توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصراف از تحصیل در ارشد فراگیر و شرکت کردن مجدد در آزمون فراگیر:معافیت تحصیلی صادر می شود؟
mfadaei20
08-08-2013, 10:41 AM
سلام دوستان.
من در آزمون سال 91 فراگیر شرکت کردم و پس از گذراندن دوره دانشپذیری، در رشته فیزیک مقطع کارشناسی ارشد پیام نور تهران پذیرفته شدم (ورودی بهمن 91) و الان یک ترم گذروندم.
الان تصمیم دارم امسال دوباره در آزمون فراگیر شرکت کنم و رشته ی دیگه ای رو امتحان بدم. (میخوام مدیریت بخونم)
حالا چند تا سوال:
1- من الان از معافیت تحصیلی استفاده می کنم. آیا اگر انصراف بدهم و در رشته جدید قبول بشم، مجددا معافیت تحصیلی واسه رشته جدیدم صادر میشه؟
2-قبل از ثبت نام در آزمون فراگیر انصراف بدهم؟ یا اینکه این ترم هم در رشته فعلی ام تحصیل کنم و بعد که در رشته جدید قبول شدم انصراف بدهم؟
نظام وظیفه میگه هر فرد یک بار میتونه از تحصیل انصراف بده و مجددا در رشته ی دیگه ای تحصیل کنه، اما این طور که من فهمیدم سایت پیام نور نوشته بود دانشجویان فراگیر این امکان رو ندارند!
ضمنا، اگه قرار باشه انصراف بدم، باید خسارتی به دانشگاه بپردازم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید، خیلی واسش نگرانم
sunyboy
08-08-2013, 12:40 PM
سلام دوستان.
من در آزمون سال 91 فراگیر شرکت کردم و پس از گذراندن دوره دانشپذیری، در رشته فیزیک مقطع کارشناسی ارشد پیام نور تهران پذیرفته شدم (ورودی بهمن 91) و الان یک ترم گذروندم.
الان تصمیم دارم امسال دوباره در آزمون فراگیر شرکت کنم و رشته ی دیگه ای رو امتحان بدم. (میخوام مدیریت بخونم)
حالا چند تا سوال:
1- من الان از معافیت تحصیلی استفاده می کنم. آیا اگر انصراف بدهم و در رشته جدید قبول بشم، مجددا معافیت تحصیلی واسه رشته جدیدم صادر میشه؟
2-قبل از ثبت نام در آزمون فراگیر انصراف بدهم؟ یا اینکه این ترم هم در رشته فعلی ام تحصیل کنم و بعد که در رشته جدید قبول شدم انصراف بدهم؟
نظام وظیفه میگه هر فرد یک بار میتونه از تحصیل انصراف بده و مجددا در رشته ی دیگه ای تحصیل کنه، اما این طور که من فهمیدم سایت پیام نور نوشته بود دانشجویان فراگیر این امکان رو ندارند!
ضمنا، اگه قرار باشه انصراف بدم، باید خسارتی به دانشگاه بپردازم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید، خیلی واسش نگرانم
1-اگر انصراف بدین چون فراگیر هستین شامل معافیت تحصیلی نیستین و باید برین خدمت سربازی!
2-شما تاز مانی که انصراف ندین نمیتونین در پیام نور دوباره ادامه تحصیل بدین اول انصراف بعد شرکت و ادمه تحصیل اگر میخواستین در دانشگاه دیگه مثل ازاد درس بخونین میتونستین قبل از انصراف در ان دانشگاه شرکت کنین و بعد از قبولی انصراف بدین ولی در یک دانشگاه امکان همزمان در دو رشته نیست مگر اینکه از دانشجویان نخبه باشید!
اگر انصراف بدین باید با دانشگاه تسویه کنید هر بدهی دارین باید بدین
mfadaei20
08-08-2013, 02:19 PM
ممنون از پاسخ شما،
منظورتون رو از این که فرمودید چون فراگیر هستید شامل معافیت تحصیلی نیستید نفهمیدم!
بنده الان دانشجوی فراگیر هستم و واسم معافیت تحصیلی هم رد میشه! خب نظام وظیفه هم میگه هر فرد یک بار می تونه انصراف بده و مجددا قبول بشه.
خب الان اشکالش کجاست؟
sunyboy
08-08-2013, 02:29 PM
ممنون از پاسخ شما،
منظورتون رو از این که فرمودید چون فراگیر هستید شامل معافیت تحصیلی نیستید نفهمیدم!
بنده الان دانشجوی فراگیر هستم و واسم معافیت تحصیلی هم رد میشه! خب نظام وظیفه هم میگه هر فرد یک بار می تونه انصراف بده و مجددا قبول بشه.
خب الان اشکالش کجاست؟
منظور بنده بعد از انصراف بود
mfadaei20
08-08-2013, 02:50 PM
راستی موقعی که فراگیر قبول شدم، مسئول آموزش در نامه ای که واسه معافیت تحصیلیم صادر کرد نوشت ایشان از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه شده!
گفت اینجور واسه گرفتن معافیت تحصیلیت گیر نمیدن!
با این وجود باز هم نمیشه؟؟
sunyboy
08-09-2013, 12:20 PM
راستی موقعی که فراگیر قبول شدم، مسئول آموزش در نامه ای که واسه معافیت تحصیلیم صادر کرد نوشت ایشان از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه شده!
گفت اینجور واسه گرفتن معافیت تحصیلیت گیر نمیدن!
با این وجود باز هم نمیشه؟؟
به مرکز اعزام خدمت مراجعه کنید و سوال کنید