توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خانم ها دست و جیغ و هورااااااااااااا
شهر ساز
07-13-2013, 10:01 PM
زن خودش را خوشگل میکند چون خوب فهمیده که چشم مرد تکامل یافته تر از عقل اوست. دوریس ري
هر زنی از سر هر مردی زیاد است. ژان پل سارتر
مردها جنگ را دوست دارند چون بخاطر جنگ ظاهری جدی پیدا میکنند و این تنها چیزیست که نمیگذارد زنها بهشان بخندند. جان رابرت فاولز
خداوند مردان را نیرومندتر آفریده است'اما نه لزوما باهوشتر.او به زنان فراست و زنانگی داده است و اگر این دو با هم خوب بکار روند میتواند مغز هر مردی را که تا بحال دیده ام مختل کند. فرا فاوست
زنان از مردان عاقلترند.چون که کمتر میدانند و بیشتر میفهمند. جیمز تربر
مردها همه مانند هم هستند فقط چهره هایشان با هم فرق دارد تا بتوان آنها را از هم تشخیص داد
یک مرد عبارت است از کلیه ادا و اطوارهای گذشته و امروزش. الکسی کارلایل
هيچ فكر كردي چرا خدا مرد را قبل از زن خلق كرد ؟ خب معلومه قبل از خلق هر شاهكاري يك چركنويس هم لازمه
اگر زنان در مورد شخصیت مردان کمی نکته سنج باشند'هیچگاه تن به ازدواج نخواهند داد. جورج برنارد شاو
بنی اسراییل 40 سال در بیابان سرگردان بودند.مردها حتی در آن زمان هم مسیر را نمی پرسیدند. ناشناس
عوض کردن شوهر فقط عوض کردن مشکل است. کاتلین نوریس
مرد نثر آفرینش است و زن شعر آن. ناپلئون
بسیاری از مردان باهوش زن کودنی دارند'اما به ندرت زن باهوشی پیدا میشود که شوهر کودنی داشته باشد.اریکا یونگ
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد.ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد. هلن رولند
همه ی مردها بد نیستند.بدتر و بدترین هم دارند. ناشناس
خدا مرد را آفرید ولی اگر من بودم بهترش را می آفریدم. ارنا بمبک
در طول تاریخ نمی توانید مردی را بیابید که اسیر زن نشده باشد. ضرب المثل هندی
مامانم به من گفت:تنها دلیل وجود مردها برای چمن زنی و پنچر گیری اتومبیل است. تیم آلن
افکار مردان اوج میگیرد و بالا میرود'همسطح زنانی که با آنها معاشرت میکنند.الکساندر دوما
بهترین مردان بزرگ همواره بدترین شوهرانند. کریستوفر مارلو
چرا مردان زنان باهوش را دوست دارند؟
بخاطر اینکه دو قطب غیر همنام همدیگر را می ربایند. کتی لت
مردی بزرگ است که معایبش قابل شمارش باشد.ضرب المثل آمریکايی
شما مردها را چه میشود؟دیدن یک موی بولوند شما را 3 پله از نردبان تکامل پایین می آورد. ناشناس
اگر میخواهی فقط حرف کاری زده شود از مرد بخواه و اگر میخواهی آن کار انجام شود از زن بخواه. مارگارت تاچر
اگر در دنیا یک زن بد باشد همه ی مردها تصور می کنند زن آنهاست. ضرب المثل روسی
مردها بچه هایی ریشو هستند. توفیق
تنها یکی از 1000 مرد رهبر مردان دیگر می شود .999نفر دیگر دنباله رو زنهایشان هستند. گروچو مارکس
مردها خود را در رانندگی بسیار برتر از زنان می دانند در حالیکه آقایان 87% تصادفات رانندگی را مرتکب می شوند و شرکتهای بیمه از این که به زنها خسارت نمی پردازند سود بسیاری می برند.ناشناس
او(مرد)مانند خروسی بود که تصور میکرد خورشید به این دلیل طلوع میکند که قوقو لی قوقوی او را بشنود. جورج الیوت
مردان از دو نوع خارج نیستند;یا روی سرشان خالیست یا توی سرشان.توفیق
من خواهان سه چیز در یک مرد هستم:ملاحت – شجاعت – وبلاهت. دوروتی پارکر
عاقلترین مردان دچار اشتباه شده اند و زنان آنها را فریفته اند ولی همچنان ادعا میکنند که زن عاقل نیست. جان میلتون
مردها مثل نوزاد هستند..... توی اولین نگاه شیرین و با مزه هستند اما خیلی زود از تمیز کردن و مراقبت از آنها خسته میشید. ناشناس
مردها مثل ماشین چمن زنی هستند..... به سختی روشن میشن و راه میفتن , موقع کار کردن حسابی سروصدا راه می اندازند و نیمی از اوقات هم اصلا کار نمی کنند.ناشناس .
