PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دروس پیش نیاز

mohammad230
09-19-2013, 06:54 PM
با سلام یه سوال داشتم لطفا راهنمایی فرمایید ؟ من درس برنامه سازی پیشرفته رو یه بار افتادم و می خوام ساختمان داده ها رو همزمان با برنامه سازی پیشرفته بردارم ، اما ساختمان داده دو تا پیش نیاز داره ، ساختمان گسسته رو هم همزمان برداشتم ولی سیستم خطا می گیره ، ایا میشه از طریق مسئول آموزش هر سه درس و بردارم. با تشکر

sunyboy
09-19-2013, 07:58 PM
با سلام یه سوال داشتم لطفا راهنمایی فرمایید ؟ من درس برنامه سازی پیشرفته رو یه بار افتادم و می خوام ساختمان داده ها رو همزمان با برنامه سازی پیشرفته بردارم ، اما ساختمان داده دو تا پیش نیاز داره ، ساختمان گسسته رو هم همزمان برداشتم ولی سیستم خطا می گیره ، ایا میشه از طریق مسئول آموزش هر سه درس و بردارم. با تشکر

بارها در این مورد در باشگاه بحث شده است قبل از استارت موضوع لطف کنید از منوی جستجوی بالای باشگاه استفاده نمایید اگر به پاسخ خود دست نیافتید اقدام به استارت موضوع جدید کنید!!

دروس پیش نیاز رو نمیشه برداشت اگر بردارین باید منتظر عواقب ان باشید!! شما میتوانید فقط دروس هم نیاز رو باهم بردارین!
موفق باشید

mohammad230
09-21-2013, 07:12 PM
با سلام . منظورم اینه درس ساختمان داده ها دو تا پیش نیاز داره - برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان گسسته - من برنامه سازی پیشرفته رو یه بار افتادم اما گسسته رو هنوز نگرفتم سیستم بهم اجازه انتخاب ساختمان داده رو نداد ایا میشه از طریق مسئول آموزش درس ساختمان داده رو با برنامه سازسی و گسسته بردارم------ با تشکر

O M I D
09-21-2013, 07:50 PM
با سلام . منظورم اینه درس ساختمان داده ها دو تا پیش نیاز داره - برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان گسسته - من برنامه سازی پیشرفته رو یه بار افتادم اما گسسته رو هنوز نگرفتم سیستم بهم اجازه انتخاب ساختمان داده رو نداد ایا میشه از طریق مسئول آموزش درس ساختمان داده رو با برنامه سازسی و گسسته بردارم------ با تشکر
سلام
نه امکانش نیست
اگر درسی رو افتاده باشید ترم بعد امکان هم نیازش هست و شما چون یکی از پیش نیازها رو تا بحال اخذ نکردید براتون ممکن نیست