s.afra
07-11-2013, 07:43 PM
توصیه میشود که هنگام افطار، روزه خود را با خرما و یک لیوان شیر یا آب باز کنند در این پست چند ایده برای تزئین خرما و همینطور طعم دادن به آن برای داشتن تنوع و زیبایی بیشتر سفره های رمضان پیشنهاد می شود.در لحظات ملکوتی و پر از صفای دقیقههای نزدیک شدن به ساعات افطاری و به دور سفره سحری عوامل زیبا شو دات کام را از دعای خیر خود بی بهره نکنید.
آموزش تهیه توپک خرما
http://pnu-club.com/imported/2013/07/578.jpg
تهیه توپک های خرما که بسیار ساده اند منتها اگر مقدار زیادی بردارید کمی زمانگیر خواهند بود؛برای این منظور پوسته و هسته ی خرما را میگیریم و چرخ میکنیم حدودا نیم کیلو اگر مقدار کمی خرما بر میدارید میتوانید با پشت قاشق هم آنرا له کنید سپس با مقداری گردوی خرد شده و بیسکوییت پتی بور یا بیسکوئیت مادر خورد شده و مقداری هل مخلوط کنید و بعد مقداری کره نیز به ان اضافه کنید تامواد را بگیرد و راحت بتوان آنرا ورز داد،بعد از کمی ورز مقداری از آن را برداشته و به صورت گلوله هایی شکل می دهیم و سپس بر روی پودر کاکائو یا کنجد یا پودر نارگیل ،پودر پسته یا حتی ترافل بغلتانید و روی هر کدام یک خلال بادام گذاشته و سرو کنیداین توپک ها را به روش دیگر نیز میتوانید تهیه کنید مقداری خرمای تمیز شده و چرخ شده را با مقداری برگ زردآلو و گردوی خرد شده مخلوط کرده و باز تکه تکه جدا کرده و مانند گلوله درآورده و تزیین میکنیمباز میتوانید همین توپک ها را با همین روش و با اضافه کردن کمی ارده درست کنیدتوجه :میتوانید خرما ها را با کره مقداری تفت دهید و بعدا که سرد شدند آنها را با بقیه مواد مخلوط کرده فقط بعد از تفت ممکن است به دست بچسبد که دوباره باید بعد از مخلوط شدن نیز دوباره باید تفت ببینند یا کف دستتان را چرب کنیدهر کدام را که انتخاب کنید طعم دلپذیری به شما خواهد داد
آموزش تهیه رولت خرم
http://pnu-club.com/imported/2013/07/579.jpg
برای تهیه ی رولت خرما باز نیاز به مقداری خرمای پاک شده و چرخ شده داریدخرما را به خوبی با کره ورز دهید میتوانید در کنار خرما و کره مقداری پودر گردو هل یا دارچین نیزه اضافه کنید سپس همانطور که در تصویر نیز مشاهده می کنید ابتدا روی میز کارتان یک محافظ غذا یا نایلکس پهن کنید و با با کف دست یا وردنه با یک سطح مساوی خرما رو پهن کنید و بعد یکی یکی یک بیسکوییت پتی بور کنار هم روی آن بچینید
http://pnu-club.com/imported/2013/07/580.jpg
http://pnu-club.com/imported/2013/07/581.jpg
سپس لایه ای دیگر روی بیسکوییت ها بکشید در انتها روی رولت را پودر پسته یا نارگیل بپاشید و محافظ غذا را کاملا دور رولت پیچیده لوله و محکم کنید،اجازه یک ساعت در یخچال بماند و بعد از نایلون جدا کرده و برش دهیدنکته :می توانید به جای بیسکوییت از گردوی خرد شده و کنجد و پودر پسته نیز استفاده کنید که برش
راحتتری نیز خواهد داشتخرمای لقمه ای
http://pnu-club.com/imported/2013/07/582.jpg
مواد لازم:کره…………………………..۹ گرمشکر…………………………یک چهارم پیمانهزرده تخم مرغ……………..۲ عددوانیل…………………………کم یشیر………………………….یک چهارم پیمانهآرد………………………… .یک و نیم پیمانهخرما …………………………به میزان لازمپودر پسته…………………..به میزان دلخواه ( اختیاری)طرز تهیه:شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم. یک زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا
ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
http://pnu-club.com/imported/2013/07/583.jpg
خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
http://pnu-club.com/imported/2013/07/584.jpg
آموزش تهیه توپک خرما
http://pnu-club.com/imported/2013/07/578.jpg
تهیه توپک های خرما که بسیار ساده اند منتها اگر مقدار زیادی بردارید کمی زمانگیر خواهند بود؛برای این منظور پوسته و هسته ی خرما را میگیریم و چرخ میکنیم حدودا نیم کیلو اگر مقدار کمی خرما بر میدارید میتوانید با پشت قاشق هم آنرا له کنید سپس با مقداری گردوی خرد شده و بیسکوییت پتی بور یا بیسکوئیت مادر خورد شده و مقداری هل مخلوط کنید و بعد مقداری کره نیز به ان اضافه کنید تامواد را بگیرد و راحت بتوان آنرا ورز داد،بعد از کمی ورز مقداری از آن را برداشته و به صورت گلوله هایی شکل می دهیم و سپس بر روی پودر کاکائو یا کنجد یا پودر نارگیل ،پودر پسته یا حتی ترافل بغلتانید و روی هر کدام یک خلال بادام گذاشته و سرو کنیداین توپک ها را به روش دیگر نیز میتوانید تهیه کنید مقداری خرمای تمیز شده و چرخ شده را با مقداری برگ زردآلو و گردوی خرد شده مخلوط کرده و باز تکه تکه جدا کرده و مانند گلوله درآورده و تزیین میکنیمباز میتوانید همین توپک ها را با همین روش و با اضافه کردن کمی ارده درست کنیدتوجه :میتوانید خرما ها را با کره مقداری تفت دهید و بعدا که سرد شدند آنها را با بقیه مواد مخلوط کرده فقط بعد از تفت ممکن است به دست بچسبد که دوباره باید بعد از مخلوط شدن نیز دوباره باید تفت ببینند یا کف دستتان را چرب کنیدهر کدام را که انتخاب کنید طعم دلپذیری به شما خواهد داد
آموزش تهیه رولت خرم
http://pnu-club.com/imported/2013/07/579.jpg
برای تهیه ی رولت خرما باز نیاز به مقداری خرمای پاک شده و چرخ شده داریدخرما را به خوبی با کره ورز دهید میتوانید در کنار خرما و کره مقداری پودر گردو هل یا دارچین نیزه اضافه کنید سپس همانطور که در تصویر نیز مشاهده می کنید ابتدا روی میز کارتان یک محافظ غذا یا نایلکس پهن کنید و با با کف دست یا وردنه با یک سطح مساوی خرما رو پهن کنید و بعد یکی یکی یک بیسکوییت پتی بور کنار هم روی آن بچینید
http://pnu-club.com/imported/2013/07/580.jpg
http://pnu-club.com/imported/2013/07/581.jpg
سپس لایه ای دیگر روی بیسکوییت ها بکشید در انتها روی رولت را پودر پسته یا نارگیل بپاشید و محافظ غذا را کاملا دور رولت پیچیده لوله و محکم کنید،اجازه یک ساعت در یخچال بماند و بعد از نایلون جدا کرده و برش دهیدنکته :می توانید به جای بیسکوییت از گردوی خرد شده و کنجد و پودر پسته نیز استفاده کنید که برش
راحتتری نیز خواهد داشتخرمای لقمه ای
http://pnu-club.com/imported/2013/07/582.jpg
مواد لازم:کره…………………………..۹ گرمشکر…………………………یک چهارم پیمانهزرده تخم مرغ……………..۲ عددوانیل…………………………کم یشیر………………………….یک چهارم پیمانهآرد………………………… .یک و نیم پیمانهخرما …………………………به میزان لازمپودر پسته…………………..به میزان دلخواه ( اختیاری)طرز تهیه:شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم. یک زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا
ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
http://pnu-club.com/imported/2013/07/583.jpg
خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
http://pnu-club.com/imported/2013/07/584.jpg