--
javad jan
07-13-2013, 11:16 PM
زن خودش را خوشگل میکند چون خوب فهمیده که چشم مرد تکامل یافته تر از عقل اوست. دوریس ري
هر زنی از سر هر مردی زیاد است. ژان پل سارتر
مردها جنگ را دوست دارند چون بخاطر جنگ ظاهری جدی پیدا میکنند و این تنها چیزیست که نمیگذارد زنها بهشان بخندند. جان رابرت فاولز
خداوند مردان را نیرومندتر آفریده است'اما نه لزوما باهوشتر.او به زنان فراست و زنانگی داده است و اگر این دو با هم خوببکار روند میتواند مغز هر مردی را که تا بحال دیده ام مختل کند. فرا فاوست
زنان از مردان عاقلترند.چون که کمتر میدانند و بیشتر میفهمند. جیمز تربر
مردها همه مانند هم هستند فقط چهره هایشان با هم فرق دارد تا بتوان آنها را از هم تشخیص داد
یک مرد عبارت است از کلیه ادا و اطوارهای گذشته و امروزش. الکسی کارلایل
هيچ فكر كردي چرا خدا مرد را قبل از زن خلق كرد ؟ خب معلومه قبل از خلق هر شاهكاري يك چركنويس هم لازمه
اگر زنان در مورد شخصیت مردان کمی نکته سنج باشند'هیچگاه تن به ازدواج نخواهند داد. جورج برنارد شاو
بنی اسراییل 40 سال در بیابان سرگردان بودند.مردها حتی در آن زمان هم مسیر را نمی پرسیدند. ناشناس
عوض کردن شوهر فقط عوض کردن مشکل است. کاتلین نوریس
مرد نثر آفرینش است و زن شعر آن. ناپلئون
بسیاری از مردان باهوش زن کودنی دارند'اما به ندرت زن باهوشی پیدا میشود که شوهر کودنی داشته باشد.اریکا یونگ
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد.ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد. هلن رولند
همه ی مردها بد نیستند.بدتر و بدترین هم دارند. ناشناس
خدا مرد را آفرید ولی اگر من بودم بهترش را می آفریدم. ارنا بمبک
در طول تاریخ نمی توانید مردی را بیابید که اسیر زن نشده باشد. ضرب المثل هندی
مامانم به من گفت:تنها دلیل وجود مردها برای چمن زنی و پنچر گیری اتومبیل است. تیم آلن
افکار مردان اوج میگیرد و بالا میرود'همسطح زنانی که با آنها معاشرت میکنند.الکساندر دوما
بهترین مردان بزرگ همواره بدترین شوهرانند. کریستوفر مارلو
چرا مردان زنان باهوش را دوست دارند؟
بخاطر اینکه دو قطب غیر همنام همدیگر را می ربایند. کتی لت
مردی بزرگ است که معایبش قابل شمارش باشد.ضرب المثل آمریکايی
شما مردها را چه میشود؟دیدن یک موی بولوند شما را 3 پله از نردبان تکامل پایین می آورد. ناشناس
اگر میخواهی فقط حرف کاری زده شود از مرد بخواه و اگر میخواهی آن کار انجام شود از زن بخواه. مارگارت تاچر
اگر در دنیا یک زن بد باشد همه ی مردها تصور می کنند زن آنهاست. ضرب المثل روسی
مردها بچه هایی ریشو هستند. توفیق
تنها یکی از 1000 مرد رهبر مردان دیگر می شود .999نفر دیگر دنباله رو زنهایشان هستند. گروچو مارکس
مردها خود را در رانندگی بسیار برتر از زنان می دانند در حالیکه آقایان 87% تصادفات رانندگی را مرتکب می شوند و شرکتهای بیمه از این که به زنها خسارت نمی پردازند سود بسیاری می برند.ناشناس
