توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواص غلات
هم نفسم
06-20-2013, 06:55 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/17.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1282/plants388.jpeg) ذرت
1. طبع آن سرد و خشك است.2. عمل قلب و كبد را آسان ميكند.3. باعث تقويت فعاليت اندام ميشود.4. براي درمان سنگ كليه (از روش شماره 16) استفاده شود.5. ورم پروستات: براي ورم پروستات يك عدد ذرت كامل را در 5 ليوان آب سرد پخته سپس هر 4 ساعت يك ليوان از آب ذرت ميل شود وخود دانههاي ذرت به عنوان يك وعده غذا خورده شود.6. براي درمان روماتيسم از دم كرده كاكل ذرت استفاده شود.7. براي درمان كم خوني عصرها از ذرت بوداده استفاده كنيد.8. براي درمان لاغري (مانند شماره 7) استفاده شود.9. براي گرفتگي صدا از شربت ذرت استفاده شود بدين صورت كه ابتدا ذرت را در آب جوشانده سپس كمي شكر به آن اضافه كرده مجدداً بجوشانيد و ميل شود.10. براي درمان يبوست سوپ ذرت و خوراك ذرت را در برنامه غذايي خود قرار دهيد.11. براي درمان شكنندگي ناخن ذرت را پخته كرده مقداري از آب آن را در ظرفي ديگر ريخته و ناخنها را در آن قرار دهيد و بقيه را ميل كنيد.12. ضدبلغم است.13. براي درمان چربي خون از دم كرده كاكل ذرت و يا خود ذرت به عنوان غذا ميل شود.14. براي درمان سرطان پروستات تمام ذرت (كاكل + دانه ذرت + چوب آن) آب پز سپس آب آن هر 6 ساعت نصف استكان و خود ذرت ميل شود، منظور از استفاده ذرت آب پز يعني يك ذرت كامل را با 5 ليوان آب، آب پز كنيد و كمي نمك به آن بيفزاييد.15. براي درمان كلسترول سوپ ذرت و ذرت آب پز به عنوان غذا ميل شود.16. براي درمان نقرس 40 گرم كاكل ذرت را در يك ليتر آب 5 دقيقه جوشانده 15 دقيقه دم كنيد صاف نموده روزي 5 بار هر بار يك فنجان ميل شود.17. براي درد مفاصل (از روش شماره 16) استفاده شود.18. مصرف دم كرده كاكل ذرت باعث كاهش وزن و رفع ورم بدن ميگردد.19. كساني كه چاق هستند بهتر است روغن مصرفي آنها روغن ذرت باشد.20. براي درمان خارشهاي جلدي و حساسيتهاي پوستي اگر مدتي روغن ذرت را بمالند درمان ميگردد.21. براي رفع التهاب، تورم و چرك كليه از دم كرده كاكل ذرت استفاده شود.22. كساني كه مسلول هستند سوپ ذرت را در برنامه غذايي خود قرار دهند.23. براي رفع چين و چروك صورت يك قاشق آرد ذرت با يك قاشق آرد نشاسته و يك قاشق آرد جو مخلوط كرده باشيد و با عسل درآميزيد، سپس به صورت ماسك روي پوست بگذاريد.24. براي رفع ترك لب و نرم شدن آن يك كم خامه با آرد ذرت مخلوط كرده خوب بهم بزنيد سپس به مدت نيم ساعت روي لبها بگذاريد آن گاه بشوييد.25. براي نرم شدن لب اطراف ناف را با روغن ذرت هر شب چرب كنيد.26. براي بسته شدن منافذ پوست (پوستهايي كه منافذ آنها خيلي باز است) آرد ذرت با آرد جو مخلوط نموده كمي آب به آن اضافه كرده به صورت ماسك روي صورت بگذاريد.27. براي از بين رفتن كبودي دور چشم ذرت را در برنامه غذايي خود قرار دهيد و از دم كرده كاكل ذرت استفاده شود.28. كساني كه آلبومين دارند از جوشانده ذرت، كاكل ذرت استفاده كنند.29. براي معالجه ورم دستها در اثر سرمازدگي آرد ذرت را با خاك اره نرم چوب مخلوط نموده خمير كرده به دستها بماليد، روزي 2 بار اين كار را تكرار كنيد.30. براي درمان اختلالات كبد از جوشانده كاكل ذرت استفاده كنيد، 30 يا 40 گرم كاكل ذرت در يك ليتر آب 5 دقيقه جوشانده 15 دقيقه دم كرده هر 4 ساعت نصف فنجان مصرف شود.31. براي درمان اگزما ذرت را در سركه پخته به صورت ضماد بگذاريد.32. براي پيشگيري بيماري برص از روش شماره 31 استفاده شود
هم نفسم
06-20-2013, 06:55 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/18.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1283/plants389.jpeg) سويا
1. طبع سويا گرم است.2. كساني كه بيماري قند دارند ميتوانند از سويا استفاده كنند.3. سس سويا خنثي كننده سموم مواد غذايي است.4. جوانه سويا جهت رشد مو مؤثر است.روش بدست آوردن جوانه سويا كمي مشكل است بايد مواظب باشيم كه كپك نزند بهترين راه اين است كه دانههاي سويا را خيس نموده هر 12 ساعت آب آنها را عوض كنيد بعد از 24 ساعت داخل يك سبد بنفش رنگ ريخته و آن را در يك پلاستيك بنفش رنگ بگذاريد تا جوانه بزند رنگ بنفش براي زود جوانه زدن اثر ميگذارد.5. در چين از جوانه خشك شده سويا به عنوان ملين استفاده ميكنند.6. كساني كه گوشت نميخورند ميتوانند سويا را جانشين آن كنند.7. سويا داراي ويتامينهاي B1 ، C ، K و E ميباشد.8. كساني كه كلسترول خون آنها بالا است يا حتي بهطور ارثي داراي كلسترول بالاي خون ميباشند ميتواند در برنامه غذايي خود سويا را قرار دهند و به جاي گوشت و لبنيات از سويا استفاده كنند.9. كساني كه مبتلا به سنگ صفرا هستند و يا نميخواهند مبتلا شوند از رژيم غذايي سويا استفاده كنند.10. سويا از مبتلا شدن به سرطان معده جلوگيري ميكند.11. كساني كه از يبوست رنج ميبرند در برنامه غذايي خود سويا را قرار دهند.12. به خاطر وجود هورمون استروژن گياهي براي خانمهايي كه دچار كمبود استروژن ميباشند بسيار مؤثر است.13. خانمهايي كه سويا ميخورند و يا گياهخوار هستند خيلي كمتر به سرطان پستان دچار ميشوند.14. كساني كه لاغر هستند سويا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.15. سويا قدرت جذب روده را براي جذب مواد پروتئيني افزايش ميدهد.16. اختلالات نيروي جنسي و بيميلي جنسي را از بين ميبرد.17. از آب مرواريد جلوگيري ميكند.18. جلوي رشد غدد را ميگيرد.19. افرادي كه واريس دارند از محصولات سويا استفاده كنند.20. كساني كه تپش قلب دارند سويا بخورند.21. خانمهايي كه يائسه شدهاند سويا را (حداقل هفتهاي دو مرتبه) در برنامه غذايي خود قرار دهند.22. مصرف زياد سويا باعث عدم جذب ويتامين A و B12 ميشود.23. كساني كه نقرس و اسيداوريك يا فشارخون آنها بالاست از سويا كمتر استفاده كنند.24. ليستين موجود در سويا باعث تقويت مغز ميشود.25. كساني كه دچار بيماري پيسوريازيس شدهاند سويا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.26. سويا سرشار از آهن است كساني كه كمبود آهن دارند از اين لوبيا استفاده نمايند.27. يك روش خوب براي بدست آوردن شير سويا همانطور كه در شماره 4 راجع به تهيه جوانه سويا گفته شد ما ميتوانيم اين جوانه را هر 100 گرم با 150 گرم آب اضافه كرده با مخلوط كن خوب مخلوط كرده سپس صاف نموده به حال خود بگذاريم اين محلول صاف شده شير سوياست اگر كمي حرارت دهيم سپس مقداري ماست را به عنوان مايه به آن شير بزنيد يك ماست خوشمزه بدست ميآيد كه براي بيشتر خوشمزه كردن آن ميتوانيم مقداري كاكاتو مخلوط كنيم.28. لوبياي سويا جهت زخم گوشه لب و روي لب و به خاطر كمبود ويتامين B2 به وجود ميآيد مفيد است.29. لوبياي سويا به كودكاني كه رشد آنها متوقف شده است كمك ميكند كه به رشد خود ادامه دهند.30. لوبياي سويا از سوزش و خارش و قرمزي بيش از حد پوست جلوگيري ميكند.31. كساني كه عصبانيت دارند و يا كم خواب هستند لوبياي سويا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.32. به خاطر وجود ويتامين D در سويا باعث جذب كلسيم ميگردد و همان طور كه ميدانيد اين باعث رشد استخوانها و دندانها ميگردد.33. وجود ويتامين E در لوبياي سويا باعث سلامتي نطفه مرد ميگردد.34. كساني كه شوره سر دارند از لوبياي سويا استفاده كنند.35. همانطور كه اطلاع داريد وجود ويتامين K در سويا باعث انعقاد خون ميگردد.
هم نفسم
06-20-2013, 06:56 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/19.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1293/plants399.jpeg) ماش
1. طبع ماش كمي سرد و خشك است.2. براي از بين بردن لكهاي سفيد: ابتدا ماش را بگذاريد جوانه بزند سپس با كمي نمك آبپز نموده ميل كنيد اگر به اين خوردن ادامه بدهيد امكان سياه شدن مو هم وجود دارد.3. خوردن ماش براي كساني كه مبتلا به خارش شديد بدن هستند مفيد ميباشد.4. سخني از حضرت رضا(ع) در رابطه با ماش: اگر ماش تازه را با برگ آن كوبيده و عصاره آن را گرفته هنگامي كه گرسنه باشيد قدري از آن را بنوشند و به محل سفيدي پوست (بيهق) بمالند، درمان ميگردند.5. ضماد آرد ماش براي رفع التهابات سطحي بدن بخصوص لك و پيسي به كار ميرود.6. يك غذاي خوب براي كساني كه اسهال شدهاند ماش و برنج كمچربي است.7. براي درمان ورم ماش تازه بجوشانيد، سپس له كنيد با زرده تخممرغ مخلوط كرده بر موضع ورم بماليد.8. ماش التهابهاي صفرا را از بين ميبرد.9. تسكين دهنده سرفه است.10. براي رفع دانههاي سرخك و آبله به صورت ضماد استفاده شود.11. وجود پتاسيم در ماش باعث شستشوي كليهها و پائين آوردن درجه اسيدي خون و منظم كردن ضربان قلب ميگردد.12. به خاطر داشتن فسفر و كلسيم نقش آن در رشد اطفال انكارناپذير است.13. به خاطر داشتن آهن براي اشخاص كم خون مفيد است.14. ماش باعث افزايش ترشح انسولين در بدن ميگردد.15. خام گياه خواران به خاطر داشته باشند اگر ميخواهند جوانه ماش استفاده كنند حتماً كمي جوانه را حرارت بدهند.16. سخني ديگر از حضرت رضا(ع) كه فرمودهاند: براي درمان بيهق ماش را بپزيد و جرعه جرعه آن را خورده و به عنوان غذاي خورد قرار دهيد.17. خوب است كه بدانيد ماش خاصيت چاق كنندگي ندارد در نتيجه كساني كه ميخواهند لاغر شوند يك وعده غذاي خود را جوانه پخته شده ماش قرار دهند.18. كساني كه يبوست دارند و ميخواهند از ماش استفاده كنند بهتر است ابتدا ماش را قدري تفت داده سپس بلغور كرده پوست آن را بگيرند آن گاه غذا درست كنند.19. براي اعضاي بدن كه خواب رفته و بيحس شده است با ضماد پخته ماش مالش دهيد.20. براي درمان كك مك پودر ماش را با عرق مورد مخلوط كرده به صورت ضماد بگذاريد.21. كساني كه صرع دارند از ماش پوست كنده استفاده كنند.22. خوردن ماش باعث ازدياد شير ميگردد.23. ماش مسكن درد بواسير است البته بايد پوست كنده آن خورده شود.24. كساني كه سكسكههاي مقاوم دارند با خوردن ماش پخته برطرف ميگردد.25. كساني كه انزال بياختيار دارند مخصوصاً جوانان از ماش پخته استفاده كنند.26. براي درمان اگزما ماش را پخته با سركه مخلوط نموده در محل بگذاريد.27. براي درمان جوشهايي كه تبديل به زخم شدهاند ماش و مورد را با سركه مخلوط نموده در محل بگذاريد با احتياط مصرف كنيد.28. كساني كه مبتلا به بيماري دستگاه گوارش ميباشند از ماش كمتر استفاده كنند.29. مصرف زياد ماش باعث ضعف قوه باه ميشود.30. خوردن زياد ماش براي دندانها مضر است.31. استفاده زياد آن باعث زيادشدن خلط آن ميشود.32. كساني كه نقرس دارند كمتر بخورند.
هم نفسم
06-20-2013, 06:57 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/20.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1292/plants398.jpeg) مالت جو
1. طبع آن گرم است.2. مالت جو داراي ويتامينهاي K , E , B8 , B3 , B2 , B1 ، فسفر ، آهن و مس ميباشد.3. مالت از جوانه جو به دست ميآيد و براي تهيه آن 24 ساعت جو را در آب خيس ميكنيم، سپس آب اضافي آن را گرفته در سبد كوچكي ميريزيم و سبد را داخل يك پاكت پلاستيكي ميگذاريم و 24 ساعت داخل پاكت بماند. جو جوانه ميزند و به ياد داشته باشيد غلاتي كه جوانه زد منجمله جو بسيار مقوي هستند نبايد بيش از دو قاشق خورد مخصوصاً كساني كه فشارخون دارند.4. كساني كه يبوست دائم دارند روزي يك قاشق و شب وقت خواب مالت جو بخورند.5. قندخون را پائين ميآورد روزي يك قاشق مصرف شود.6. زخم معده و اثنيعشر را التيام ميدهد.7. طول عمر را زياد ميكند.8. از ساخته شدن سنگ صفرا جلوگيري ميكند.9. براي كمردرد و پادرد مفيد است.10. از ريزش مو جلوگيري ميكند.11. لاغري را برطرف ميسازد.12. براي واريس مفيد ميباشد.13. باعث رشد قد ميشود.14. از سفيدشدن مو جلوگيري ميكند.15. براي كساني كه تصلب شرايين دارند مفيد ميباشد.16. براي تقويت حافظه مفيد است.17. زيادي ترشح غده تيروئيد را برطرف ميسازد.18. خشكي مو را برطرف ميسازد.19. كلسترول خون را پايين ميآورد.20. بيخوابي را درمان ميكند.21. سوءهاضمه را از بين ميبرد.22. خانمهاي حامله از مصرف آن خودداري كنند چون باعث سقط جنين ميشود.23. اساساً مالت به جوانههاي غلات گفته ميشود و لغتي است كه به زبان فرانسوي و انگليسي هم به همين نام ناميده ميشود و در ايران هم مصطلح است و بيشتر به همين نام شنيده ميشود. هروقت صحبت از مالت ميشود مالت جو را در نظر ميگيريم.24. مالت براي كمخوني، سوءهاضمه و رفع آب آوردن انساج بدن مفيد است.چون صحبت از جو شده است و مالت جو، جا دارد كه در رابطه با مخمر آبجو مطالبي نوشته شود.بعضيها اين را با آبجو اشتباه ميگيرند. بايد بگوييم كه مخمرآبجو يك نوع قارچ است. قارچي بسيار مفيد كه داراي ويتامينهاي گروه D , E , B ميباشد و داراي آنزيمهاي متعددي همچون پيسين، تريپسين، فسفاتاز، هيدروژناژ، كاتالاز، انورتين، زيمازو، پرتئازهاي مختلف داراي پروتئين و گلوسيدها و ليپيدها و مواد معدني ميباشد. مخمر آبجو به صورت قرص يا پور در داروخانهها پيدا ميشود و براي امراضي چون : كورك ، گل مژه ، جوشهاي صورت ، سوءهاضمه ، نفخ روده ، گريپ ، كمبود ويتامينهاي B ، حصبه ، ذاتالريه و مرض قند مفيد ميباشد.
