ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بعد از مشروطی چی میشه

apadana34
06-28-2013, 12:39 PM
از طریق فراگیر کارشناسی پیام نور قبول شدم .

الان که من 4 ترم مشروط بشم یعنی اجازه تحصیل دیگه توی این رشته بهم نمی دن یا کلا دیگه نمی زارن توی ازمون فراگیر پیام نور برای یه رشته دیگه شرکت کنم .
الان تکلیف من چی میشه

sunyboy
06-28-2013, 05:13 PM
از طریق فراگیر کارشناسی پیام نور قبول شدم .

الان که من 4 ترم مشروط بشم یعنی اجازه تحصیل دیگه توی این رشته بهم نمی دن یا کلا دیگه نمی زارن توی ازمون فراگیر پیام نور برای یه رشته دیگه شرکت کنم .
الان تکلیف من چی میشه
بارها در این مورد بحث شده است بهتر بود قبل از ایجاد موضوع از کادر بالایی باشگاه جستجو میکردین!

توی پیام نور فعلا قانونی برای اخراج دانشجویان مشروطی وجود ندارد!

apadana34
06-29-2013, 09:53 AM
بارها در این مورد بحث شده است بهتر بود قبل از ایجاد موضوع از کادر بالایی باشگاه جستجو میکردین!

توی پیام نور فعلا قانونی برای اخراج دانشجویان مشروطی وجود ندارد!

یعنی نهایتش اینه که قانونی می زارن که دانشجوهای مشروطی اخراج بشن . اونوقت فکر می کنید تکلیف واحدهایی که گذرانده چی می شه ایا می تونه دوباره قبول بشه و ان واحدهای گذرانده شده را تطبیق بزنه

sunyboy
06-29-2013, 11:24 AM
یعنی نهایتش اینه که قانونی می زارن که دانشجوهای مشروطی اخراج بشن . اونوقت فکر می کنید تکلیف واحدهایی که گذرانده چی می شه ایا می تونه دوباره قبول بشه و ان واحدهای گذرانده شده را تطبیق بزنه

قوانین جدید همیشه برای ورودی های جدید اعمال میشه نه ورودی های قدیمی!!!

کوشی
07-26-2013, 04:54 PM
سلام دوست من -- تقریبا 80 درصد دانشجویان پیام نور مشروط میشن --اگه قانون هم بزارن همه رو باید اخراج کنن-- اصلا تو فکر این مسائل نباش و سعی کن درساتو بخونی که دیگه مشروط نشی _______موفق باشی:172: