PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواهشا سریع کمکم کنید!

mfadaei20
08-07-2013, 04:49 PM
سلام دوستان.
من در آزمون سال 91 فراگیر شرکت کردم و پس از گذراندن دوره دانشپذیری، در رشته فیزیک مقطع کارشناسی ارشد پیام نور تهران پذیرفته شدم (ورودی بهمن 91) و الان یک ترم گذروندم.
الان تصمیم دارم امسال دوباره آزمون فراگیر شرکت کنم و رسته م رو عوض کنم (میخوام مدیریت بخونم)
حالا چند تا سوال:
1- من از معافیت تحصیلی استفاده می کنم. آیا اگر انصراف بدهم و در رشته جدید قبول بشم، مجددا معافیت تحصیلی واسه رشته جدیدم صادر میشه؟
2-قبل از ثبت نام در آزمون فراگیر انصراف بدهم؟ یا اینکه این ترم هم در رشته فعلی ام تحصیل کنم و بعد که در رشته جدید قبول شدم انصراف بدهم؟

نظام وظیفه میگه هر فرد یک بار میتونه از تحصیل انصراف بده و مجددا در رشته ی دیگه ای تحصیل کنه، اما این طور که من فهمیدم سایت پیام نور نوشته بود دانشجویان فراگیر این امکان رو ندارند!

ضمنا، اگه قرار باشه انصراف بدم، باید خسارتی به دانشگاه بپردازم؟

ممنون میشم اگه جواب بدید، خیلی واسش نگرانم

Borna66
08-08-2013, 12:30 AM
با سلام
دوست گرامی
به علت عدم رعایت قوانین و مقررات مشخص شده در مطرح کردن سوالات که بارها اعلام شده در همین تاپیک و جاهای دیگر فعلا نمی تونیم کمکی در این زمینه خدمت بکنیم

قوانین و مقررات و نکات خیلی مهم بخش پرسش و پاسخ پیام نوری(کاربران گرامی حتما قبل از مطرح کردن سوالاتتان آنها مطالعه کنید) (http://www.pnu-club.com/announcement.php?f=1670)

سوالتون اول عنوان نامناسب می باشد و نادرست مطرح شده است و ممکن هست ما نسبت به ان اشتباه پاسخ داده بشود و شما گمراه تر بشوید،
بنابراین اگر مایل هستید بهترین و مناسب ترین پاسخ را در سریعترین زمان دریافت کنید مجددا با توجه به قوانین مطرح شده سوالات خودتان به شکل و طرز و جای مناسب تر ارایه و مطرح کنید ما قطعا در خدمت شما هستیم همیشه در باشگاه

موفق باشید

روزگار خوش