توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سقف دروس اختیاری و پایه و اصلی و عمومی ... چقدر میباشد؟ و اصلا تعاریف این اصطلاحات چیست؟
mehdi pnu
09-09-2013, 03:46 PM
با سلام و خسته نباشید. یه سوال داشتم و اینکه یه توضیحی برای این اصطلاحات اختیاری و پایه و عمومی و اصلی و اصلی تخصصی و مشترک و غیره بدهید و اینکه برای من که رشته ی کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات هستم سقف مجاز برای برداشتن واحدهای مربوط به دروس فوق چقدر است. تو انتخاب واحد موندم چکار کنم. لطفا راهنمائیم کنید. با تشکر
sunyboy
09-09-2013, 07:31 PM
با سلام و خسته نباشید. یه سوال داشتم و اینکه یه توضیحی برای این اصطلاحات اختیاری و پایه و عمومی و اصلی و اصلی تخصصی و مشترک و غیره بدهید و اینکه برای من که رشته ی کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات هستم سقف مجاز برای برداشتن واحدهای مربوط به دروس فوق چقدر است. تو انتخاب واحد موندم چکار کنم. لطفا راهنمائیم کنید. با تشکر
دروس اختیاری دروسی هستند که دانشجو از بین انها تعداد را انتخاب میکنید و پاس میکند
پایه دروسی هستند که دروس پایه رشته هست که باید دانشجو انها را پاس کند .
عمومی دروسی هستند که بین تمامی دانشجویان یکسان هست
دروس اصلی تخصصی دروسی هستند که برای یک رشته و گرایش خاص هستند. این دروس ممکن است بین دو گرایش باهم فرق داشته باشد.
اصلی تخصصی مشترک هم بین دو گرایش باهم مشترک است
تمامی دروس باید انتخاب و پاس شوند بجز دروس اختیاری که دانشجو از بین دروس اختیاری میتواند انتخاب کند و پاس کند دروس اختیاری پیش نیاز ندارند یعنی هر ترم میتوانید بردارید ولی بقیه دروس پیش نیاز دارند و باید بترتیب پیش نیاز دروس انتخاب و پاس شوند.
موفق باشید