توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه شروع کلاس 16 شهریوره ؟
Pnu-Forever
08-18-2013, 10:09 AM
سلام
اگه شروع کلاس پیام نور 16 شهریوره ؟ و اعلام نتایج آزمون سراسری 92 در 21 شهریور باشه تا ما بخوایم مدارک ثبت نام رو بیاریم و .... که بیشتر وقتمون تلف شده که ...................
O M I D
08-18-2013, 10:54 AM
سلام اگه شروع کلاس پیام نور 16 شهریوره ؟ و اعلام نتایج آزمون سراسری 92 در 21 شهریور باشه تا ما بخوایم مدارک ثبت نام رو بیاریم و .... که بیشتر وقتمون تلف شده که ................... سلام بله معمولا به همین صورته و تا ثبت نام ورودیهای جدیددو سه جلسه از کلاسها رو از دست میدن
mohsen100
08-19-2013, 07:49 AM
سلام بله معمولا به همین صورته و تا ثبت نام ورودیهای جدیددو سه جلسه از کلاسها رو از دست میدن
یعنی همه باید از 20 روز دیگه بریم کلاس؟
باور کنید اصلا حسش نیست.تو این گرما.
Borna66
08-24-2013, 10:07 PM
یعنی همه باید از 20 روز دیگه بریم کلاس؟
باور کنید اصلا حسش نیست.تو این گرما.
با سلام
خیر دوست گرامی .. هنوز اطلاعات کاملی در این زمیته نیست و در حد خبر هست و اگر اطلاعات جدیدی در این زمیتنه ارایه شود حتما اطلاع رسانی می شود در باشگاه برای همه
موفق باشید
روزگار خوش
دزیره21
08-31-2013, 11:27 PM
ی چی بپرسم الان من انتخاب واحد دارم گلستانم باز نمیشه پولم واریز کردم نمیدونم سیستم مسخره قبول کرده یا نه من چی کار کنم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اصن این چه سیستم مسخره ایه ک همیشه مشکل داره دیوونه شدیم ب خدا
Maleki92
08-31-2013, 11:50 PM
بچه ها ی تهران..ما ک دستمون نمیرسه ..ولی یه کاری کنید یه تجمعی چیزی...
اخه این چ وضعشه؟
شهریه رو زیاد کردن..شهریه ثابتو هم ک باید اینجوری داد...
اخه اگه یکی نتونه تا امروز فردا جور کنه ک به انتخاب واحد نمیرسه...
نمیدونم..اگه غیرت دارین..برید یه کاری بکنید!
واقعن اگه کسی دستش میرسه به گوش مسولین از خدا بیخبر برسونه...
چرا اینقد نامردن اینا؟
sunyboy
08-31-2013, 11:50 PM
ی چی بپرسم الان من انتخاب واحد دارم گلستانم باز نمیشه پولم واریز کردم نمیدونم سیستم مسخره قبول کرده یا نه من چی کار کنم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اصن این چه سیستم مسخره ایه ک همیشه مشکل داره دیوونه شدیم ب خدا
اگر اینترنتی پرداخت کرده باشید بین 1 تا 5 ساعت طول میکشه تا اعمال بشه اگر خودپرداز یا تلفن بانک یا مراجعه حضوری کرده باشید بین 24 تا 72 ساعت طول میکشه اعمال بشه
Maleki92
09-01-2013, 12:04 AM
اگر اینترنتی پرداخت کرده باشید بین 1 تا 5 ساعت طول میکشه تا اعمال بشه اگر خودپرداز یا تلفن بانک یا مراجعه حضوری کرده باشید بین 24 تا 72 ساعت طول میکشه اعمال بشه
اینترنتی ینی از توی خوده گلستان؟
مطمئنی؟
بینی مشکلی پیش نمیاد؟لازم نیس بعدش بری بانک و اینا؟
sunyboy
09-01-2013, 01:18 AM
اینترنتی ینی از توی خوده گلستان؟
مطمئنی؟
بینی مشکلی پیش نمیاد؟لازم نیس بعدش بری بانک و اینا؟
بهترین و مطمعن ترین راه خودپرداز یا تلفن بانک است اما یکم طول میشکه اعمال بشه! پرداخت انلاین از طریق گلستان سریعترین راه است ولی باید دقت کنید اینترنت قطع نشه ممکنه مشکلی پیش بیاد
*رها*
09-03-2013, 09:54 PM
سلام تورو خدا بگيد كلاسا دقيقا از كي شروع ميشه
*رها*
09-03-2013, 09:54 PM
:79:
O M I D
09-03-2013, 09:58 PM
سلام تورو خدا بگيد كلاسا دقيقا از كي شروع ميشه
سلام
تقویم که اعلام کرده بود شانزدهم ولی طبق معمول احتمالا جابجایی داره سایت دانشگاهتونو چک کنید تا برنامه کلاسیتون بیاد
سمن ناز
09-07-2013, 05:22 AM
سلام اگ ترم آخر باشیم دو تا تربیت بدنی میشه با هم بر داشت؟