PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♠♠♠ اردوی بــــــچه های پیـــــام نوری ♠♠♠

شهر ساز
08-30-2013, 11:12 AM
هر کاربر با توجه به کاربرای باشگاه و شناخت نسبی شون نسبت به هم به این سوالا جواب میده

1- اول از همه بگو ببينيم كجا ميخواي ببريمون؟ كمي هم در مورد جايي كه ميبريمون توضيح بده.

2. دوست دارید در اتوبوس چه کسی کنارتان باشد و با هم مشغول چه کاری باشید؟ یا در مورد چی صحبت کنید؟

3. فکرت برای تهیه غذا چیه؟

4. کیو میشناسی که این اردو رو با مزه تر و خاطره انگیز تر میکنه؟؟

5.کاربری که در اردو آچار فرانسه هست و از پس هر کاری بر می آید و میشود به او اعتماد کرد به نظر شما کدام کاربر است؟

6. کاربری که فکر میکنید اگر اشتباهی بر سر کیف وسایلش بروید به جای آوردن وسایل معمول اردو وسایل غیر معمول و عجیب با خود به همراه میاورد ؟

7. كدام كاربر طرفدار بيشتري داره؟ و کدام کاربر است که همه باهاش مشکل دارن؟

8. کدام کاربر است که با کمال احترام حاضرجوابی می کند؟

9. کدام کاربر است تا تقی به توقی می خورد رقصش می گیره؟

10.کدام کاربر است که دوست دارید هر چه سریعتر محفل رو ترک کنه؟

11.کدام کاربران هستن که همش غیبت بقیه را می کنند؟

12.اگه بخواین والیبال بازی کنین دوست دارین چه کسانی در تیم شما باشند؟

13. کدام یک از کاربرا قلـــیون می چاقن برا عموم مسلمین تا دور هم بگو بخند کنن؟

14. کدام کاربران در محل اردو تا دیروقت بیدارن؟

15. کدام کاربران هستن که تا لنگ ظهر می خوابن و وقتی از خواب بیدار می شن ظاهرشان تماشاییست؟

16. کدام دو کاربر هستن که دائما دعوا می کنند؟

17.کدام کابران را فکر می کنید بحث سیاسی راه می اندازند؟

19. اگر تو اردو بنا به هر دلیلی عصبانی بشی دوست داری عصبانیتت رو رو سر کی خالی کنی؟

20. کدوم یک از بچه ها غذا از خونه آورده و حاضر نمیشه از دستپخت بقیه بخوره؟

21. کدوم یک از بچه ها در طول راه دائم مشغول پیامک بازی است و اصلا به طبیعت نگاه هم نمیکنه؟

22.اگه برای تفریح یه مسابقه صد متر بذاریم بین خانومها و آقایون در هر گروه کی اول میشه؟

23.اگه به فرض بین راه راهزنان اتوبوس رو گروگان بگیرن و بگن دو نفر همینجا بمونن و بقیه برنچه کسی رو تحویلشون میدین؟ (یه آقا و یه خانوم)

24.اگه یهو دلت بگیره و بخوای با یکی تنهایی پیاده روی کنی و درد و دل کنی اون یکی ترجیح میدی کی باشه؟

25. فکر میکنی تو اردو از کی بیشتر خوشت میاد و عاشق رفتار و حرکتاش میشی؟

26. دوست داری کدوم کاربر حتماً و اجباراً به این اردو بیاد؟

27.اگه واسه اردو از (مامان باباها يا همسر) بخوایم که رضایت نامه بدن به نظرت کدوم یکی از بچه ها خودش امضای داخل پرانتزيا رو کپی می کنه؟

28.اگه از بچه ها بخوایم دو به دو گروه تشکیل بدن به نظر کدوم دو تا از بچه ها مطمئنا دستای همو می گیرن و با هم هستن؟

29.می خوای پنجره اتوبوس رو ببندی زورت نمی رسه. به کدوم یکی از بچه ها می گی که کمکت کنه؟

30.اگه تو اردو پول کم بیاریم فکر میکنی کدوم کاربره که همیشه تو جیبش پول داره و میشه ازش قرض گرفت؟

31. کدام کاربر است که مامانش بهش اجازه نمیده که بیاد؟

33. کدام کاربر است که از همه بچه تر است؟

34. کدام کاربر است که با اخلاق ورفتارش همه را دق میدهد؟

35.در آخر دوست دارید در برگشت از چه کسی تشکر کنید و به عنوان دوست دائمی خود انتخاب کنید؟

fr.chemi3t
08-31-2013, 05:25 PM
بسم الله الرحمن الرحیم اولین نفر شروع میکنم

1- اول از همه بگو ببينيم كجا ميخواي ببريمون؟ كمي هم در مورد جايي كه ميبريمون توضيح بده.
جای بدی نمیبرم ,بندر خوبه؟
:39:
2. دوست دارید در اتوبوس چه کسی کنارتان باشد و با هم مشغول چه کاری باشید؟ یا در مورد چی صحبت کنید؟کنار دوست عزیزم مشغول تخمه خوردن (تجربه ثابت کرده خیلی باهاش خوش میگذره)

3. فکرت برای تهیه غذا چیه؟میسپرمش به زهرا

4. کیو میشناسی که این اردو رو با مزه تر و خاطره انگیز تر میکنه؟؟اقا جواد
:55:
5.کاربری که در اردو آچار فرانسه هست و از پس هر کاری بر می آید و میشود به او اعتماد کرد به نظر شما کدام کاربر است؟بیشتر آقایون مثلا اقا امید

6. کاربری که فکر میکنید اگر اشتباهی بر سر کیف وسایلش بروید به جای آوردن وسایل معمول اردو وسایل غیر معمول و عجیب با خود به همراه میاورد ؟فک کنم خودم

معلومه همه طرفدار من هستن
:59:
کیه به نظرت؟
:42:
9. کدام کاربر است تا تقی به توقی می خورد رقصش می گیره؟نگار
:55:
10.کدام کاربر است که دوست دارید هر چه سریعتر محفل رو ترک کنه؟هستیم حالا

غیبت :265: با رقص کنار میام ولی با غیبت هرگز!
12.اگه بخواین والیبال بازی کنین دوست دارین چه کسانی در تیم شما باشند؟هم قدام

من اجازه قلیون نمیدم
:57: 14. کدام کاربران در محل اردو تا دیروقت بیدارن؟
خانم ها مشغول تعریف آقایونم شستن ظروف با این حسب همه بیدارن به جز خودم که باید سر وقت بخوابم فقط سر و صدا نکنید من خوابم بریزه به هم بقیه سفری در کار نیست
:59: 15. کدام کاربران هستن که تا لنگ ظهر می خوابن و وقتی از خواب بیدار می شن ظاهرشان تماشاییست؟
آقا طه(با احترام)
:39: 16. کدام دو کاربر هستن که دائما دعوا می کنند؟
نورا و زهرا سر من
شیما خانووم و نورا

19. اگر تو اردو بنا به هر دلیلی عصبانی بشی دوست داری عصبانیتت رو رو سر کی خالی کنی؟
آیسودا
:39: 20. کدوم یک از بچه ها غذا از خونه آورده و حاضر نمیشه از دستپخت بقیه بخوره؟
فک کنم همه ( به زهرا اعتمادی نیست)
21. کدوم یک از بچه ها در طول راه دائم مشغول پیامک بازی است و اصلا به طبیعت نگاه هم نمیکنه؟(آقا جواد )

22.اگه برای تفریح یه مسابقه صد متر بذاریم بین خانومها و آقایون در هر گروه کی اول میشه؟(خانمههههههههههههههه ههها)

23.اگه به فرض بین راه راهزنان اتوبوس رو گروگان بگیرن و بگن دو نفر همینجا بمونن و بقیه برنچه کسی رو تحویلشون میدین؟ (یه آقا و یه خانوم)
تانیا خانوم (از اونجایی که خیلی وارده و حقوق میخونه )و اقا امید(چون یه زمونی حقوق میخونده :55:
:57:

