توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان سقف واحدرشته حقوق برای ورودی 87؟
خوشبختی
07-22-2013, 01:11 PM
باسلام وآرزوی قبولی طاعات:من ورودی87 رشته حقوقم و134 واحدپاس کردم وطبق چک لیست امسال /فقط حقوق سازمانهای بین الملل برام مونده که میخواستم تک درسش بگیرم اما بم میگن علاوه براون باید آشنایی بادفاع مقدسوپاس کنم وقت زیادی ندارم تورو خداامروز جواب درستو بم بدید موندم چکارکنم؟
Borna66
07-22-2013, 11:08 PM
باسلام وآرزوی قبولی طاعات:من ورودی87 رشته حقوقم و134 واحدپاس کردم وطبق چک لیست امسال /فقط حقوق سازمانهای بین الملل برام مونده که میخواستم تک درسش بگیرم اما بم میگن علاوه براون باید آشنایی بادفاع مقدسوپاس کنم وقت زیادی ندارم تورو خداامروز جواب درستو بم بدید موندم چکارکنم؟
با سلام
تا اونجایی که من می دونم و اطلاعیه هایی در این زمینه اطلاع شده، پاس کردن اجباری درس اشنایی با دفاع مقدس برای دانشجویان پیام نور در همه رشته ها ئر مقطع کارشناسی کنسل شده و دیگر نیازی به پاس کردن اجباری این درس نیست...ضمتا اگر شما ترم اخر هستید تا سقف 6 واحد می توانید معرفی به استاد بردارید و مشکلی ندارد.
روزگار خوش