PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای انتخاب رشته مناسب در دانشگاه....لطفا کمکم کنید

nara537
08-08-2013, 07:53 AM
سلام دوستان گلم....
میخواستم بدونم من با رتبه 3400قبول شدم بین رشته های حقوق و روانشناسی پیانورمشهد کدومو میتونم اتخاب کنم...
بعضی ها میگن بازارکاره حقوق بهتره وبعضی ها هم میگن دیگه حقوق بازار کارش اشباع شده و روانشناسی بهتره

یه یکچیزه دیگه هم این که دوستم 4سال حقوقو تو پیام نور مشهد تموم کرده ولی سه ساله که ازمون وکالت قبول نمیشه با اینکه خیلی هم زرنگه

میخواستم بدونم دوستان از نظره شما که خودتون توی رشته حقوق یا روانشناسی پیام نورین اگه جای من باشین چیکار میکنین...
البته با تو جه به اینکه میخوام فقط مشهد باشه.....
کدومو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کمکم کنید ممنون میشم....

nara537
08-08-2013, 06:09 PM
ببخشید کسی از اساتید محترم این سایت نیستن که کمکم کنن.......

به راهنماییتون نیار دارم:36::164:

sunyboy
08-08-2013, 06:48 PM
سلام دوستان گلم....
میخواستم بدونم من با رتبه 3400قبول شدم بین رشته های حقوق و روانشناسی پیانورمشهد کدومو میتونم اتخاب کنم...
بعضی ها میگن بازارکاره حقوق بهتره وبعضی ها هم میگن دیگه حقوق بازار کارش اشباع شده و روانشناسی بهتره

یه یکچیزه دیگه هم این که دوستم 4سال حقوقو تو پیام نور مشهد تموم کرده ولی سه ساله که ازمون وکالت قبول نمیشه با اینکه خیلی هم زرنگه

میخواستم بدونم دوستان از نظره شما که خودتون توی رشته حقوق یا روانشناسی پیام نورین اگه جای من باشین چیکار میکنین...
البته با تو جه به اینکه میخوام فقط مشهد باشه.....
کدومو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کمکم کنید ممنون میشم....

دوست عزیز شما خودتان کدوم رشته رو دوست دارین؟ ایا میتونید وکیل بشین؟ وکیل شدن یا قاضی شدن سر و زبان خوبی میخواد البته خیلیا وکیل شدن ولی وکیل موفق نشدن چون اولا علاقه نداشتن صرفا بخاطر پول خوب در اوردن یا اینده شغلی رفتن دنبال حقوق که چون استعداد این رشته رو نداشتن نتونستند در رشته حقوق موفق باشند. شما باید خودتان انتخاب کنید ببنید کدوم رشته برای شما بهتره ایا میتونید در رشته حقوق موفق باشید یا رشته دیگه!!

nara537
08-08-2013, 08:23 PM
ببنید من توانایی استدلال کردن وصحبت کردنم خوبه
اما چیزی که باعث میشه اینقدر مردد باشم اینه که تو نت دیدم اکثرا نوشتن فقط روانشناسیه بالینی بازار کارش خوبه
پیام نور هم که فقط روانشناسیه عمومی داره....

sunyboy
08-09-2013, 12:22 PM
ببنید من توانایی استدلال کردن وصحبت کردنم خوبه
اما چیزی که باعث میشه اینقدر مردد باشم اینه که تو نت دیدم اکثرا نوشتن فقط روانشناسیه بالینی بازار کارش خوبه
پیام نور هم که فقط روانشناسیه عمومی داره....

توی هر شغلی باید زحمت کشید و تلاش کرد تا بهترین شد

حقوق یا روانشناسی یا هر رشته دیگه ای نیاز به علاقه و پشتکار و تلاش داره.. زیاد به بازار کار نگاه نکنید!! این دو رشته اگر خوب تلاش کنین و پشتکار داشته باشید میتوانید بهترین باشید و در نتیجه منابع مالی خوبی کسب کنید. پس به هر کدوم بیشتر علاقه دارین به سمت اون رشته برین

موفق باشید

alamatesoall
08-10-2013, 01:39 AM
[Q***OTE=***ara537;249154]ببنید من توانایی استدلال کردن وصحبت کردنم خوبه
پیام نور هم که فقط روانشناسیه عمومی داره....[/Q***OTE]

عزیزم روانشناسی بالینی و عمومی توی مقطع کارشناسی تفاوتش تنها در گذروندن یکی دو واحد متفاوت اختلاف دارن و چندان فرقی نداره که شما توی مقطع کارشناسی بالینی بخونی یا عمومی چون تنها در صورتی میتونید مجوز واسه کار و فعالیت( به عنوان مشاور و روان درمان ) داشته باشید که تا مقطع ارشد و بالاتر از اون تحصیل کرده باشی وگرنه اگر تنها به فکر مقطع کارشناسی هستی باید بگم که با مدرک کارشناسی فقط میتونید یه شغل فرهنگی (مثل دبیری یا تاسیس مهد کودک) داشته باشین و یا اینکه توی مراکز بهزیستی مشغول بکار شی

nara537
08-10-2013, 07:26 PM
ممنون از همه دوستای گلم....که کمکم کردید....

تصمیم گرفتم انشالا با تلاشو پشتکار رشته روانشانسیو ادامه بدم...:36:
مچکرم