24.اگه یهو دلت بگیره و بخوای با یکی تنهایی پیاده روی کنی و درد و دل کنی اون یکی ترجیح میدی کی باشه؟بابا رفتیم مسافرت دلم نمیگیره
:159: 25. فکر میکنی تو اردو از کی بیشتر خوشت میاد و عاشق رفتار و حرکتاش میشی؟
الناز خانوم گل

26. دوست داری کدوم کاربر حتماً و اجباراً به این اردو بیاد؟مه دوست
:167:
27.اگه واسه اردو از (مامان باباها يا همسر) بخوایم که رضایت نامه بدن به نظرت کدوم یکی از بچه ها خودش امضای داخل پرانتزيا رو کپی می کنه؟
آقا رضا
:272:
28.اگه از بچه ها بخوایم دو به دو گروه تشکیل بدن به نظر کدوم دو تا از بچه ها مطمئنا دستای همو می گیرن و با هم هستن؟
اصلا چه معنی داره دست همو بگیرن:167:
:170:
29.می خوای پنجره اتوبوس رو ببندی زورت نمی رسه. به کدوم یکی از بچه ها می گی که کمکت کنه؟
خودم میبندم ملالی نیست

30.اگه تو اردو پول کم بیاریم فکر میکنی کدوم کاربره که همیشه تو جیبش پول داره و میشه ازش قرض گرفت؟
مدیر کل (فک کنم از همه مایه دار تر باشن)
فک کنم مامان خودم

من

هر کی باشه از پنجره شوتش میکنم بیرون

35.در آخر دوست دارید در برگشت از چه کسی تشکر کنید و به عنوان دوست دائمی خود انتخاب کنید؟
همه ی دوستان خوبم در اینجا مخصوصا دنیا خانوم

O M I D
09-01-2013, 12:56 PM
سلام
گیر دادن به ما که حتما بچه ها رو ببریم اردو ما هم با برنامه ریزی اومدیم:112:

بچه ها جمع میشن تهران میخوام همه جای ایران اردو بزنیم و بچرخیم و بریم شهر همه کاربرا رو ببینیم ی سورپرایزمم اینه که همه رو میبرم قزوین عروسی جواده بعد عروس و دومادو برمیداریم میبریم ماه عسل جنوب پیش علامت و تانیا کاری میکنم حالشو ببرین:272:
2. دوست دارید در اتوبوس چه کسی کنارتان باشد و با هم مشغول چه کاری باشید؟ یا در مورد چی صحبت کنید؟
مهم اینه که کیدوست داشته باشه من کنارش بشینم ولی با توجه به برخی مسائل من و داداش طه پیش هم میشینیم ولی تو صحبتامون فضولی نکن:39:
سعی میکنم اجناسو بگیرم خودمون درست کنیم که بهداشتی تره زهرا اشپزمونه