هم نفسم
06-20-2013, 06:58 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/21.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1294/plants401.jpeg) نخود
1. طبع نخود گرم و خشك است و سبز آن كمي تر است.2. براي كشتن كرم معده ابتدا نخود را در سركه خيس نموده و صبح ناشتا ميل كنند تا ظهر چيزي ديگري نخورند.3. براي تقويت قوه باه ابتدا نخود را در آب خيس نموده هنگامي كه جوانه زد كمي حرارت داده پس از اين كه سرد شد با عسل مخلوط نموده صبح به عنوان صبحانه بخورند.4. هيچگاه شب نخود نخوريد چون براي معده بسيار سنگين است.5. كساني كه كمخون هستند نخود را خيس نموده به مدت 24 ساعت سپس با حرارت ملايم پخته ميل كنند.6. براي درمان لاغري به روش شماره 5 استفاده گردد.7. براي بازشدن گرفتگيها و مدربودن آن 50 گرم نخود را در 500 سيسي آب جوشانده از صبح تا ظهر آن آب و نخود را ميل نمايند.8. روغن نخود براي تقويت مو و تقويت نيروي جنسي بسيار مفيد است براي تقويت جنسي به موضع بمالند.9. براي زيادشدن خون قاعدگي از نخود استفاده شود.10. براي رفع گرفتگي صدا جهت آواز آب نخود با شير نيم گرم ميل شود.11. براي خروج كرمك از مقعد نخود را پخته كوبيده در آب نيم گرم مخلوط نموده بيمار در آن بنشيند.12. براي معالجه كك مك نخود را كوبيده به صورت ضماد در محل بگذاريد.13. براي رفع تورم لثه روغن نخود را به لثه بماليد.14. براي تقويت مو روغن نخود را بر پوست سر بمالند.15. براي بازشدن زخمهاي چركين از ضماد آرد نخود استفاده كنيد.16. هيچ گاه بالاي نخود آب نخوريد چون دل پيچه ميگيريد.17. كساني كه بواسير دارند نخود را گرماگرم بخورند.18. براي درمان ورم بناگوش ضماد نخود بگذاريد.19. حضرت رضا(ع) فرمودهاند: براي درمان درد كمر قبل از غذا و بعد از غذا كمي نخود بخوريد.20. براي معالجه ورم صورت مقداري آرد نخود و گل ارمني سرخ با ماست مخلوط كنيد روي صورت به صورت ماسك بگذاريد.21. براي درمان درد پشت نخود را بكوبيد و با گلاب داغ مخلوط كرده به صورت پماد به پشت بيمار بماليد.22. براي درمان تركيدگي لب چربي مرغ را داخل يك شيشه ريخته و شيشه را در آب جوش بگذاريد تا روغن چربي بيرون بيايد آنگاه به آن روغن آرد نخود اضافه نموده بعد از سردشدن به لبها بماليد.
هم نفسم
06-20-2013, 06:59 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/22.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1286/plants392.jpeg) قهوه
1. طبع آن سرد و خشك است.2. براي درمان شوره سر قهوه، روناس، دانههاي خشخاش، نخودخام از هر كدام 10 گرم آرد نموده با زرده تخممرغ مخلوط كرده روي سر به مدت چند ساعت بگذاريد سپس بشوييد.3. براي رفع درد چشم بر اثر سرمازدگي قهوه را بجوشانيد سپس چشم را بخور دهيد آن گاه آب آن را بنوشيد.4. خوردن قهوه باعث چاق شدن ميشود.5. كساني كه جوش صورت يا جوش آكنه دارند از خوردن قهوه خودداري كنند.6. كساني كه روماتيسم دارند 10 گرم قهوه سبز را به مدت 12 ساعت در آب خيس كنند سپس ميل كنند.7. مصرف قهوه باعث تقويت عضله قلب ميگردد.8. دم كرده قهوه برطرف كننده سردردهايي است كه بعد از غذا به وجود ميآيد.9. قهوه برطرف كننده مسموميتهايي است كه در اثر نوشيدن مشروبات الكلي به وجود ميآيد.10. كساني كه نقرس دارند سعي كنند قهوه نخورند.11. مصرف زياد قهوه باعث ريزش مو ميشود.12. كساني كه كليههاي ضعيف دارند از مصرف قهوه خودداري كنند.13. هيچگاه قهوهاي كه دوبار جوشيده شده است نخوريد.14. براي بالارفتن فشارخون روزي يك فنجان قهوه بنوشيد.15. كساني كه ورم شرائين دارند (شبيه روماتيسم) قهوه ننوشند.16. كساني كه مشكلات قاعدگي دارند كمتر قهوه بخورند.17. قهوه براي كساني كه دچار دردهاي قلبي شدهاند مفيد است البته زيادهروي نشود.18. مصرف قهوه باعث سفيدشدن مو ميشود.19. خوردن قهوه تلخ و غليظ اسهال را بند ميآورد.20. سردردي كه در اثر گاز نفت يا بوي زغال يا حمام يا بخاري و به طور كلي گازكربنيك باشد قهوه را با سركه مخلوط نموده به پيشاني بماليد.21. افرادي كه سنگ كليه دارند از خوردن قهوه خودداري كنند.22. كساني كه دردهاي مفصلي دارند قهوه براي آنها زيانآور است.23. قهوه مقوي دستگاه مركزي اعصاب بوده است و نوشيدن آن باعث نشاط و سرعت انتقال و درك مسايل ميگردد، به خاطر وجود كافئين در آن، البته مصرف زياد كافئين نتيجه عكس ميدهد مقدار مناسب مصرف كافئين حدود 1 تا 5/1 گرم در روز است كه يك فنجان قهوه كفايت ميكند.24. بيماراني كه امراض عفوني دارند در دوران نقاهت از مصرف قهوه خودداري كنند.25. خوردن قهوه عمل هضم را آسان ميكند.26. قبل از تمرينات ورزشي اگر قهوه بنوشيد قدرت و نيرو بدن را افزايش ميدهد.27. قهوه بازكننده برونشها است در نتيجه مبتلايان به آسم اگر روزي يك فنجان بنوشند تنفس آنها آسان خواهد شد.28. خوردن دم كرده قهوه مسكن حدت صفرا است.29. دم كرده قهوه اخلاط سوداوي را رقيق و صاف مينمايد.30. براي يرقان مفيد است.31. ضماد آن با عسل براي ترميم عضو از جا در رفته مفيد ميباشد.32. قهوه زياد بو داده شهوت را كم ميكند.33. عدهاي از حكماي طب سنتي معتقدند كه براي مبتلايان به جذام مفيد است.34. خوردن دانههاي خام و نارس قهوه براي رفع ميگرن نافع ميباشد.35. قهوه از فساد و كرم خوردگي دندان جلوگيري ميكند.36. قهوه از خطر ابتلا به سرطان جلوگيري ميكند.37. بهترين زمان خوردن قهوه يك فنجان صبح ناشتا است و اثر آن در طول روز باقي ميماند، سپس يك فنجان بعدازظهر ميل كنند.38. كساني كه اسهال مزمن دارند از خوردن قهوه خودداري كنند.39. مصرف قهوه باعث ميشود كه پتاسيم و كلسيم جذب شود.40. كساني كه واريس دارند قهوه كم بخورند.41. كساني كه ورم پروستات دارند قهوه خيلي كم مصرف كنند.42. كساني كه سكته قلبي يا مغزي كردهاند سعي كنند قهوه را خيلي كم يا اصلاً نخورند.43. كساني كه پوكي استخوان دارند قهوه كم مصرف كنند.44. مصرف زياد قهوه باعث سقط جنين و عفونت ادراري خانمهاي حامله ميشود.45. خوردن قهوه باعث وسواس و ماليخوليا ميشود.
هم نفسم
06-20-2013, 07:00 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/23.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1275/plants381.jpeg) آفتابگردان
1. طبع گل آفتابگردان گرم وخشك است.2. افرادي كه دچار سرماخوردگي شدهاند در غذاي روزانه آنها از روغن آفتابگردان استفاده كنيد چون هم تب بر و هم آرامبخش است.3. ريشه آفتابگردان داراي هورمون جنسي است به صورت ضماد بر كمر ببنديد.4. ضماد برگ آفتابگردان جهت تسكين درد مفاصل، نقرس، سياتيك مفيد ميباشد.5. براي درمان برونشيت از دم كرده برگ آفتابگردان ميتوان استفاده كرد.6. براي تسكين درد دندان آب ريشه آفتابگردان را مزمزه كنيد.7. شربت ريشه آفتابگردان مقوي براي قلب است. طرز تهيه شربت: ريشه خشك 50 گرم (اگر تازه باشد 100 گرم) در يك ليتر آب جوشانده صاف نموده با 750 گرم شكر بجوشانيد تا به قوام آيد.8. خوردن ريشه آفتابگردان براي خانمهاي حامله مضر است.9. كساني كه يبوست دارند يك قاشق آفتابگردان را له كرده با آب مخلوط نمايند صاف كنند به مدت دو هفته ميل نمايند.10. كساني كه بيماري گال دارند روزانه 20 گرم تخمه آفتابگردان كمي بودداده را ميل كنند بعد از صبحانه مفيدتر ميباشد.11. جهت تقويت اعصاب نيز مانند شماره 10 استفاده شود.12. كساني كه تصلب شرائين دارند از روغن آفتابگردان براي طبخ غذا استفاده نمايند.13. مصرف زياد آفتابگردان باعث ميشود كه شخص با مسائل به صورت عاطفي برخورد نمايد و در شخص رقت قلب بوجود آيد.14. آفتابگردان باعث تقويت قلب ميشود.15. آفتابگردان بازكننده عروق مغزي است از روغن آن در غذا و تخم آن را به صورت بوداده و كم نمك استفاده كنيد.16. آفتابگردان براي قانقارياي ششي مفيد ميباشد.17. آفتابگردان درمان كننده لاغري است صبح و بعدازظهر دانه آن را تفريحي بشكنيد و از روغن آفتابگردان براي طبخ غذاها استفاده نماييد.18. به خاطر وجود مقدار زياد ويتامين A و مواد معدني چون فسفر، فلورين و كلسيم نه تنها براي چشمها بلكه براي دندانها نيز مفيد است.19. براي مننژيت اطفال ضماد برگ آن را همراه با شير بگذاريد.20. كساني كه يرقان دارند از روغن آفتابگردان براي طبخ غذاهايشان استفاده نمايند.21. براي درمان نازايي از شياف ريشه آن در مهبل استفاده شود، 10 گرم ريشه آفتابگردان را در 100 سيسي آب جوشانده هنگام ولرم بودن با ژلاتين مخلوط كرده پس از سردشدن به قطعات كوچك تقسيم نموده و استفاده شود.22. به خاطر داشته باشيد هنگامي كه خيلي گرسنه هستيد تخم آفتابگردان استفاده نكنيد چون معده را خسته ميكند.23. مغز آفتابگردان را خوب كوبيده سپس كمي عرق برگ چنار به آن اضافه كنيد به صورت ماسك روي پوست صورت بگذاريد باعث شادابي و جلاي پوست ميگردد هفتهاي دوبار شبها استفاده كنيد.
