ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رعایت پیش نیاز

مجید حاتمی
07-18-2013, 12:02 AM
با سلام ، طبق اطلاعیه های سایت های مختلفی که در باره دانشگاه پیام نور خبر میدهند اعلام شده که برای انتخاب واحد پیش نیاز ها رو رعایت کنید وگرنه در آینده براتون مشکل پیش میاد حالا سوال من اینه که دروس نظم 1و 2 روپاس کردم و 3 و 4 و 5 مونده حالا فهمیدم که نظم 5 ارائه میشه درحالی که من 3 و 4 رو پاس نکردم البته باید بگم که چارت رشته خودم رو هم که نگاه میکنم پیش نیازی برای این درسها ثبت نشده حالا اگه نظم 5 رو وردارم مشکلی داره یا نه ؟

sunyboy
07-18-2013, 12:05 AM
اگر درس مورد نظر پیش نیازی داشته باشه نمیتوانید بردارین!

artimis2
09-02-2013, 04:04 PM
سلام
اگر بدون رعایت پیش نیاز واحدی را پاس کنید و بعد متوجه شوید که پیش نیاز داشته نمره واحد پاس شده بی اثر می شود و عملا یعنی هیچ:265:

دزیره21
09-02-2013, 08:06 PM
سلا م من ترم 1 هم اندیشه برداشتم هم تفسیر قران. ترم 2 هم اندیشه 2 رو پاس کردم با توجه ب اینکه 2 تا معارف نمیشه تو ی ترم برداشت الان من باید کدومشو دوباره پاس کنم؟ینی تو ترم 1 اندیشه رو قبول کرده یا تفسیر رو؟؟؟؟؟؟؟:164:

Borna66
09-05-2013, 11:52 AM
سلا م من ترم 1 هم اندیشه برداشتم هم تفسیر قران. ترم 2 هم اندیشه 2 رو پاس کردم با توجه ب اینکه 2 تا معارف نمیشه تو ی ترم برداشت الان من باید کدومشو دوباره پاس کنم؟ینی تو ترم 1 اندیشه رو قبول کرده یا تفسیر رو؟؟؟؟؟؟؟:164:

با سلام

این مورد را باید با مسئول اموزش دانشگاهتون جویا شوید... اونا حتما بهتون می گویند کدوم در پاس شده قطعا

روزگار خوش

سید مرتضی
09-06-2013, 09:15 AM
با سلام ، طبق اطلاعیه های سایت های مختلفی که در باره دانشگاه پیام نور خبر میدهند اعلام شده که برای انتخاب واحد پیش نیاز ها رو رعایت کنید وگرنه در آینده براتون مشکل پیش میاد حالا سوال من اینه که دروس نظم 1و 2 روپاس کردم و 3 و 4 و 5 مونده حالا فهمیدم که نظم 5 ارائه میشه درحالی که من 3 و 4 رو پاس نکردم البته باید بگم که چارت رشته خودم رو هم که نگاه میکنم پیش نیازی برای این درسها ثبت نشده حالا اگه نظم 5 رو وردارم مشکلی داره یا نه ؟

اگه رشته تون ادبیات فارسیه نظم و نثر هیچکدام پیش نیاز ندارن یعنی شما می تونید مثلا نطم 5 رو اول پاس کنین نظم 1 آخر و ...