری وارد شدند. پس فرقی نداره؟
نه چون هر دو مدرک کارشناسیشون مربوط به پیام نوره فرقی نداره
aliver
10-06-2013, 12:06 PM
نه چون هر دو مدرک کارشناسیشون مربوط به پیام نوره فرقی نداره
خیلی ممنون. کمک بزرگی کردید به من. برای اینکه در ترم بعد بتونم دو درس معارف در یک ترم بردارم چکار باید انجام بدم؟
O M I D
10-06-2013, 12:52 PM
خیلی ممنون. کمک بزرگی کردید به من. برای اینکه در ترم بعد بتونم دو درس معارف در یک ترم بردارم چکار باید انجام بدم؟
خواهش میکنم
طبق بخشنامه امکان برداشتن دو درس معارف همزمان وجود نداره
aliver
10-06-2013, 06:03 PM
خوب اگر ترمهای آخر باشه و کسی اطلاع نداشته بوده باید چکار کنه؟ به خاطر یک درس باید یک ترم دیگه بخونه؟؟
O M I D
10-06-2013, 08:41 PM
خوب اگر ترمهای آخر باشه و کسی اطلاع نداشته بوده باید چکار کنه؟ به خاطر یک درس باید یک ترم دیگه بخونه؟؟
چرا تنها درصورتیکه ترم اخر باشید و در شرف فارغ التحصیلی مجاز هستید