همه بچه ها گلن و شاداب فکر کنم زهرا شیطون تر از بقیه ست:109:
5.کاربری که در اردو آچار فرانسه هست و از پس هر کاری بر می آید و میشود به او اعتماد کرد به نظر شما کدام کاربر است؟
با احترام به همه خودم:55:
6. کاربری که فکر میکنید اگر اشتباهی بر سر کیف وسایلش بروید به جای آوردن وسایل معمول اردو وسایل غیر معمول و عجیب با خود به همراه میاورد ؟
خیلیها مثل ترنم و زهرا و شاید نگار
اینو نمیشه گفت چون همه با هم دوستن
اینم زهرا و البته علامت:272:
9. کدام کاربر است تا تقی به توقی می خورد رقصش می گیره؟
بازم زهرا و شاید تانیا:39:
10.کدام کاربر است که دوست دارید هر چه سریعتر محفل رو ترک کنه؟
هر کی اخمو و بد اخلاق باشه
علامت و زهرا و نگار و تانیا و....:112:
12.اگه بخواین والیبال بازی کنین دوست دارین چه کسانی در تیم شما باشند؟
هر کی دوست داشته باشه
من که قلیونی نیستم ولی رضا و نگار گزینه های خوبین:55:
14. کدام کاربران در محل اردو تا دیروقت بیدارن؟
خودم و زهرا و علامت
15. کدام کاربران هستن که تا لنگ ظهر می خوابن و وقتی از خواب بیدار می شن ظاهرشان تماشاییست؟
paksersht (http://pnu-club.com/members/279229-paksersht) ندا:39:
16. کدام دو کاربر هستن که دائما دعوا می کنند؟
تانیا که پای ثابته شاید با جواد و علامت:167:
بازم علامت شاید با ترنم که نظرات سیاسیشون متفاوته
من که مظلومم:39:
20. کدوم یک از بچه ها غذا از خونه آورده و حاضر نمیشه از دستپخت بقیه بخوره؟
بیخود مگه با خودشه هر کی اومده اردو باید همرنگ بقیه باشه:272:
21. کدوم یک از بچه ها در طول راه دائم مشغول پیامک بازی است و اصلا به طبیعت نگاه هم نمیکنه؟
ترنم گفت جواد ولی قراره خانومشم ببریم ن هم که با ر میاد کسی نمیمونه اس بازی کنه:55:
22.اگه برای تفریح یه مسابقه صد متر بذاریم بین خانومها و آقایون در هر گروه کی اول میشه؟
فکر کنم من چون لاغرترم تند و تیزم تو اقایون و تو خانومها ایسودا
منم تو خانوما نظرم تانیاست چون بلایی ب سر طرف میاره که خود راهزنا فرار میکنن تو اقایونم رضا رو میزاریم اعصابشونو بریزه ب هم:39:
24.اگه یهو دلت بگیره و بخوای با یکی تنهایی پیاده روی کنی و درد و دل کنی اون یکی ترجیح میدی کی باشه؟
بیشتر علامت که روانشناسه و همه چیزمو میدونه و کلا سنگ صبورمه:109:
25. فکر میکنی تو اردو از کی بیشتر خوشت میاد و عاشق رفتار و حرکتاش میشی؟
والا من که از همه بچه ها خوشم میاد و با اکثرشون در ارتباطم
26. دوست داری کدوم کاربر حتماً و اجباراً به این اردو بیاد؟
دوست دارم همه باشن رویا و ستاره هم که خیلی وقته نیستن بیان
زهرا
ر و ن :272: ترنم و ایسودا زهرا و علامت من و طه
خودم دستم ی وری نیست که:55:
باز فکر کنم زهرا:39:
ترنم
همه دهه هفتادیها:210:
تانیا:55:
از همه بچه ها و دوستیهام همینطور که ادامه میدم و محکم ترش میکنم

در اخر میگم که همه حرفا شوخی بود و بچه هایی که زیاد باهاشون شوخی کردنم ببخشن و بهشون بر نخوره:281:

شهر ساز
09-01-2013, 01:29 PM

من بچه ها رو جمع میکنم میبرمشون تو باغ مون که تو منطقه نوفل لوشاتو قم هستش بهشت گمشده ایران میریم باغ اونجا کلی انار و انجیر هلو میخوریم تازه کبابم میبریم

دوست دارم با نورا بشینیم در مورد زندگی ایندمون حرف بزنیم :39:

فکر کنم همه با کباب اونم از نوع جوجه .برگ و نده کبابی و کوبیده موافق باشن با گوجه و فلفل واسه نورا و تانیا هم ماهی درست میکنم غریبی نکنن

تانیا و نورا با شوخی و خنده هاشون

قطع به یقین حسین اقا و طاها

مائده احتمالا کلی ظرف و ظروف میاره که کلی حشره و جک و جونور برای ازمایشاشش جمع کنه

همه دور امید جمع میشن براشون از گذشته ها تعریف کنه این که چی شد دایناسورا منقرض شد و اینا:55:

قطع به یقین تانیا و نورا

9. کدام کاربر است تا تقی به توقی می خورد رقصش می گیره؟ ترنم و صد البته خودم

10.کدام کاربر است که دوست دارید هر چه سریعتر محفل رو ترک کنه؟ هیش کی
11.کدام کاربران هستن که همش غیبت بقیه را می کنند؟ من و عیالم
12.اگه بخواین والیبال بازی کنین دوست دارین چه کسانی در تیم شما باشند؟ با ندا چون قدش بلنده:59:

