PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی هست که معماری یا دکوراسیون داخلی پیام نور بخونه؟ کمک کنید خیلی نیاز دارم

shiiirin
07-15-2013, 12:10 PM
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی اینجا هست که معماری یا دکوراسیون داخلی بخونه
من رشتم کامپیوتره ولی دوس داشتم همیشه معماری بخونم:( ولی دیگه نشد:( ولی الان دیگه میخوام برم دنبال علاقم
میخوام اطلاعات بدست بیارم در مورد این رشته
میخواستم بدونم باید چیکار کنم..دوباره کنکور بدم یا اینکه کلاس برم..یا میتونم کتاباشو بگیرم خودم بخونم...اصلا از کجا باید شروع کنم؟ اصلا کار دکوراسیون داخلی چه طوریه... چه جوری کار میگیرن..چه جوری کار میکنن...خیلی سوال دارم:47: کمکم کنید لطفا:79:

شهر ساز
07-15-2013, 01:22 PM
سلام دوست عزیزم
من رشته ام شهرسازی اما تو بخش معماری هم سر رشته ای دارم
اول که دانشگاه پیام نور طراحی داخلی نداره و معماری داره
من هم مثل شما دانشگاه ازاد اراک نرم افزار خوندم بخاطر علاقم اومدم تو پیام نور و ازمون فراگیر شهرسازی تو مقطع کارشناسی ادامه دادم
شما اگه بخوای میتونی تو ازمون فراگیر رشته معماری شرکت کنی و درس های ترم 1 معماری بخونی و امتحان بدی اگه قبول شدی می تونی بری سر کلاس های اصلی بشینی
رشته طراحی داخلی هم مقطع کارشناسی ارشد رسته معماری هستش
اما اگه خیلی علاقمند معماری و طراحی هستی می تونی اموزشگاه های ازاد بری که معمولا مجتمع فنی تهران این دوره های رو با مدرک های معتبر و خیلی خیلی بهتر و کارامد تر از پیام نور برگزار میکنه و خیلی حرفه ای میتونی کار کنی

پ.ن: دوست عزیزم معماری خیلی شته خوب و پر درامدی هستش اما واقعا تو پیام نور فوق العاده بی خود و بی ثمره است مگه اینکه خودت تمام وقت وقف این رشته کنی
کمبود امکانات دانشگاه کمبود استاد های مجرب که تو پیام نور تدریس کنند ضعف دروس تخصصی و منابع و از همه مهمتر ازمون های پایانی از من میشنوی شده تو علمی کاربردی ادامه بدی پیام نور نیا و اگه اومدی تمام تلاش تو بکن تا موفق باشی
یه پ .ن دیگه : اینکه من پشیمونم که نرم افزار ادامه ندادم حالا می فهمم خیلی مستعد بودم و موفق تر از الان که یه ارشیتکت و شهرسازم

موفق باشی