توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تائید مشخصات دانشجو
مجید حاتمی
09-02-2013, 12:15 PM
باسلام ، در سیستم گلستان زده بعد از پرداخت شهریه ، مشخصات خود را در سیستم تائید کنید و بعد برای انتخاب واحد اقدام کنید حالا من هرچی گزینه بله رو انتخاب میکنم و بررسی تغییرات و اعمال تغیرات رو میزنم اخطار میده و مینیویسه که پست الکترونیک نمی تواند خالی باشد بالا صفحه هم زده منتظر تائید مدیریت و گزینه ثبت نام روهم که میزنم میزنه مشخصات خود را تائید کنید حالا من چیکار کنم فردا نوبت انتخاب واحد رشته منه؟
O M I D
09-02-2013, 12:20 PM
باسلام ، در سیستم گلستان زده بعد از پرداخت شهریه ، مشخصات خود را در سیستم تائید کنید و بعد برای انتخاب واحد اقدام کنید حالا من هرچی گزینه بله رو انتخاب میکنم و بررسی تغییرات و اعمال تغیرات رو میزنم اخطار میده و مینیویسه که پست الکترونیک نمی تواند خالی باشد بالا صفحه هم زده منتظر تائید مدیریت و گزینه ثبت نام روهم که میزنم میزنه مشخصات خود را تائید کنید حالا من چیکار کنم فردا نوبت انتخاب واحد رشته منه؟
سلام
خوب مگه ادرس ایمیلتونو وارد نکردید؟
مجید حاتمی
09-02-2013, 02:19 PM
نه روزی که ثبت نام کردم کسی برام واردش نکرده ولی امروز خودم وارد کردم و خوشبختانه درست شد خیلی ممنون از راهنمایی شما