13. کدام یک از کاربرا قلـــیون می چاقن برا عموم مسلمین تا دور هم بگو بخند کنن؟ طاها:39:

14. کدام کاربران در محل اردو تا دیروقت بیدارن؟ همه بیداریم اما فکر کنم ترنم و اسودا زود بخوابن

15. کدام کاربران هستن که تا لنگ ظهر می خوابن و وقتی از خواب بیدار می شن ظاهرشان تماشاییست؟ ایسودا و ندا:39:

16. کدام دو کاربر هستن که دائما دعوا می کنند؟ تانیا و امید

17.کدام کابران را فکر می کنید بحث سیاسی راه می اندازند؟خودم شاید اقا رضا

19. اگر تو اردو بنا به هر دلیلی عصبانی بشی دوست داری عصبانیتت رو رو سر کی خالی کنی؟ امید

20. کدوم یک از بچه ها غذا از خونه آورده و حاضر نمیشه از دستپخت بقیه بخوره؟ شیما خانم ونگار:39:

21. کدوم یک از بچه ها در طول راه دائم مشغول پیامک بازی است و اصلا به طبیعت نگاه هم نمیکنه؟ جواد و رضا

22.اگه برای تفریح یه مسابقه صد متر بذاریم بین خانومها و آقایون در هر گروه کی اول میشه؟ جواد

من خودم میرم :39:

امید

25. فکر میکنی تو اردو از کی بیشتر خوشت میاد و عاشق رفتار و حرکتاش میشی؟ غریب اشنا

26. دوست داری کدوم کاربر حتماً و اجباراً به این اردو بیاد؟ همه باید بیان مگه دست خودشونه

جواد شاید زنش نذاره
:272:
28.اگه از بچه ها بخوایم دو به دو گروه تشکیل بدن به نظر کدوم دو تا از بچه ها مطمئنا دستای همو می گیرن و با هم هستن؟ من و عیالم
29.می خوای پنجره اتوبوس رو ببندی زورت نمی رسه. به کدوم یکی از بچه ها می گی که کمکت کنه؟ حمــــــــــــــــید ( نه امید شون)

30.اگه تو اردو پول کم بیاریم فکر میکنی کدوم کاربره که همیشه تو جیبش پول داره و میشه ازش قرض گرفت؟ به زرس قاطع حسین اقا:39:

31. کدام کاربر است که مامانش بهش اجازه نمیده که بیاد؟ ترنم
33. کدام کاربر است که از همه بچه تر است؟ همه مون کودک درونمون زنده است

34. کدام کاربر است که با اخلاق ورفتارش همه را دق میدهد؟ من بس که غر میزنم همه دستا تون بشورید دمپایی خیس نکنید از هوله شخصی استفاده کنید مسواک بزنید:59:

از کسانی که قدم رنجه کردن اومدن از حسین اقا راننده از تدارکات اقا امید و طاها و همه کسانی که یاری کردن :39:

نورا . ایسودا. ترنم. مائده . ندا

شهر ساز
09-01-2013, 01:40 PM
خیلیها مثل ترنم و زهرا و شاید نگار

امید حرف ها میزنی ها من مثلا چی با خودم بیارم که عجیب باشه شهر بزارم تو جیبم عایا؟:39:

زهرا

یعنی چی اخه من کی تابحال جعل امضا کردم :112:

باز فکر کنم زهرا:39:

امید فامیلی من هدایتی نیست هاا من بیاتی هستم یک عدد:55:

fr.chemi3t
09-01-2013, 05:20 PM
ترنم

31. کدام کاربر است که مامانش بهش اجازه نمیده که بیاد؟ ترنم

من با مامانم صحبت کردم اجازه میده:214:

paksersht
09-01-2013, 10:05 PM
- اول از همه بگو ببينيم كجا ميخواي ببريمون؟ كمي هم در مورد جايي كه ميبريمون توضيح بده. جاش مهم نیست مهم اینکه رانندگیش بامن باشه خدایش میبرمتون جاااااااااااااااایی تا حالا ندیدن دربست میزارمتون دم در بهشت
2. دوست دارید در اتوبوس چه کسی کنارتان باشد و با هم مشغول چه کاری باشید؟ یا در مورد چی صحبت کنید؟ فرقی نمیکنه ولی مائده بیسته

