PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معدل کل

paksersht
08-13-2013, 08:52 PM
باعرض سلا میخواستم بپرسم معدل کل چه جور حساب میکنن من ترم مهر پیش معدل پایان ترمم شد15 ومعدل کلم شد14:50 اما این ترم ییعنی ترم بهمن معدل پایان ترم شد 16 اما معدل کل شد 13:90 میخواستم بدونم چرا کم شده کسی هست پاسخ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیر شرخر
08-14-2013, 01:05 AM
سلام.ممنون از زحماتتون.خسته نباشید.
من معدل کلم الان 13.52 هستش ده واحد دیگه تا فارغ التحصیلی دارم اگه این ده واحدو هجده به بالا بشم معدلم میشه 14؟
ممنون.:72:

Borna66
08-14-2013, 04:15 PM
باعرض سلا میخواستم بپرسم معدل کل چه جور حساب میکنن من ترم مهر پیش معدل پایان ترمم شد15 ومعدل کلم شد14:50 اما این ترم ییعنی ترم بهمن معدل پایان ترم شد 16 اما معدل کل شد 13:90 میخواستم بدونم چرا کم شده کسی هست پاسخ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
دوست گرامی در هنگام محاسبه معدل به این نکات توجه کنید

ورودی های ۷۷ تا ۸۶دروس مردودی در معدل کل آنها حساب نمی گردد.
ورودی های ۸۷ به بعد اولین نمره مردودی و قبولی در معدل کل نها حساب می گردد.
دروس مردودی دوره دانشپذیری در معدل کل حساب نمی گردد.
اگر دانشجویی یک درس را دوبار پاس کرده باشد اولین نمره قبولی در معدل وی حساب خواهد شد.
رعایت دروس پیش نیاز و پس نیاز تا نیمسال اول ۹۰ بخشیده خواهد شد اما دانشجویان از نیمسال دوم ۹۰به بعد دقت کافی در اخذ واحدهای درسی خود داشته باشند.
دانشجو با شرط دارا بودن معدل کل ۱۲ و گذراندن کل واحدها ی سرفصل رشته خود فارغ التحصیل محسوب خواهد شد.

موفق باشید
روزگار خوش

paksersht
08-14-2013, 09:15 PM
[QUOTE=Borna66;249635]با سلام
دوست گرامی در هنگام محاسبه معدل به این نکات توجه کنید

ورودی های ۷۷ تا ۸۶دروس مردودی در معدل کل آنها حساب نمی گردد.
ورودی های ۸۷ به بعد اولین نمره مردودی و قبولی در معدل کل نها حساب می گردد.
دروس مردودی دوره دانشپذیری در معدل کل حساب نمی گردد.
اگر دانشجویی یک درس را دوبار پاس کرده باشد اولین نمره قبولی در معدل وی حساب خواهد شد.
رعایت دروس پیش نیاز و پس نیاز تا نیمسال اول ۹۰ بخشیده خواهد شد اما دانشجویان از نیمسال دوم ۹۰به بعد دقت کافی در اخذ واحدهای درسی خود داشته باشند.
دانشجو با شرط دارا بودن معدل کل ۱۲ و گذراندن کل واحدها ی سرفصل رشته خود فارغ التحصیل محسوب خواهد شد.

موفق باشید
روزگار خوش[/QUOTE
مرسی از پاسخگویی هرچند نفهمیدم چی شد:39: ولی ممنون:72: