توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسب تکلیف از دوستان و صاحب نظران
kernel32
05-20-2013, 01:46 AM
با سلام خدمت دوستان
بنده در ترم جاری از طریف بدون آزمون جذب پیام نور شدم ولی به دلیل مشکلاتی نتوانستم در کلاسها شرکت کنم و نمره میان ترم ندارم
به نظرم نمیتوانم در آزمونهای پایان ترم نمرات قابل قبولی کسب کنم
میخواستم ببینم چطور میتوانم حذف ترم کنم ؟
اگر در آزمونها شرکت نکنم و گواهی پزشکی ارایه کنم آیا برایم مرخصی تحصیلی محاصبه میشود ؟
لطفا مرا راهنمایی نمایید
با تشکر
Borna66
05-20-2013, 11:18 AM
با سلام خدمت دوستان
بنده در ترم جاری از طریف بدون آزمون جذب پیام نور شدم ولی به دلیل مشکلاتی نتوانستم در کلاسها شرکت کنم و نمره میان ترم ندارم
به نظرم نمیتوانم در آزمونهای پایان ترم نمرات قابل قبولی کسب کنم
میخواستم ببینم چطور میتوانم حذف ترم کنم ؟
اگر در آزمونها شرکت نکنم و گواهی پزشکی ارایه کنم آیا برایم مرخصی تحصیلی محاصبه میشود ؟
لطفا مرا راهنمایی نمایید
با تشکر
با سلام
دوست گرامی متاسفانه شما نمی نونید در این زمان بدون هیچ راهی ترم را حذف کنید و یا مرخصی بگیرد اگ یکی و دوماه زودتر اقدام می کردید می شد ولی الان
فقط می تونید با نرفتن در همه امتحانات این ترم کلیه دروس را را حذف کنید و نمره ای برایشان ثبت نمی شود ولی باید شهریه ثابت و منتغییر مروبوط این ترم و دروس ها را بپردازنید و تنها راهش همین هست
موفق باشید
روزگار خوش
QuickSetup
06-21-2013, 03:31 PM
منم دقیقا مثل شما شدم و مجبور شدم همین کار را انجام بدهم