توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصراف از پیام نور و رفتن به دانشگاه دیگر و مشکلات نظام وظیفه؟؟
مهدی200
08-22-2013, 08:55 AM
من متولد1/12/1370هستم دانشجوی رشته زیستشناسی ترم چهرم.رشتمود.س ندارم کنکور92شرکت کردم.اگه دانشگاه دیگه قبول بشوم میتونم ازدانشگاه پیامنورانصراف بدمودردانشگاه دیگه ثبتنام کنم؟؟////؟؟؟؟؟باتوجه به سنم؟؟وتاریخ تولدم؟؟؟؟؟؟مشکل سربازی برام پیش نمیاد؟/؟نظام وظیفه مجوزمیده///////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خاهشاکم ک کنید
sunyboy
08-22-2013, 09:55 AM
من متولد1/12/1370هستم دانشجوی رشته زیستشناسی ترم چهرم.رشتمود.س ندارم کنکور92شرکت کردم.اگه دانشگاه دیگه قبول بشوم میتونم ازدانشگاه پیامنورانصراف بدمودردانشگاه دیگه ثبتنام کنم؟؟////؟؟؟؟؟باتوجه به سنم؟؟وتاریخ تولدم؟؟؟؟؟؟مشکل سربازی برام پیش نمیاد؟/؟نظام وظیفه مجوزمیده///////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خاهشاکم ک کنید
طبق قوانین اگر انصراف بدین باید به سربازی برین
556345
05-30-2014, 12:47 AM
بر اساس قوانین جدید دانشجو به منظور استفاده مجدد(فقط 1 بار) معافیت تحصیلی میتواند انصراف بدهدمنتها در سنوات تحصیلی مجاز