ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره بخشنامه جدید افزایش سنوات تحصیلی

a_m_g
06-07-2013, 07:56 PM
سلام

یه سوال درباره بخشنامه جدید افزایش سنوات تحصیلی دارم.

"بر اساس صورتجلسه چهلمین نشست عادی هیئت امنائ دانشگاه ( ۲۲ آذرماه ۱۳۹۱ ) به استناد بند ب ماده ۲۰ قانون برنامه پنجم توسعه، مقرر گردید :
برای دانشجویانی که ازمعافیت تحصیلی استفاده نمیکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:

مقطع کارشناسی : پنج نیمسال تحصیلی ( علاوه بر سقف بیست نیمسال مجاز ) به سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی اضافه و شهریه ثابت (مصوب هیئت امنا) با ضریب ۱/۲۵ برای نیمسالهای اضافه شده اخذ گردد. "

با این اوصاف برای این 5 نیمسال تحصیلی باید درخواست افزایش سنوات داد یا اینکه به صورت خودکار این 5 نیمسال به سنوات تمام دانشجوها اضافه میشه؟

با تشکر

sunyboy
06-09-2013, 01:02 AM
سلام

یه سوال درباره بخشنامه جدید افزایش سنوات تحصیلی دارم.

"بر اساس صورتجلسه چهلمین نشست عادی هیئت امنائ دانشگاه ( ۲۲ آذرماه ۱۳۹۱ ) به استناد بند ب ماده ۲۰ قانون برنامه پنجم توسعه، مقرر گردید :
برای دانشجویانی که ازمعافیت تحصیلی استفاده نمیکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:

مقطع کارشناسی : پنج نیمسال تحصیلی ( علاوه بر سقف بیست نیمسال مجاز ) به سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی اضافه و شهریه ثابت (مصوب هیئت امنا) با ضریب ۱/۲۵ برای نیمسالهای اضافه شده اخذ گردد. "

با این اوصاف برای این 5 نیمسال تحصیلی باید درخواست افزایش سنوات داد یا اینکه به صورت خودکار این 5 نیمسال به سنوات تمام دانشجوها اضافه میشه؟

با تشکر
فکر میکنم
این قانون برای آقایان باشه باشه نه برای خانوم ها!!

http://pnu-club.com/pnu.thread82219.html

a_m_g
06-13-2013, 01:25 PM
فکر میکنم
این قانون برای آقایان باشه باشه نه برای خانوم ها!!

دانشگاه پیام نور بخشنامه جدید افزایش سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را ابلاغ کرد (http://pnu-club.com/pnu.thread82219.html)

آقای مدیر از پاسخ تون متشکرم.

در انتهای بخشنامه ذکر شده که " این مصوبه شامل دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند، نخواهد شد."
خوب خانم ها هم از معافیت تحصیلی استفاده نمی کنند،پس این بخشنامه شامل حال آنها هم میشه (البته به نظر من).

با احترام