PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا اخراج می شوم؟

dazzle
05-28-2013, 01:10 PM
من دانشجوی پروژه شمیرانات هستم، و به دلایلی از درس عقت افتادم، تا آخر سال تحصیلی 92-93 معافیتم تموم میشه، می خواستم ببینم چه بلایی سرم می آد؟

جوابی که به من دادند: معافیتت که تموم شد کمیسیون تشکیل می دن که تصمیم بگیرن !

sunyboy
05-28-2013, 01:59 PM
خب بسته به کمیسیون هست. ولی طبق قوانین پیام نور شما بعد از اتمام معافیت تحصیلی نمیتونین ادامه تحصیل بدین .. در کل اگر کمیسیون جوابش مثبت باشه بهتون مهلت میدن.

mohamad_1366
06-08-2013, 08:27 AM
سلام.خسته نباشید.
من هم مثل این آقا به خاطر مشکلات پیش آمده نتونستم که درسم رو تموم کنم تو موعد مقرر.

به من دو ترم هم اضافه داده اند اما اگر من درسی رو بیفته ام اونوخت چی میشه؟> در صورتی که معافیت تحصیلیم هم تموم شده.این چند واحد مونده چی میشه؟ اخراج میشم؟

sunyboy
06-09-2013, 01:19 AM
سلام.خسته نباشید.
من هم مثل این آقا به خاطر مشکلات پیش آمده نتونستم که درسم رو تموم کنم تو موعد مقرر.

به من دو ترم هم اضافه داده اند اما اگر من درسی رو بیفته ام اونوخت چی میشه؟> در صورتی که معافیت تحصیلیم هم تموم شده.این چند واحد مونده چی میشه؟ اخراج میشم؟

معلوم نیست ولی به احتمال زیاد چون بهتون اضافه دادند دیگه نمیدن برای همین سعی کنید خوب بخونید تا تموم کنید

dazzle
06-10-2013, 02:07 PM
سلام.خسته نباشید.

سلام دوست من، می تونم بپرسم چطوری دو ترم اضافی رو دادن؟ راحت بود؟ شرایط خاصی داشت؟