او(مرد)مانند خروسی بود که تصور میکرد خورشید به این دلیل طلوع میکند که قوقو لی قوقوی او را بشنود. جورج الیوت
مردان از دو نوع خارج نیستند;یا روی سرشان خالیست یا توی سرشان.توفیق
من خواهان سه چیز در یک مرد هستم:ملاحت – شجاعت – وبلاهت. دوروتی پارکر
عاقلترین مردان دچار اشتباه شده اند و زنان آنها را فریفته اند ولی همچنان ادعا میکنند که زن عاقل نیست. جان میلتون
مردها مثل نوزاد هستند..... توی اولین نگاه شیرین و با مزه هستند اما خیلی زود از تمیز کردن و مراقبت از آنها خسته میشید. ناشناس
مردها مثل ماشین چمن زنی هستند..... به سختی روشن میشن و راه میفتن , موقع کار کردن حسابی سروصدا راه می اندازند و نیمی از اوقات هم اصلا کار نمی کنند.ناشناس .
--
بیچاره خانوما دلشون رو به چه دروغایی خوش کردند:55::55:
دلم براتون میسوزه موجودات ضعیف:55:
paksersht
07-14-2013, 12:43 AM
بیچاره خانوما دلشون رو به چه دروغایی خوش کردند:55::55:
دلم براتون میسوزه موجودات ضعیف:55:
هیچ زنی تو دنیا وجود نداره که به دلسوزی نیاز داشته باشه تو دلت برا خودت بسوزه نیازی به دلسوزی شما نداریم
شهر ساز
07-14-2013, 01:15 AM
ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺮﺍیی ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻫﺮ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﯽ ﺑﺎ ﺁﻫﻨﮓ ﯾﻪ ﺣﻠﻘﻪ ﻃﻼﯾﯽ جلوی آیینه ﺭﻗﺼﯿﺪﻩ ...
ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻤﻮﻧﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﻋﺮﻭﺳﯿﺎ ﺑﺎ ﮐﺎﭘﺸﻦ ﭼﺮﻣﺸﻮﻥ ﺑﺎ
ﺁﻫﻨﮓ ﺟﻮﻧﯽ ﺟﻮﻧوﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺨﻮﺩ ﻣﯿﺸﺪﻥ ﻭ ﻃﻮﻝ ﻣﺴﯿﺮ ﺗﺎﻻﺭﺭﻭ ﻣﯿﻠﺮﺯﻭﻧﺪﻥ :55:
شهر ساز
07-14-2013, 01:17 AM
هیچ زنی تو دنیا وجود نداره که به دلسوزی نیاز داشته باشه تو دلت برا خودت بسوزه نیازی به دلسوزی شما نداریم
ندا جون خواهری حرص نکن تی بلا می سر:228:
زن داداش جواد عضو این سایت بشه داداش جوادم خوب میشه:39:
javad jan
07-14-2013, 08:13 AM
ندا جون خواهری حرص نکن تی بلا می سر:228:
زن داداش جواد عضو این سایت بشه داداش جوادم خوب میشه:39:
خداییش راست میگی آبجی مهندس
اگه بیاد دیگه من میشم طرفدار حقوق زنان:55:
محدیس
07-14-2013, 10:38 AM
خداییش راست میگی آبجی مهندس
اگه بیاد دیگه من میشم طرفدار حقوق زنان:55:
اینم یه امتیاز دیگه به نفع زنان.............(.مردان را سریع قانع میکنن):39::55:
محدیس
07-14-2013, 10:39 AM
ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺮﺍیی ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻫﺮ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﯽ ﺑﺎ ﺁﻫﻨﮓ ﯾﻪ ﺣﻠﻘﻪ ﻃﻼﯾﯽ جلوی آیینه ﺭﻗﺼﯿﺪﻩ ...
ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻤﻮﻧﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﻋﺮﻭﺳﯿﺎ ﺑﺎ ﮐﺎﭘﺸﻦ ﭼﺮﻣﺸﻮﻥ ﺑﺎ
ﺁﻫﻨﮓ ﺟﻮﻧﯽ ﺟﻮﻧوﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺨﻮﺩ ﻣﯿﺸﺪﻥ ﻭ ﻃﻮﻝ ﻣﺴﯿﺮ ﺗﺎﻻﺭﺭﻭ ﻣﯿﻠﺮﺯﻭﻧﺪﻥ :55:
خیلی بامزه بود:55::55:
javad jan
07-14-2013, 01:06 PM
اینم یه امتیاز دیگه به نفع زنان.............(.مردان را سریع قانع میکنن):39::55:
عمرنات پتاسیم:55:
محدیس
07-14-2013, 02:24 PM
عمرنات پتاسیم:55:
اعتماد بنفس کاذب هم که فراوانه:39:
elmira fatem
07-14-2013, 02:26 PM
اعتماد بنفس کاذب هم که فراوانه:39:
واقعا محدیس جون مردا اگه این اعتماد بنفس کاذب رو نداشتن چیکار می کردن:39:
شهر ساز
07-14-2013, 02:33 PM
این پسرایی که به اسماعيل ميگن اسى!
به ابراهيم ميگن ابى!
به کامران میگن کامی!
به نازنين ميگن نازى!
به آزاده ميگن آزى!
و كلاً تنبلیشون مياد يه اسمُ كامل بگن!
از همينجا آرزومنديم كه :
همسرى خوب و زيبا و پاكدامن به نام :""" گوهر """ نصيبشون بشه...
محدیس
07-14-2013, 02:36 PM
واقعا محدیس جون مردا اگه این اعتماد بنفس کاذب رو نداشتن چیکار می کردن:39:
عزیزم کار خدا بی حکمت نیست........نمیدونم این همه اعتماد بنفس رو واسه چی داده؟:169::39:
elmira fatem
07-14-2013, 02:42 PM
عزیزم کار خدا بی حکمت نیست........نمیدونم این همه اعتماد بنفس رو واسه چی داده؟:169::39:
واقعا اگه یه ذره شو به ما میداد ما بهترین استفاده رو ازش میکردیم ولی اونا.....:39::39:
شهر ساز
07-14-2013, 02:48 PM
الهی ! به مردان درخانه ات. به آن زن ذلیلان فرزانه ات .
به آنانکه در بچه داری تکند. یلان عوض کردن پوشکند .
به آنانکه باذوق وشوق تمام . به مادرزن خود بگویند : مامان .
به آنانکه دامن رفو میکنند. زبعد رفویش اتومیکنند.
به آن قرمه سبزی پزان قدر . به آن مادران به ظاهرپدر .
الهی ! به آه دل زن ذلیل . به آن اشک چشمان ممد سبیل !
که ما را براین عهد کن استوار! ازاین زن ذلیلی مکن برکنار. (http://p30dan.blogfa.com/post-107.aspx)
شهر ساز
07-14-2013, 02:49 PM
شما آقا پسری که ابروهاتو ور میداری که خوشگل بشی، فقط با یه ابرو ورداشتن که خوشگل نمیشی، باید رژ بزنی، دامنم بپوشی که ناز بشی!
javad jan
07-14-2013, 03:05 PM
واقعا اگه یه ذره شو به ما میداد ما بهترین استفاده رو ازش میکردیم ولی اونا.....:39::39:
همون دیگه
کلا تعطیلید که اعتماد به نفس خدا نداده بهتون دیگه:55:
javad jan
07-14-2013, 03:07 PM
شما آقا پسری که ابروهاتو ور میداری که خوشگل بشی، فقط با یه ابرو ورداشتن که خوشگل نمیشی، باید رژ بزنی، دامنم بپوشی که ناز بشی!
این یکی رو خفن باهات موافقم
تازه کیف زنشونم تو خیابون میارن و میگیرن دست خودشون:265::55:
elmira fatem
07-14-2013, 03:07 PM
همون دیگه
کلا تعطیلید که اعتماد به نفس خدا نداده بهتون دیگه:55:
چه لوسی داداش جواد باشه
ببینم جلوی خانمت هم از این حرفا میزنی؟
javad jan
07-14-2013, 03:13 PM
چه لوسی داداش جواد باشه
ببینم جلوی خانمت هم از این حرفا میزنی؟
ببین جنس ضعیف هستید باید قبول کنی دیگه
حالا چه از نظر جسمی ، عقلی ، توانایی و هزار مورد دیگه
حالا ما دلمون به حالتون میسوزه نمیزنیم به ذوقتون نباید بزارید به حساب اینکه زن ذلیلیم:55:
elmira fatem
07-14-2013, 03:17 PM
ببین جنس ضعیف هستید باید قبول کنی دیگه
حالا چه از نظر جسمی ، عقلی ، توانایی و هزار مورد دیگه
حالا ما دلمون به حالتون میسوزه نمیزنیم به ذوقتون نباید بزارید به حساب اینکه زن ذلیلیم:55:
اگه شماها درست رفتار کنید ما اصلا هم ضعیف نیستیم اینو فقط ایرانی ها میگن ونباید هم بگن تو ایرانه که هر طور میشه میگن ساکت باش چون زنی
javad jan
07-14-2013, 03:20 PM
اگه شماها درست رفتار کنید ما اصلا هم ضعیف نیستیم اینو فقط ایرانی ها میگن ونباید هم بگن تو ایرانه که هر طور میشه میگن ساکت باش چون زنی
هیییییییییییییییییییییییی یییییییسسسسسسسسسسسسسسسسسس
ساکت باش چون زنی:55::55:
elmira fatem
07-14-2013, 03:24 PM
هیییییییییییییییییییییییی یییییییسسسسسسسسسسسسسسسسسس
ساکت باش چون زنی:55::55:
نمییییییییییییییییییییییی یییخواااااااااااااااااااا ااااااام شاید زورم به تو برسه داداشی دوس ندارم ساکت شم چی میگی حالا:55::55::55::55:
javad jan
07-14-2013, 03:26 PM
نمییییییییییییییییییییییی یییخواااااااااااااااااااا ااااااام شاید زورم به تو برسه داداشی دوس ندارم ساکت شم چی میگی حالا:55::55::55::55:
اگرم زورت برسه دلت میاد سرم داد بزنی؟؟؟؟:168::47:
elmira fatem
07-14-2013, 03:29 PM
اگرم زورت برسه دلت میاد سرم داد بزنی؟؟؟؟:168::47:
الهی من بمیرم تا ناراحتی داداشیمو نبینم غلط کردم نبینم قلبت بشکنه من میمیرم:168::168::54::54:
javad jan
07-14-2013, 03:34 PM
الهی من بمیرم تا ناراحتی داداشیمو نبینم غلط کردم نبینم قلبت بشکنه من میمیرم:168::168::54::54:
خدا نکنه آبجی
دیگه نشنوم از این حرفا بزنیا
بیخیال
اصلا من همین جا این بحث رو با شکست همه ی خانوما مختومه اعلام میکنم :55:
elmira fatem
07-14-2013, 03:36 PM
خدا نکنه آبجی
دیگه نشنوم از این حرفا بزنیا
بیخیال
اصلا من همین جا این بحث رو با شکست همه ی خانوما مختومه اعلام میکنم :55:
چرا هیچکس از دخترا نیست بیاد کمک من منو تنها گیر اورده بچههههههههههههههههههههههه هه هاااااااااااا کجایید تنهام اینجا
javad jan
07-14-2013, 03:39 PM
چرا هیچکس از دخترا نیست بیاد کمک من منو تنها گیر اورده بچههههههههههههههههههههههه هه هاااااااااااا کجایید تنهام اینجا
میدونی چیه؟؟
دخترا همشون رو هم با هم 1 جا جمع کنی ، بازم تنهان
چون هیچوقت دخترا با هم خوب نیستند و پشت هم نمیمونند
دلتو به کیا خوش کردی آبجی
بگو تسلیم و بحثو تموم کن
elmira fatem
07-14-2013, 03:45 PM
[QUOTE=javad jan;247055]میدونی چیه؟؟
دخترا همشون رو هم با هم 1 جا جمع کنی ، بازم تنهان
چون هیچوقت دخترا با هم خوب نیستند و پشت هم نمیمونند
دلتو به کیا خوش کردی آبجی
بگو تسلیم و بحثو تموم کن[/QUOT
اره اینو باهات موافقم خیلی از دخترا از همدیگه حگایت نمیکنن اما بعضیاشون حمایت میکنن
پس مجبورم بگم :54: من تسلیییییییییییییییییییییی ییییییمم
javad jan
07-14-2013, 03:51 PM
اره اینو باهات موافقم خیلی از دخترا از همدیگه حگایت نمیکنن اما بعضیاشون حمایت میکنن
پس مجبورم بگم :54: من تسلیییییییییییییییییییییی ییییییمم
خوب به سلامتی این بحث هم طبق معمول با پیروزی پسرا تموم شد
بنده همینجا رسما این موضوع رو مختومه اعلام میکنم :104:
elmira fatem
07-14-2013, 03:53 PM
خوب به سلامتی این بحث هم طبق معمول با پیروزی پسرا تموم شد
بنده همینجا رسما این موضوع رو مختومه اعلام میکنم :104:
:265::54:
شهر ساز
07-14-2013, 04:50 PM
دقت کردید تمام بیچارگی زلیخا از روزی شروع شد که؛ یوسف را به غلامی قبول کردند.
