PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باقی ماندن تنها دو درس عمومی تا فارغ التحصیلی

hamidfa
07-23-2013, 11:57 PM
سلام دوستان من ورودی سال 86 هستم و سنوات مجاز من تا پایان تابستان مونده دو تا درس عمومی باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم فارسی و تفسیر موضوعی قران ولی متاسفانه تفسیر موضوعی در ترم تابستان ارائه نمی شه حالا به نظر شما راهی نیست من بتونم این درس رو بردارم ؟ یه سوال دیگه این که اگر فارسی رو پاس کنم و تفسیر بمونه و مهر ارشد قبول بشم اون وقت تکلیفم چی می شه ممنون می شم راهنمایی کنید اخه طبق قانون جدید حتی اگر 8 واحد مونده باشه تا فارغ التحصیلی دانشگاه اون 8 واحد رو می ده ولی متاسفانه پیام نور دروس معارف رو در تابستان ارائه نمی کنه

alamatesoall
07-24-2013, 12:29 AM
سلام دوستان من ورودی سال 86 هستم و سنوات مجاز من تا پایان تابستان مونده دو تا درس عمومی باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم فارسی و تفسیر موضوعی قران ولی متاسفانه تفسیر موضوعی در ترم تابستان ارائه نمی شه حالا به نظر شما راهی نیست من بتونم این درس رو بردارم ؟ یه سوال دیگه این که اگر فارسی رو پاس کنم و تفسیر بمونه و مهر ارشد قبول بشم اون وقت تکلیفم چی می شه ممنون می شم راهنمایی کنید اخه طبق قانون جدید حتی اگر 8 واحد مونده باشه تا فارغ التحصیلی دانشگاه اون 8 واحد رو می ده ولی متاسفانه پیام نور دروس معارف رو در تابستان ارائه نمی کنه

سلام

شما درسی که ارائه نشده رو میتونید معرفی به استاد بگیرید

hamidfa
07-24-2013, 12:30 AM
سلام

شما درسی که ارائه نشده رو میتونید معرفی به استاد بگیرید
ممنون از پاسختون ولی مگه برای درس عمومی هم معرفی به استاد می دن؟

alamatesoall
07-24-2013, 12:32 AM
ممنون از پاسختون ولی مگه برای درس عمومی هم معرفی به استاد می دن؟

تا اون جایی که من اطلاع دارم معرفی به استاد شامل تمامی دروس نظری میشه (به غیر از دروس عملی)