PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در رابطه با اخذ 24 واحد ترم آخر و افتادن در یک درس

parnaan
06-11-2013, 12:44 PM
سلام...
من با توجه به اینکه در ترم آخر میتونم 24 واحد بگیرم، 24 واحد باقی مونده درسم رو گرفتم...
اما متاسفانه امروز متوجه شدم که 3 واحد رو پاس نشدم...
آیا این باعث میشه که سقف 24 واحد این ترمم رو به 20 واحد کم کنن و یه درسای دیگم رو هم حذف کنن؟ یا اینکه اجازه میدن من این ترم با 21 واحد بگذرونم و 3واحد رو تک درس کنم؟ یا در تابستان بگیرم؟

Borna66
06-11-2013, 10:07 PM
سلام...
من با توجه به اینکه در ترم آخر میتونم 24 واحد بگیرم، 24 واحد باقی مونده درسم رو گرفتم...
اما متاسفانه امروز متوجه شدم که 3 واحد رو پاس نشدم...
آیا این باعث میشه که سقف 24 واحد این ترمم رو به 20 واحد کم کنن و یه درسای دیگم رو هم حذف کنن؟ یا اینکه اجازه میدن من این ترم با 21 واحد بگذرونم و 3واحد رو تک درس کنم؟ یا در تابستان بگیرم؟
با سلام
خیر مشکلی ندارد و مورد باید براتون پیش نیاد و اون 3 واحد مانده را بصورت معرفی به استاد بردارید بهتر هست

روزگار خوش

parnaan
06-11-2013, 11:35 PM
ممنونم... امیدوارم بتونم تحت عنوان تک درس بگیرمش... ازونجایی که درس مورد نظر "جامعه شناسی" هست که بخاطر همزمانی امتحانام نخونده بودمش و افتادم درس خودخوانی هستش فکر نکنم بتونم معرفی به استاد بگیرم...

Borna66
06-14-2013, 05:01 PM
ممنونم... امیدوارم بتونم تحت عنوان تک درس بگیرمش... ازونجایی که درس مورد نظر "جامعه شناسی" هست که بخاطر همزمانی امتحانام نخونده بودمش و افتادم درس خودخوانی هستش فکر نکنم بتونم معرفی به استاد بگیرم...

با سلامی دیگر
خواهش و کار نکردیم جز کمک به هم نوع خود

بله اگر درس خودخوان باشد نمی توان انرا بصورت معرفی به استاد اخذ کرد.. بنابراین باید بصورت همان تک درس اخذ کنید و انشالله پاس می شوید

روزگار خوش