http://pnu-club.com/imported/2013/07/50.gif http://pnu-club.com/imported/2013/05/50.gif http://pnu-club.com/imported/2013/07/51.gif
javad jan
07-14-2013, 04:53 PM
دقت کردید تمام بیچارگی زلیخا از روزی شروع شد که؛ یوسف را به غلامی قبول کردند.
http://pnu-club.com/imported/2013/07/50.gif http://pnu-club.com/imported/2013/05/50.gif http://pnu-club.com/imported/2013/07/51.gif
بعدش هم دیدیم که کی به کجا رسید:55:
شهر ساز
07-14-2013, 04:55 PM
…این مطلب فقط یک طنز میباشد….:39:
۱۱ راه مفید و خنده دار برای آذر و اذیت کردن پسر بچه ها:
۱: اگه بهتون اس عاشقانه داد شما در جواب بگید تکراری بود و چند روز پیش یکی دیگه از بی افتون اینو براتون فرستاده بود {البته اگه پسری باشه که غیرت داشته باشه}
۲: نکته دیگه که پسرا شدیدا روش خیلی حساس هستند دست فرمونشونه دائما بغل دستش تکرار کنید که خیلی بد ماشین میرونه اونم مجبور میشه پاشوبذاره روگاز چراغ قرمزو رد کنه بعد خیلی ریلکس بگید خیلی بی قانون و بی مسئولیت هستی {من خودم عاشقه این حرکتم}
۳: وقتی با دوست پسرتون برای صرف غذا به رستوران میرید بعد از سفارش غذا به او بگید من خیلی این غذا رو دوست دارم چون بی اف قبلیم همیشه این برای خودش سفارش می داد{ولی چون جنبه پسرا کمه حتما پول همراه داشته باشید من تضمینی بر این که پول شمارم حساب کنن نمیکونم}
۴: همیشه در مقابله دوست پسر تو تیپ و قیافه ی بی اف دوستاتون تعریف کنید و بگید که شانس نداشتید و چند تا چیز دیگه ..تاجایی پیش برید که اگه بیرونید وسط راه برگرده{چاکره دخترهایی که مثله خودم رو مخن}
۵: اگه قدش از شما کوتاهتره این نکته رو خیلی زیاد مطرح کنید که از این که کنارش راه میرید احساسه خوبی ندارید و موجب بیکلاسی شماست{بازم به نفع دخترا چون خوشبختانه پسراکفش پاشنه بلندم ندارن}
۶: تا میتونید بهش بگید خیلی خسیسی اینجوری مشکله خریدتونم درست زیادی حل میشه!{مگه میشه خانمها جلو اقایون دست تو جیب کنن}
۷: چند روز یکبار رفتن سربازی رو یاداوریش کنید وبه یادش بیارید که اگه کچل کنه برای همیشه رابطه تون با هم رو قطع می کنی {از دست قانونم که نمیشه فرار کرد پس واقعا متاسفم}
۸: بهش بگید که خیلی لوس و مامانیه وشما اصلا از پسرایی که بچه مامانی هستند خوشتون نمیاد{خیلی کاربردیه چون ذات ادم رو نمیشه عوض کرد البته اگه پسری باشه که ادم باشه}
۹: سعی کنید وقتی بهتون زنگید تماسشو ریجکت کنید بعد خودتون بزنگیدو بگیدیک پسره بود که تازه شمارشو گرفتید{اینم بگم دخترا ازین کارا بلد نیستن شماره گرفتن!}
۱۰: از هیکله ضایعش بگید که باید بره باشگاه اونم حساس از روکم کنی شما میره باشگاه استخوان بترکونهولی چون تیتیش مامانی هست زیاد طاقته عملیات ورزشی سنگین و طاقت فرسا رو ندارن{بازم یکی به نفع دختراا}
۱۱: سالگرد ولیتاین و تولدش اگه ام یادتون بود بهش نگیدوخودتون و بزنید کوچه علی چپ مدام تکرار کنید حالتون بده و حوصله ندارید{اخه دلم سوخت براتون خیلی بدبختید}
fereshteh71
07-14-2013, 07:11 PM
بعدش هم دیدیم که کی به کجا رسید:55:
آره دیدیم که زلیخا وقتی زیبا و جون شد یوسف خان چشاش چهار تا شد و به پای زلیخا افتاد
و گفت غلط کردم چقدر خوشگل بودی من نمیدونستم
زن من میشی من غلامتم ...من خاک زیر پاتم به خدا؟!!
:55:
alamatesoall
07-14-2013, 07:33 PM
آره دیدیم که زلیخا وقتی زیبا و جون شد یوسف خان چشاش چهار تا شد و به پای زلیخا افتاد
عزیزم شوخی شوخی با پیغمبر خدا هم شوخی آخه؟؟؟؟؟؟ :167: :39:
javad jan
07-15-2013, 09:17 AM
واقعا که متاسفم با این نوع حرف زدنتون
شما ها نمیتونید از خودتون دفاع کنید
پای خدا و پیغمبر رو چرا وسط میکشید؟؟
واقعا که:265:
fereshteh71
07-15-2013, 12:41 PM
واقعا که متاسفم با این نوع حرف زدنتون
شما ها نمیتونید از خودتون دفاع کنید
پای خدا و پیغمبر رو چرا وسط میکشید؟؟
واقعا که:265:
کی پای خدا رو وسط کشید من فقط واسه شوخی گفتم بی جنبه:240:
محدیس
07-15-2013, 07:50 PM
کی پای خدا رو وسط کشید من فقط واسه شوخی گفتم بی جنبه:240:
عزیزم آخه درست نیست حتی واسه شوخی هم:281:
fereshteh71
07-16-2013, 04:28 PM
عزیزم آخه درست نیست حتی واسه شوخی هم:281:
خوب ببخشید:281:از قدیم گفتن انسان جایزالخطا است دیگه...
شهر ساز
07-16-2013, 04:34 PM
مردها ۳ تا آرزو دارند:
۱٫اونقدر که مادرشون میگه، خوش تیپ باشن
۲٫اونقدر که بچه شون میگه، پولدار باشن
۳٫اونقدر که زنشون شک داره ، زن داشته باشن
شهر ساز
07-16-2013, 04:35 PM
انواع مرد: اروپایی:یه زن داره یه دوست دختر(زنشو بیشتر از دوست دخترش دوست داره) مرد امریکایی: یه زن داره یه دوست دختر(دوست دخترشو بیشتراز زنش دوست داره) مرد ایرانی:یه زن داره سی تا دوست دختر(مامانشو رو از همه بیشتر دوست داره):107::55::272:
fereshteh71
07-16-2013, 04:56 PM
چرا روان درمانی مردها کمتر از زنها طول میکشه؟ چون معمولا باید در روان درمانی به دورانکودکی بازگشت و مردها همیشه در همون دوران به سر می برند!
شهر ساز
07-16-2013, 05:02 PM
افرین فرشته داری راه می افتی باریکلا بزن قدش:39:
fereshteh71
07-16-2013, 05:08 PM
افرین فرشته داری راه می افتی باریکلا بزن قدش:39:
:281: