توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ثبتنام کارشناسی پیام نور
98mehdi98
07-22-2013, 01:25 PM
به نام خدا
با سلام
من مدتی بود که ترک تحصیل کرده بودم حال که زمان رو مساعد دیدم تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم
بنده دیپلم سه سال قبل در رشته علوم انسانی دارم.حال که کنکور فراگیر برداشته شده و بنده معدلم هم اوضاعش خوب نیست آیا میتونم امیدی در انتخاب رشته حقوق داشته باشم؟
و حالا نوع ثبتنام دقیقا چگونه هست؟
آیا میشه در زمان فراخوانی پیام نور برای ثبتنام آسوده برم و وارد رشته حقوق در شهر خودم بشوم؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
07-22-2013, 01:41 PM
به نام خدا
با سلام
من مدتی بود که ترک تحصیل کرده بودم حال که زمان رو مساعد دیدم تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم
بنده دیپلم سه سال قبل در رشته علوم انسانی دارم.حال که کنکور فراگیر برداشته شده و بنده معدلم هم اوضاعش خوب نیست آیا میتونم امیدی در انتخاب رشته حقوق داشته باشم؟
و حالا نوع ثبتنام دقیقا چگونه هست؟
آیا میشه در زمان فراخوانی پیام نور برای ثبتنام آسوده برم و وارد رشته حقوق در شهر خودم بشوم؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
باید عرض کنم که خبر حذف کامل کنکور فراگیر تکذیب شده و میتونید متن کاملش رو در لینک زیر مطالعه کنید
تکذیب خبر حذف آزمون در تمام رشته های کارشناسی پیام نور (http://www.pnu-club.com/pnu.thread82895.html)
98mehdi98
07-23-2013, 09:03 AM
بسیار از شما ممنون و متشکر هستم
دوستان عزیزم سوال دیگه ای هم برام پیش اومده ممنون میشم این رو هم راهنمایی کنید
دقیقا در کنکور فراگیر شانس قبولی برای من که معدل چشم گیری ندارم و خواستار قبولی در رشته حقوق هستم چقدر هست؟اصلا شرایط کنکور فراگیر چطور هست؟
نزدیکترین تاریخ ثبتنام فراگیر چه زمانی هست دوستان کسی خبر داره؟
البته همه شما دوستان اساتید بنده هستید من خیلی سر رشته ندارم کمی ساده تر برام توضیح بدید ممنونتون میشم
98mehdi98
07-23-2013, 01:20 PM
کسی نیست راهنماییم کنه؟
O M I D
07-23-2013, 04:03 PM
بسیار از شما ممنون و متشکر هستم
دوستان عزیزم سوال دیگه ای هم برام پیش اومده ممنون میشم این رو هم راهنمایی کنید
دقیقا در کنکور فراگیر شانس قبولی برای من که معدل چشم گیری ندارم و خواستار قبولی در رشته حقوق هستم چقدر هست؟اصلا شرایط کنکور فراگیر چطور هست؟
نزدیکترین تاریخ ثبتنام فراگیر چه زمانی هست دوستان کسی خبر داره؟
البته همه شما دوستان اساتید بنده هستید من خیلی سر رشته ندارم کمی ساده تر برام توضیح بدید ممنونتون میشم
خواهش میکنم امیدوارم راهنماییم کارساز بوده باشه
نه نگران نباشید قبولیتو ازمون فراگیر سخت نیست شما از ابتدا رشته حقوق رو انتخاب میکنید و سه درس تخصصی این رشته رو بهمراه سه درس عمومی فارسی زبان انگلیسی و اندیشه اسلامی 1 رو امتحان میدید و در صورت کسب نمره قبولی 10 هم دانشجو خواهید شد حتی اگر در یکی دو درس هم نمره قبولی کسب نکنید میتونید در ترمهای بعدی جبران کنید در صورت اعلام اولین تاریخ جهت ازمون ما سریعا در باشگاه اطلاعیه خواهیم زد
باارزوی بهترینها:72:
98mehdi98
07-26-2013, 07:10 PM
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تشکر
ببخشید اینقدر سوال میکنم
اغلب در چه ماهی این آزمون گرفته میشه؟
این امتحاناتی که گفته شد همه تستی هست؟اندیشه و انگلیسی و عمومی فارسی همون دروس علوم انسانی هست؟چون همونطور که گفتم من دیپلم انسانی دارم و تجربه دانشگاه ندارم منظورم این هست که آیا منابع خاصی دارند این دروس؟
O M I D
07-26-2013, 07:27 PM
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تشکر
ببخشید اینقدر سوال میکنم
اغلب در چه ماهی این آزمون گرفته میشه؟
این امتحاناتی که گفته شد همه تستی هست؟اندیشه و انگلیسی و عمومی فارسی همون دروس علوم انسانی هست؟چون همونطور که گفتم من دیپلم انسانی دارم و تجربه دانشگاه ندارم منظورم این هست که آیا منابع خاصی دارند این دروس؟
خواهش میکنم مشکلی نداره
هر کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم
معمولا مهر ماه ثبت نامه و اذر یا دی ماه ازمون
بله همه تستی هست و منابع و کتب مختص دانشگاه پیام نور هستن و هر نمایندگی کتاب پیام نور تشریف ببرید فروشنده با خبره از منابع ترم اول و برای اطمینان بیشتر از عوض نشدن منابع زمانی که دفترچه منتشر شد خریداری یا از همینجا دانلود کنید .
با ارزوی بهترینها:72:
98mehdi98
07-28-2013, 06:55 AM
اسمتون رو نمیدونم ولی امید دارم که هرجا هستید موفق باشید خیلی به بنده کمک کردید
فقط به عنوان آخرین سوال در این تاپیک با خواست خدا بعد از قبولی در دی ماه باید همون ترم بهمن ماه برای ثبتنام آماده بشم یا که ارجاع داده میشه به مهر ماه سال بعد؟
O M I D
07-28-2013, 11:24 AM
اسمتون رو نمیدونم ولی امید دارم که هرجا هستید موفق باشید خیلی به بنده کمک کردید
فقط به عنوان آخرین سوال در این تاپیک با خواست خدا بعد از قبولی در دی ماه باید همون ترم بهمن ماه برای ثبتنام آماده بشم یا که ارجاع داده میشه به مهر ماه سال بعد؟
اسمم امید هست و خوشحالم تونستم کمکی کنم
بهمن ماه اسامی پذیرفته شدگان اعلام میشه و به ترتیب زمانبندی در سال بعد برای ثبت نام در دانشگاه حاضر میشید و از همون مهرماه کلاسها شروع میشه
موفق باشید:72:
98mehdi98
07-31-2013, 09:28 AM
بسیار تشکر فروان دارم بابت پاسخگویی و کمکهای شما امید عزیز