هم نفسم
06-20-2013, 07:00 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/24.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1277/plants383.jpeg) باقلا
1. طبع باقلاي خشك، سرد و خشك است.2. فيتين موجود در باقلا يك تركيب فسفردار مفيد است كه براي رفع خستگي جسمي و روحي و ضعف اعصاب اثرشفابخشي دارد.3. براي درمان ورم بناگوش و ورم پستان آرد باقلا و آرد جو همراه با كمي نعناع و سركه و كمي آب را بپزيد داخل يك پارچه ريخته به صورت ولرم در محل تورم بگذاريد روزي دوبار اين عمل را تكرار كنيد.4. براي ساكت شدن درد دندان و رفع آبسه (پيله) آن، آرد باقلا را داخل يك پارچه نازك گذاشته روي دندان بگذاريد.5. اگر از گلو خون بيايد و ارتباطي با ريه نداشته باشد، آرد باقلا را با سيبزميني پخته (آبپز) مخلوط نموده داخل گلو بماليد.6. باقلا مقوي باه است براي اين منظور باقلاي خشك را ابتدا خيس نموده سپس بعد از 24 ساعت داخل يك سبد ريخته تا آب اضافي آن گرفته شود و سبد را داخل يك پلاستيك قرار داده سر آن را محكم ببنديد بعد از 24 ساعت يك جوانه زد با حرارت ملايم پخته با كمي گلپر به عنوان ناهار ميل شود.7. بستن آرد باقلا بر موضعي كه سگ هار گرفته باشد باعث جذب سم آن ميشود ولي حتماً بيمار را نزد پزشك ببريد.8. امام صادق(ع) فرمودهاند: باقلا درد را ميبرد و در آن مرضي نيست در جايي ديگر فرمودهاند: خوردن باقلا مغز استخوان ساق را زياد ميكند و خون تازه بوجود ميآورد.9. امام صادق(ع) فرمودهاند: باقلا را با پوستش بخوريد كه معده را دباغي مينمايد و درد را از بدن بيرون ميكند.10. حضرت رضا(ع) فرمودهاند: خوردن باقلا نيروي بدني را ميافزايد، خون را زياد ميكند و نيروي تعقل و فكري را افزايش ميدهد.11. براي درمان سياتيك يك وعده غذاي خود را به باقلا اختصاص دهيد به روش شماره 6 تهيه نماييد.12. كساني كه ميگرن دارند خوراك باقلا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.13. خورن باقلا براي زخمهاي گوارشي حالت پانسمان را دارد.14. كساني كه سرفه ميكنند يك وعده غذاي خود را به باقلا اختصاص دهند مانند شماره 6 عمل نمايند.15. اگر در برنامه غذايي خود باقلا را بگنجانيد نه تنها سنگ را دفع ميكند بلكه از بوجود آمدن سنگ هم جلوگيري ميكند اما بايد باقلا را مانند شماره 6 با آب بيشتري خورد.16. ماسك آرد باقلا باعث شفافيت پوست و از بين رفتن لكههاي قهوهاي و سفيد آن ميشود به اين صورت كه آرد باقلا را با عرق رازيانه مخلوط نموده به صورت ماسك روي پوست بگذارند البته خانمها با عرق رازيانه و آقايان با عرق گشنيز مخلوط كنند.17. براي جلوگيري از رشد اضافي موي صورت در خانمها آرد باقلا را با عرق رازيانه مخلوط نموده بعد از هربار اصلاح با نخ (از تيغ براي صورت استفاده نكنيد) ماسك را به مدت نيم ساعت روي پوست بگذاريد.18. خوردن زياد باقلا باعث كم هوشي انسان ميشود.19. ضماد آرد باقلا با شنبليله و عسل براي نرم كردن و از بين بردن دمل مفيد است.20. خاكستر باقلا براي رفع عوارض پوستي مفيد است.21. كساني كه كلسترول خون دارند درهفته يك وعده غذاي خود را به باقلا اختصاص دهند.22. باقلا براي خشونت سينه و حلق مفيد است.23. باقلا حاوي ويتامين A ، B ، C ، كلسيم ، فسفر، آهن و پتاسيم ميباشد.24. باقلا به خاطر اين كه سرشار از مواد پروتئيني است تا اندازهاي ميتواند از سوء تغذيه بخصوص هنگام عدم مصرف پروتئينهاي حيواني جلوگيري كند.25. براي نرم كردن سينه و درد آن آرد باقلا را با روغن و عسل حلوا درست كنيد ميل نماييد.26. براي درمان جوشهاي صورت آرد باقلا را با پوست تخممرغ به اندازه مساوي با كمي آب و سركه مخلوط نموده روي محل جوشها بگذاريد.27. كساني كه دچار تشنج ميشوند باقلا را خيلي كم بخورند.28. افرادي كه داراي رماتيسم مزمن ميباشند باقلا كمتر مصرف كنند.29. خانمهاي باردار سعي كنند باقلا نخورند.30. كساني كه تصلب شرائين دارند از خوردن باقلا خودداري كنند.31. خوردن باقلا با ماست باعث دل پيچه ميشود.32. اگر چنانچه زالو انداختهايد براي اين كه جاي نيش آن از لحاظ خونريزي بند بيايد كمي گرد باقلا بريزيد يا اين كه باقلا را دو نيمه كرده قسمت داخلي آن را روي نيش زدگي قرار دهيد.33. براي جلوگيري از برگشت مژه به داخل چشم از سرمه آرد باقلا استفاده كنيد.34. اگر چنان چه انگشت شما گوشه كرد كمي آرد باقلا روي آن قسمت خيس نموده بگذاريد.
هم نفسم
06-20-2013, 07:01 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/25.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1281/plants387.jpeg) جوي دوسر
1. طبع آن سرد و خشك است.2. جوي دوسر داراي موادقندي، مواد ازوته، پروتئين، چربي، فسفر، كلسيم، آهن، ويتامين A و گروه ويتامينهاي B ميباشد.3. براي رفع بيماريهاي جلدي (پوستي) كاه جوي دوسر را جوشانده و با آن جوشانده پوست را شستشو دهيد.4. براي رفع يبوست جوي دوسر را بو داده آرد كنند مانند قهوه بجوشانيد روزي 2 الي 3 استكان به مدت 3 روز صبح ناشتا ميل شود.5. براي درمان بواسير از جوي دوسر مانند شماره 4 استفاده شود.6. براي درمان نقرس 20 گرم جو را در 5 ليوان آب جوشانده روزي 4 ليوان ميل شود.7. جهت سنگ كليه از روش شماره 6 استفاده شود.8. براي درمان آب آوردن انساج به روش شماره 6 استفاده شود.9. جهت سرفه ، ورم حلق و حنجره و اخلاط خوني ميتوان از روش شماره 6 استفاده كرد.10. براي تقويت كودكان و افراد كهنسال و بيماراني كه دوره نقاهت را ميگذارنند اگر جو را در آبگوشت يا شير جوشانده ميل كنند غذايي مقوي است البته جو پوست گرفته نباشد.11. براي درمان كمردرد، درد پهلو و قولنجها، جوي دوسر را با سركه پخته به صورت ضماد در محل درد بگذاريد.12. براي رفع خستگي پاها، سرمازدگي و تاول زخمها با جوشانده غليظ كاه جو پاشويه كنيد.
هم نفسم
06-20-2013, 07:02 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/26.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1285/plants391.jpeg) عدس
1. طبع آن سرد و خشك است.2. عدس داراي آلبومين، هيدارت كربن، چربي، مواد معدني، آب و سلولز ميباشد.3. عدس داراي مواد معدني چون پتاسيم، فسفر، منيزيم، كلسيم و آهن ميباشد.4. عدس داراي ويتامينهاي C ، PP ، B2 ، B1 و A ميباشد.5. وجود پتاسيم در عدس باعث فعاليت زياد كليه ميشود در نتيجه سموم بدن بهتر دفع ميشود.6. عدس باعث تقويت عضله قلب ميگردد و در حفظ سلامتي آن مؤثر ميگردد.7. عدس باعث تقويت عضلات و رشد و نمو كودكان ميشود.8. عدس فعاليت سلولهاي مغز و هوش و حافظه را افزون ميكند.9. كساني كه كم خون هستند عدس را در برنامه غذايي خود قرار دهند.10. كساني كه دوران نقاهت را ميگذرانند عدس مصرف نمايند.11. عدس يك غذاي خوب براي سالمندان است.12. حضرت محمد(ص) فرمودهاند: خوردن عدس دل را نرم و اشك چشم را به سرعت جاري ميسازد.13. براي جمع شدن پوستهاي شل، عدس را با آرد جو مخلوط كرده با كمي گلاب با آبليمو مخلوط نموده يك روز بگذاريد بماند سپس خوب مخلوط كرده پوست را با آن محلول ماساژ دهيد.14. براي رفع جوش صورت: آرد عدس را با آب ترب مخلوط كرده روي جوش صورت بگذاريد.15. براي تحليل خنازير و ورمهاي آن عدس را در سركه بپزيد به صورت ضماد بگذاريد.16. خوردن عدس باعث جلاي پوست ميشود.17. براي دفع زردي رخسار عدس را همراه تخم خربزه ميل كنيد، يعني ابتدا يك پياله عدس خورده سپس بالاي آن كمي تخم خربزه را بشكنيد و يا اين كه عدس و تخم خربزه را بپزيد به صورت ضماد روي صورت بگذاريد.18. يك نسخه براي جوش صورت: آرد عدس و آرد نخود از هر كدام 25 گرم و نشاسته 15 گرم با عرق رازيانه مخلوط كرده روي صورت بماليد.19. كساني كه به كارهاي سخت بدني اشتغال دارند خوب است كه يك وعده غذايي خود را عدس قرار دهند بدين روش كه عدس پخته را با پياز داغ مخلوط نمايند ميل كنند. البته اگر شب قبل از پخت عدس را خيس نمايند و در زمان پخت زمان كمتري ببرد خاصيت آن بيشتر است.20. براي نرم شدن سينه عدس آب پز ميل كنيد.21. براي درمان چاك گوشه لب از آش عدس استفاده كنيد.22. براي بهبود ورم لوزه از سوپ عدس استفاده كنيد.23. براي درمان ديفتري از جوشانده عدس قرقره كنيد.24. براي سفيدشدن دندان با سوخته دانههاي عدس دندان را مسواك كنيد.25. كساني كه دختر ميخواهند خوب است كه يك ماه قبل از بارداري و در دوران بارداري عدس را در برنامه خود بگذارند.26. براي مانع شدن برگشت تب آش عدس را با روغن بادام ميل شود.27. براي برطرف شدن زخمهاي عميق آرد عدس را با عسل مخلوط كرده روي زخم بگذاريد.28. براي از بين بردن ترك پاشنه پا و سرخي پوست آرد عدس را با سفيدة تخممرغ مخلوط نموده به صورت ضماد بماليد.29. جهت ترك دست و پا كه در اثر سرما عارض شده است ضماد عدس با سركه را به دست و پا بماليد.30. براي درمان ورم پستان كه در اثر انعقاد شير به وجود آمده است ضماد پخته عدس با برگ كلم را بگذاريد.31. كساني كه خارش و كهير دارند از عدس آب پز استفاده نمايند.32. عدس باعث افزايش شير مادران ميشود.33. امام صادق(ع) فرمودهاند: در عدس دواي هفتاد درد است.34. خوردن آب عدس ملين و خود عدس قابض است.35. كساني كه مبتلا به سوءهاضمه هستند از سوپ عدس استفاده كنند.36. براي درمان خارش چشم عدس را بسوزانيد و به چشم بماليد.37. عدس پخته با سركه جهت استسقاع يا آماس مفيد است. علايم بيماري آماس يا استسقاع عبارتند از : نفخ شكم، ورم بدون درد در تمامي بدن، تورم پلكها و چشم و صورت، تغيير رنگ پوست و زردي چهره، تهوع و اسهال يا يبوست و خوابآلودگي.38. مصرف زياد عدس باعث ضعف ديد ميشود.39. كساني كه اختلالات قاعدگي دارند عدس نخورند.40. خوردن عدس در شب باعث كابوس و ماليخوليا ميشود به طور كلي عدس كم بخورند.41. كساني كه تصلب شرائين دارند عدس كم بخورند.42. زياده روي در خوردن عدس باعث جذام ميشود.43. افرادي كه آنژين صدري دارند عدس كم بخورند.44. زيادهروي در خوردن عدس ضعف اعصاب ميآورد.45. افراد سوداوي عدس كم بخورند.46. خوردن زياد عدس باعث سخت ادراري ميشود.
هم نفسم
06-20-2013, 07:03 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/06/27.png (http://unknown.ir//parameters/unknown/modules/cdk/upload/content/medicinal_plants/1278/plants384.jpeg) برنج
1. طبع آن سرد و خشك است البته حكما نظرهاي متفاوتي دارند.2. برنج تازه داراي ويتامين بيشتري از برنج كهنه ميباشد بيشتر ويتامينها در پوست وغشاي قهوهاي رنگ برنج وجود دارد.3. آب برنج خنك كننده و مدر است.4. كته برنج براي افراد اسهال و اسهال خوني غذاي مناسبي است.5. كمپرس با آرد برنج تب را كاهش ميدهد.6. برنج چاق كننده ميباشد.7. كته برنج توليد اسپرم را افزايش ميدهد.8. يكي از غذاهاي خيلي خوب و مقوي شيربرنج است مخصوصاً اگر با عسل خورده شود و باعث توليد اسپرم ميشود.9. خوردن برنج باعث بازشدن رنگ چهره ميشود.10. برنج براي افراد مسلول غذاي مناسبي ميباشد خصوصاً اگر با شير داغ پخته شود.11. براي پاك شدن جوهر ميتوان با آب جوشانده برنج آن را تميز كرد.12. برنج براي درمان فشارخون مفيد است.13. اگر ميخواهيد لاغر شويد سه روز فقط كته برنج بخوريد هيچ چيز ديگري نخوريد.14. كساني كه بيماري سودا و پيسوريازيس دارند حتماً برنج را در برنامه غذايي خود به صورت كته قرار دهند.15. خوردن كته باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان معده ميشود.طرز تهيه كته برنج كه همراه سبوس باشد: ابتدا يك مشت از سبوس برنج را در آب جوشانده صاف نموده با آب آن كته را تهيه كنيد و اين غذا باعث ميشود كه از سرطان كولون، پستان و پروستات جلوگيري كند.16. برنج بهترين غذا براي دوران نقاهت ميباشد.17. براي درمان بواسير ميتوان از كيك آرد برنج كه با چربي كوهان شتر درست شده است استفاده كرد.18. براي جلوگيري از سنگ كليه كه نوع آن از جنس كلسيم باشد روزي 2 بار هر بار 10 گرم از سبوس برنج را در 500 سيسي آب جوشانده صاف نموده ميل شود البته اين را در نظر بگيريد افرادي كه نياز به كلسيم دارند نبايد از اين روش استفاده كنند.19. براي درمان كك مك پوست آرد برنج را با عرق رازيانه مخلوط كرده به صورت ماسك روي صورت بگذاريد به جاي عرق رازيانه ميتوان از آب خربزه استفاده كرد مخصوصاً آقايان.20. حضرت رضا(ع) از رسول خدا(ص) روايت كرده است كه آن حضرت فرمودهاند: غذاي دنيا و آخرت گوشت، سپس برنج است.21. براي بندآمدن خود دماغ گرد برنج را داخل بيني بريزيد.22. خوردن زياد برنج سفيد (پوست گرفته) امكان دارد اختلالات عصبي بوجود آورد به خاطر همين بهتر است كه مقداري چلتوك (شلتوك) برنج را داخل يك پارچه ريخته در برنج قرار دهيد كه همراه آن پخته شود يا اين كه همان طور كه گفته شد ابتدا شلتوك برنج را در آب ريخته جوشانده سپس صاف نموده با آب آن برنج را درست كنيد.23. هيچ گاه بالاي برنج آب سرد ننوشيد.24. اگر برنج را با سبوس آن بخوريم و آب كشي نكنيم باعث طول عمر و دير سفيدشدن مو ميشود.25. براي از بين بردن چين و چروك صورت شلتوك برنج را جوشانده صاف نموده با كمي آب برنج مخلوط نموده به صورت ماسك روي صورت بگذاريد.26. شلتوك برنج باعث پايين آمدن كلسترول خون ميشود.27. براي رفع سوزش و قرمزي پوست كودكان در اثر ادرار آرد برنج را با نشاسته مخلوط كرده بپاشيد.28. افرادي كه مرض قند دارند برنج كمتر بخورند.29. افرادي كه يبوست دارند برنج كمتر بخورند.30. براي پوستهايي كه منافذ آنها باز است و يا اين كه چرب هستند با آب برنج صورت را ماساژ دهند.31. يك غذاي خوب براي كساني كه دچار سرماخوردگي شدهاند: آرد برنج + شير بدون گلاب + هل + كمي شكر به روايتي فرني تهيه شود.32. كساني كه مبتلا به سنگهاي ادراري هستند برنج را زياد بخورند.33. كساني كه تصلب شرائين دارند خوراك برنج را همراه با شلتوك آن بخورند.34. كساني كه سوزاك شدهاند سوپ برنج را در برنامه غذايي خود قرار دهند.35. براي درمان عطشي كه براثر غلبه بر بلغم باشد برنج را با شويد پخته همراه گوشت جوجه خروس ميل شود.
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.