3. فکرت برای تهیه غذا چیه؟ سفر یعنی کباب فقط ،حالا هرچی بجز ماهی دوست ندالم

4. کیو میشناسی که این اردو رو با مزه تر و خاطره انگیز تر میکنه؟؟ فکر کنم وجود همه بچه ها خاطر انگیز هست

5.کاربری که در اردو آچار فرانسه هست و از پس هر کاری بر می آید و میشود به او اعتماد کرد به نظر شما کدام کاربر است؟ آقا امید البته آیسودا هم خوبه

6. کاربری که فکر میکنید اگر اشتباهی بر سر کیف وسایلش بروید به جای آوردن وسایل معمول اردو وسایل غیر معمول و عجیب با خود به همراه میاورد ؟ فکر کنم ترنم

7. كدام كاربر طرفدار بيشتري داره؟ و کدام کاربر است که همه باهاش مشکل دارن؟ همه خوبن

8. کدام کاربر است که با کمال احترام حاضرجوابی می کند؟ صد در صد زهرا وعیالش

9. کدام کاربر است تا تقی به توقی می خورد رقصش می گیره؟ نیدونم ولی خیلی خوشم میاد آقا طه رو در حال رقص ببینم

10.کدام کاربر است که دوست دارید هر چه سریعتر محفل رو ترک کنه؟ هرکی میخواد ضدحال بزنه

11.کدام کاربران هستن که همش غیبت بقیه را می کنند؟ غیبت خیلللللللللللللی بده زشته،فقط حالا یه کوچولو اونم تفریحی اشکال نداره:59:

12.اگه بخواین والیبال بازی کنین دوست دارین چه کسانی در تیم شما باشند؟ اونا که قدشون بلنده

13. کدام یک از کاربرا قلـــیون می چاقن برا عموم مسلمین تا دور هم بگو بخند کنن؟ من قلیون دوست ندارم

14. کدام کاربران در محل اردو تا دیروقت بیدارن؟ شما ها همه بخوابین من تا صبح بیدارم نگهبانی میکنم ، فقط صبح بیداشدین اط یه یه جا دیگه سردراورین به من هیچ ارتباطی نداره:265:

15. کدام کاربران هستن که تا لنگ ظهر می خوابن و وقتی از خواب بیدار می شن ظاهرشان تماشاییست؟ همه گفتن من ولی خدایش درست گفتن من سحرخیزیم 10 صبحه :39: پس من دیگه:39:

16. کدام دو کاربر هستن که دائما دعوا می کنند؟ جواد ونورا

17.کدام کابران را فکر می کنید بحث سیاسی راه می اندازند؟ خودم عشقه بحث سیاسیم

19. اگر تو اردو بنا به هر دلیلی عصبانی بشی دوست داری عصبانیتت رو رو سر کی خالی کنی؟ چندتا جیغ میکشم تخلیه میکنم خودم نیازی به کسی نیست

20. کدوم یک از بچه ها غذا از خونه آورده و حاضر نمیشه از دستپخت بقیه بخوره؟ فکر کنم شیما خانوم

22.اگه برای تفریح یه مسابقه صد متر بذاریم بین خانومها و آقایون در هر گروه کی اول میشه؟ خانوما نورا آقایون امید

اهان رسیدیم به سوال قشنگه:39: بیچاره راهزنه چون همه تصمیم داریم تانیا رو بهش بدیم :39:
24.اگه یهو دلت بگیره و بخوای با یکی تنهایی پیاده روی کنی و درد و دل کنی اون یکی ترجیح میدی کی باشه؟ مائده

25. فکر میکنی تو اردو از کی بیشتر خوشت میاد و عاشق رفتار و حرکتاش میشی؟ مائده والناز گل

26. دوست داری کدوم کاربر حتماً و اجباراً به این اردو بیاد؟ همه باشن خوبه

27.اگه واسه اردو از (مامان باباها يا همسر) بخوایم که رضایت نامه بدن به نظرت کدوم یکی از بچه ها خودش امضای داخل پرانتزيا رو کپی می کنه؟ زهرا

28.اگه از بچه ها بخوایم دو به دو گروه تشکیل بدن به نظر کدوم دو تا از بچه ها مطمئنا دستای همو می گیرن و با هم هستن؟ نورا وعیالش:39:

29.می خوای پنجره اتوبوس رو ببندی زورت نمی رسه. به کدوم یکی از بچه ها می گی که کمکت کنه؟ من خودم همه پنجره هارو میبندم:39:

30.اگه تو اردو پول کم بیاریم فکر میکنی کدوم کاربره که همیشه تو جیبش پول داره و میشه ازش قرض گرفت؟ خودم به همه اتون میدم

31. کدام کاربر است که مامانش بهش اجازه نمیده که بیاد؟ من بابام راضی نمیشه

33. کدام کاربر است که از همه بچه تر است؟ ترنم یه کم کم ناز نازی:59:

34. کدام کاربر است که با اخلاق ورفتارش همه را دق میدهد؟ تانیا:159:

35.در آخر دوست دارید در برگشت از چه کسی تشکر کنید و به عنوان دوست دائمی خود انتخاب کنید؟ از همه تشکر میکنم همینجور دوستای عزیزمو نگه میدارم :72:

*مائده*
09-04-2013, 11:17 AM
. کاربری که فکر میکنید اگر اشتباهی بر سر کیف وسایلش بروید به جای آوردن وسایل معمول اردو وسایل غیر معمول و عجیب با خود به همراه میاورد ؟
مائده احتمالا کلی ظرف و ظروف میاره که کلی حشره و جک و جونور برای ازمایشاشش جمع کنه

آزمایشایی که نیاز به جک و جونور داشت پاس شده دیگه لازم نیست جک و جونور جمع کنم:39:

*مائده*
09-07-2013, 11:43 AM
1- اول از همه بگو ببينيم كجا ميخواي ببريمون؟ كمي هم در مورد جايي كه ميبريمون توضيح بده.میبرمتون شیراز چون خودم تا حالا نرفتم و خیــــــــــــلی دوس دارم برم مطمئنم شماها هم دوست دارید برید:109:

2. دوست دارید در اتوبوس چه کسی کنارتان باشد و با هم مشغول چه کاری باشید؟ یا در مورد چی صحبت کنید؟ندا،تا شیراز خیلی راهه دوست دارم در مورد همه چی صحبت کنیم ما خیلی حرفا داریم با هم بزنیم و خیلی کارا که تا اونجا حوصلمون سر نره

3. فکرت برای تهیه غذا چیه؟حالا توی راه علی الحساب هر کی واسه خودش بیاره بعدشم خدا بزرگه یه فکری میکنیم:45::39:

4. کیو میشناسی که این اردو رو با مزه تر و خاطره انگیز تر میکنه؟؟به نظر منم هر کدوم از بچه ها اخلاق و شخصیت و توانایی خاص خودش رو داره که میتونه این اردو رو خاطره انگیز کنه:72:

5.کاربری که در اردو آچار فرانسه هست و از پس هر کاری بر می آید و میشود به او اعتماد کرد به نظر شما کدام کاربر است؟داداش امید و داداش محمدجواد و زهرا

6. کاربری که فکر میکنید اگر اشتباهی بر سر کیف وسایلش بروید به جای آوردن وسایل معمول اردو وسایل غیر معمول و عجیب با خود به همراه میاورد ؟هیچ کدوم

7. كدام كاربر طرفدار بيشتري داره؟ و کدام کاربر است که همه باهاش مشکل دارن؟فکر نکنم کاربری وجود داشته باشه که همه باهاش مشکل داشته باشن من که خودم با کسی مشکل ندارم

8. کدام کاربر است که با کمال احترام حاضرجوابی می کند؟تا اونجایی که من میشناسم ندیم کسی بی احترامی کنه

9. کدام کاربر است تا تقی به توقی می خورد رقصش می گیره؟آیسودا:39:

10.کدام کاربر است که دوست دارید هر چه سریعتر محفل رو ترک کنه؟هیچ کدوم

11.کدام کاربران هستن که همش غیبت بقیه را می کنند؟ نمیدونم

12.اگه بخواین والیبال بازی کنین دوست دارین چه کسانی در تیم شما باشند؟خیلی سخته بخوام انتخاب کنم خواهشا منو تو این شرایط قرار ندید:39:

13. کدام یک از کاربرا قلـــیون می چاقن برا عموم مسلمین تا دور هم بگو بخند کنن؟اگه مسئولیت این سفر با منه که قلیون غدغنه:265::39:

14. کدام کاربران در محل اردو تا دیروقت بیدارن؟مطمئنم بیشتریا تا صبح پایه هستن:39:

15. کدام کاربران هستن که تا لنگ ظهر می خوابن و وقتی از خواب بیدار می شن ظاهرشان تماشاییست؟خودم

16. کدام دو کاربر هستن که دائما دعوا می کنند؟داداش محمدجواد و نورا:39:

17.کدام کابران را فکر می کنید بحث سیاسی راه می اندازند؟زهرا و ندا

19. اگر تو اردو بنا به هر دلیلی عصبانی بشی دوست داری عصبانیتت رو رو سر کی خالی کنی؟هر کی که دم دستم باشه پس از الان بگم مواظب باشید:45::39:

20. کدوم یک از بچه ها غذا از خونه آورده و حاضر نمیشه از دستپخت بقیه بخوره؟هر کی قبول کرده بیاد باید هم رنگ جماعت باشه و وسواس و کنار بذاره از الان گفته باشم:265:

21. کدوم یک از بچه ها در طول راه دائم مشغول پیامک بازی است و اصلا به طبیعت نگاه هم نمیکنه؟نمیدونم

22.اگه برای تفریح یه مسابقه صد متر بذاریم بین خانومها و آقایون در هر گروه کی اول میشه؟فکر کنم توی خانوما آیسودا و توی آقایون داداش امید

23.اگه به فرض بین راه راهزنان اتوبوس رو گروگان بگیرن و بگن دو نفر همینجا بمونن و بقیه برنچه کسی رو تحویلشون میدین؟ (یه آقا و یه خانوم)نه دلم نمیاد کسی رو تحویل بدم خودم میمونم

24.اگه یهو دلت بگیره و بخوای با یکی تنهایی پیاده روی کنی و درد و دل کنی اون یکی ترجیح میدی کی باشه؟نداجونم:46:

25. فکر میکنی تو اردو از کی بیشتر خوشت میاد و عاشق رفتار و حرکتاش میشی؟زهرا و ندا و نورا و غریب آشنا:46:

26. دوست داری کدوم کاربر حتماً و اجباراً به این اردو بیاد؟همون اول گفتم دوست دارم همه باشن

27.اگه واسه اردو از (مامان باباها يا همسر) بخوایم که رضایت نامه بدن به نظرت کدوم یکی از بچه ها خودش امضای داخل پرانتزيا رو کپی می کنه؟از خانوما فکر نکنم کسی این کارو انجام بده...:39::39:

28.اگه از بچه ها بخوایم دو به دو گروه تشکیل بدن به نظر کدوم دو تا از بچه ها مطمئنا دستای همو می گیرن و با هم هستن؟من و ندا-زهرا و نورا-ترنم و تانیا

29.می خوای پنجره اتوبوس رو ببندی زورت نمی رسه. به کدوم یکی از بچه ها می گی که کمکت کنه؟داداش محمدجواد

30.اگه تو اردو پول کم بیاریم فکر میکنی کدوم کاربره که همیشه تو جیبش پول داره و میشه ازش قرض گرفت؟مدیر کل محترم:39:

31. کدام کاربر است که مامانش بهش اجازه نمیده که بیاد؟همه میان

33. کدام کاربر است که از همه بچه تر است؟راضیه(هم نفسم)

34. کدام کاربر است که با اخلاق ورفتارش همه را دق میدهد؟هیچ کس

35.در آخر دوست دارید در برگشت از چه کسی تشکر کنید و به عنوان دوست دائمی خود انتخاب کنید؟از همه ی بچه ها که این اردو رو خاطره انگیز کردن:72: