PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور √ اراك √

صفحه ها : 1 [2]

tiffani
07-25-2010, 10:41 AM
خب بالاخره آهنگ آماده شد :269: با امکانات کمی که ما داشتیم کیفیت بهتر از این نمیشد :191:

آهنگ دلم گرفته :

دانلود با کیفیت 192 و حجم 6.8 مگ (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.4shared.com%2f audio%2f2vm25xw5%2fdelam_gerefte_behrouz_ali_192.h tml)

دانلود با کیفیت 128 و حجم 4.5 مگ (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.4shared.com%2f audio%2f2eylxksn%2fdelam_gerefte_behrouz_ali_128.h tml)

من تازه دانلودش کردم . بعددشم الان کافی نتم رسیدم خونه گوش میدم نظرمو میگم ! :72:

Arak_fx
07-28-2010, 05:00 PM
آهنگ دوم هم به زودی در میاد :109:

sadaf-eng
08-04-2010, 08:38 PM
کسی نیست؟

Arak_fx
08-05-2010, 11:58 PM
آمدیم نبودید :39:

tiffani
08-09-2010, 11:37 AM
سلام به همگی :72:
بعد از کلی غیبت بالاخره اومدم :45:

اقا بهروز من اهنگتونو گوش دادم برای شروع خیلی خوبه . انشاا... که موفق باشی :72:

Arak_fx
08-09-2010, 07:50 PM
سلام به همگی :72:
بعد از کلی غیبت بالاخره اومدم :45:

اقا بهروز من اهنگتونو گوش دادم برای شروع خیلی خوبه . انشاا... که موفق باشی :72:

سلام

رسیدن به خیر :72:

tiffani جان ممنون از لطفت .

البته میکس کار خوب انجام نشده بود و صدای من تو دماغی شده بود چون من بدون آهنگ خونده بودم و صدای خام برای دوستم فرستادم و بعد صدای من را روی آهنگی که صدای خواننده اصلیش برداشته شده بود میکس کرده بود . حتی اون تکه اولش که حرف زدم هم وقتی آهنگ زمینه گذاشته شده صدا کیفیتش بد شده . با این حال به قول شما برای کار اول تجربه خوبی بود :39::45:

tiffani
08-19-2010, 11:13 AM
چرا هیچ کس نیست ؟؟؟:97:

sadaf-eng
08-20-2010, 11:02 PM
چرا هیچ کس نیست ؟؟؟:97:

زیرا اراکی ها با نت غریبه اند!

Arak_fx
09-10-2010, 09:57 PM
پاتوق سوت و کور اراک :112:

tall.boy64
09-13-2010, 06:23 AM
:74:

tall.boy64
09-13-2010, 06:26 AM
منم تو کار موزیکم James Blunt (http://www.jamesblunt.com/) رو می شناسی
من امیر شونم

reza karimi
09-15-2010, 01:05 PM
سوتو کورن این اراکی ها بس عجیب!!!!!:59:

nilouo
09-25-2010, 12:46 AM
سلام :39: منم هستم!

tall.boy64
10-03-2010, 04:51 PM
دوستان منم دانشگام عوض شد دیگه اراکم:36:

پرنیان20
10-03-2010, 07:56 PM
منم تو جمعتون راه میدین؟
البته خیلیم غریبه نیستم دوست tiffani جونم
ترم 6 حسابداری تو تهرانم ولی اراکیم
اجازه هست؟؟
راستی سلام!!

Arak_fx
10-03-2010, 09:32 PM
سلام

برو بچه های جدید خوش آمدید :281:

پرنیان خانم اینجا اجازه گرفتنی نیست . هر کی میاد قدمش روی چشم هست .راستی tiffani خودش کجاست ؟ خبری ازش نیست .

پرنیان20
10-04-2010, 08:07 PM
سلام

برو بچه های جدید خوش آمدید :281:

پرنیان خانم اینجا اجازه گرفتنی نیست . هر کی میاد قدمش روی چشم هست .راستی tiffani خودش کجاست ؟ خبری ازش نیست .

:156:مرسی
والا سرش تو درس و دانشگاست منم زیاد ازش خبر ندارم شما که اراکین باید بهتر بدونین.
راستی این میانه 1(که ظاهرا شما باهاش داستان داشتی:238:) رو میشه بدون کلاس و استاد گذروند؟

Arak_fx
10-05-2010, 09:35 PM
:156:مرسی
والا سرش تو درس و دانشگاست منم زیاد ازش خبر ندارم شما که اراکین باید بهتر بدونین.
راستی این میانه 1(که ظاهرا شما باهاش داستان داشتی:238:) رو میشه بدون کلاس و استاد گذروند؟

ای بابا من اصلا اسم تیفی هم نمیدونم چه برسه به اینکه ازش خبر داشته باشم :55:

اوه اوه میانه 1 بدون استاد پاس کردن واقعا خیلی سخت هست . شدنش میشه اما واقعا کار سختی هست . من بیچاره شدم تا پاسش کردم . حساب کن بدون میان ترم - بدون جزوه درست ( جزوه استاد مفت نمی ارزید یک جزوه از نت پیدا کردم که بد نبود اما کامل هم نبود . نمونه سوال باید حل کنی که ریتم سوالات بیاد دستت ) و با دونستن اینکه استاد میخواد بهم 2 بده و همینطور قاطی کردن درس در روز امتحان . با همه اینها باز هم جرات کردم رفتم سر جلسه و بالاخره نمره قبولی را گرفتم .

به هر حال شدنی هست اما سخته .

با استاد همون میانه 1 پریروز یک کلاس دیگه داشتم که نگاه هامون به هم خیلی جالب بود :39:

موفق باشی

tiffani
10-11-2010, 12:23 PM
سلام به همگی .:72:

به به میبینم که یکم رونق گفته اینجا . خوب خدا رو شکر خوش اومدین . به خصوص عزیز خودم پری جون :46:
جای صدف خالی ...

Arak_fx
10-11-2010, 01:12 PM
سلام

چطوری tifi ؟ رسیدن به خیر :45:

می بینم که سرت را حسابی تو کتاب ها کردی :104: این ترم چی برداشتی ؟ :112:

راستی تئاتری چند روز پیش در دانشگاه بود که بازیگرانش بچه های حسابداری بودند . اومده بودی ؟

جاده خاکی :

این استاد میانه 1 که ترم پیش بحثمون شد این ترم باهاش درس حسابرسی دولتی دارم اما دست از سر کچل ما بر نمی داره . مدام نیش و کنایه میزنه . شیطونه میگه :167: . فعلا که دارم تحملش میکنم :56: .

سر کلاس میگه مزاحم شماره موبایل ترم پیش من نشید چون فروختمش و اون بدبختی که خریده همش میگه بیا خطت را پس بگیر . بعد زل میزنه و به من نگاه میکنه و میگه همش هم از بچه های حسابداری اراک هست . نمرش هم دادم :265: . یکی نیست بگه آخه آی کیو من شمارت را دارم درست اما کرم که ندارم . یا حرفم را رو در رو می زنم یا از این خاله زنک بازی ها نمیکنم . بیکار که ننشستم به تو اس ام اس بدم و زنگ بزنم .
می خواستم بهش بگم اصلا پرینت شماره ها را بگیر میدم پلیس تا طرف را گیر بیاره تا بهت ثابت یشه که من نیستم و به اون ضرب المثل معروف برسیم که میگه آدم .... به خودش بدگمونه :159: . اما بی خیال شدم و بحث نکردم .

tiffani
10-12-2010, 04:56 PM
سلام . من خوبم شما چطوری ؟ :36:

17 واحد برداشتم میخواستم 20 تاش کنم که نشد . همه درسای ترم 3 توی برد رو برداشتم البته به جای عمومی ها مدریت رفتار سازمانی که ترم پیش حذفیده بودمو این ترم انتخاب کردم .

شما چه کردی ؟

نه متاسفانه خیلی دوست داشتم ببینم منتها هفته قبلش اصلا کلاس نداستم به خاطر همین بی خبر بودم .

راستی اطلاعیه ای که راجع به کوهنوردی زدن فقط واسه اقایونه یا خواهرای گرام هم میتونن برن ؟ خبری داری ازش ؟

Arak_fx
10-13-2010, 01:30 AM
سلام

مرسی . من هم خوبم .

من 20 واحد برداشتم . اون هم چه واحدهایی : میانه 2 - حسابداری و حسابرسی دولتی - روانشناسی عمومی - مدیریت تولید - صنعتی 3 - زبان 2

راستی مبانی روش تحقیق را پاس کردی ؟ من ترم دو برش داشته بودم دیدم خیلی چرته حذف کردم و ترم دیگه حتما باید برش دارم .

در مورد کوهنوردی چیزی نمیدونم . اصلا کی قراره باشه ؟ احتمال زیاد یک هفته پسرها را می برند یک هفته دخترها تا از مختلط شدن جلوگیری کنند :55:

tiffani
10-16-2010, 05:00 PM
موفق باشی .

اره با نمره خوبی هم پاسش کردم . واقعا درس مزخرفی بود !!

کوهنوردی رو پرسیدم . هنوز معلوم نبود کی ببرن ولی حتما همین طوره که شما میگین ....

پرنیان20
10-16-2010, 08:09 PM
سلام به دوستان بی بخار
خوبین؟
مرسی تیفی جون
آره دیگه ولی فکر نمیکردم اینجا انقدر سوت و کور باشه!!!!!!!!!!!!
راستی واسه 5 شنبه جمعه منتظرما زود بیا خوب؟
آفرین دختر خوووووووووووووووب:228:

Arak_fx
10-16-2010, 10:33 PM
سلام

این بچه های حسابداری نه بخار دارند و نه بچه هاشون با هم راحت هستند که یک پیک نیک دسته جمعی مختلط ردیف کنیم بریم ( حراست این دور و بر نیست ؟ :45: )

jonyor
10-17-2010, 10:49 AM
قابل توجه تمام بچه های رشته حقوق و رشته های پزشکی لطفا این مطلب رو برای تمام دوستان هم رشته ای خود بفرستید
دوگانگی برخورد مقام قضایی با بیمه
بیمه مسئولیت حرفه ای یکی از انواع بیمه است که از سال 1365 در کشور ما راه اندازی شده است و این درحالی است که فعالیت شرکتهای بیمه در کشور ما به سالهای بسیار قبل از آن بر می گردد. برای مثال بیمه اتومبیل، شخص ثالث، آتش سوزی، عمر، حمل و نقل کالا و.....
اما نکته مهم و دردآوری را که قصد دارم به آن بپردازم یک دوگانگی در برخورد مراجع قضایی با بیمه است که به صورت واضحی از طرف مرجع محترم قضایی در حق جامعه پزشکی کم لطفی شده است . برای اینکه موضوع بهتر مطرح گردد به دو حالت زیر توجه فرمایید.
حالت اول: راننده ای با اتومبیل خود به عابر پیاده ای برخورد کرده و باعث شکستن استخوانهای یک ساق وی می گردد که بر اساس قانون ، دیه این آسیب چیزی حدود هفت تا نه میلیون تومان خواهد شد. (بر اساس نوع شکستگی و میزان بهبودی آن) اگر میزان بیمه اتومبیل راننده مذکور، این میزان دیه را پوشش دهد معمولاً دادسرا بیمه راننده را به عنوان وثیقه و ضمانت پرداخت دیه پذیرفته و در شرایطی با ضمانت همان برگه بیمه راننده از بازداشت آزاد می گردد. تا سیر دادرسی به پایان رسیده و راننده غرامت مذکور را از طریق بیمه پرداخت نماید.
حالت دوم: پزشکی در طی عمل جراح باعث ایجاد عارضه ای در بیمار می گردد که کارشناسان وی را در ایجاد این عارضه مقصر می دانند و حال فرض کنید که میزان غرامت تعیین شده (دیه یا اَرش)این عارضه همان هفت الی نه میلیون تومان باشد متأسفانه در چنین حالتی دادسرا بیمه مسئولیت حرفه ای پزشک را که معمولاً تا سقف شصت میلیون تومان را پوشش می دهد نمی پذیرد!!! و پزشک مجبور است برای ممانعت از بازداشت خود اقدام به معرفی ضامن معتبر و یا پرداخت عین مبلغ مذکور به عنوان ضمانت و یا ارائه سند معتبر با قیمتی بالاتر از مبلغ دیه مذکور نماید!!! که گاه طبیب ناچار می شود سند منزل خود را به دادسرا تقدیم کند.
قانون، آسیب وارده به هر دو نفر را "غیر عمد" می داند به عبارتی نه راننده اتومبیل قصد ایجاد جراحت در عابر پیاده را داشته و نه پزشک قصد ایجاد عارضه در بیمار خود را داشته است و این جای بسی تأمل است که چرا سیستم محترم قضایی در این دو مورد به صورت دوگانه عمل می نماید.
جا دارد که سازمان نظام پزشکی به عنوان تنها مرجع صنفی جامعه پزشکی در خصوص رفع این مشکل بزرگ گام بردارد.

jonyor
10-17-2010, 10:50 AM
وجود همزمان دو مرجع رسیدگی کننده به شکایات پزشکی
هر کس می تواند با وجود شرایطی ضمن مراجعه به مراجع قضایی از دیگری طرح شکایت نماید برای مثال فردی به دادسرا مراجعه نموده و ضمن ارائه مدارک لازم بر علیه دیگری، طرح شکایت می نماید .اما قانون به چنین فردی اجازه طرح شکایت در خصوص همان موضوع را بر علیه فرد مذکور، در چند مرجع قضایی نداده است و اگر فردی اقدام به چنین عملی نماید، سیستم قضایی به تمامی شکایات طرح شده تنها در یک دادگاه صالح رسیدگی می کند تا از این طریق در وقت و هزینه های دادرسی صرفه جویی گردد. از طرف دیگر اگر به یک شکایت و دادخواست در دو یا چند مرجع قضایی رسیدگی گردد ممکن است که هر مرجع بدون توجه به رأی مرجع دیگر اقدام به صدور حکم نماید که با حکم صادره در مرجع دیگر اختلاف داشته باشد برای مثال یک دادگاه ،متهم را محکوم و دادگاه دیگر وی را تبرئه نماید. که این امر باعث ایجاد یک سردرگمی قضایی می گردد لذا سیستم قضایی تنها رسیدگی در یک مرجع قضایی را تجویز نموده است.
اما متأسفانه از سالهای دور شاهد وجود وضعیتی بر خلاف روال فوق در مورد مراجع رسیدگی کننده به شکایات پزشکی هستیم به گونه ای که قانون به شکّات اجازه داده است که از کادر درمانی در دو مرجع مختلف شکایت نمایند؛ یکی سازمان نظام پزشکی و دیگری دادسرای عمومی که مورد دوم در نهایت جهت کارشناسی به سازمان پزشکی قانونی ارجاع می گردد و هر یک از مراجع مذکور برای خود پرونده مطروحه را پیگیری خواهند نمود.
جالب اینجاست که در بسیاری موارد کادر درمانی در یکی از این مراجع تبرئه و در مرجع دیگر محکوم شده است و یا میزان محکومیت کادر درمانی در دو مرجع مذکور متفاوت بوده است!
به نظر می رسد که زمان آن رسیده باشد که با تلفیق این دو مرجع رسیدگی کننده به شکایات پزشکی گام بزرگی در جهت از بین بردن این سر درگمی موجود برداشته شود به گونه ای که دیگر یک بام و دو هوا نداشته باشیم !
تشکیل یک کمیسیون واحد برای هر پرونده شکایت پزشکی که این پرونده را هم از بابت انتظامی و هم از جهت قانونی مورد بررسی قرار می دهد علاوه بر سرعت بخشیدن به سیر دادرسی، باعث دقت نظر بیشتر در امر صدور احکام می گردد و از طرفی میزان در به دری و سردرگمی شاکی و همچنین کادر درمانی را نیز به حداقل می رساند. به امید ان روز

jonyor
10-17-2010, 10:51 AM
برای ثبت نام در سایت حقوقی پزشکی کلیک کنید www.dadmehr.org (http://www.dadmehr.org/)

nilouo
10-18-2010, 07:28 PM
منم تو کار موزیکم james blunt (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.jamesblunt.com %2f) رو می شناسی
من امیر شونم

:164:!!

Arak_fx
10-18-2010, 10:23 PM
آماده باشید موزیک دومم داره میاد :55:

Coming soon ... :39:

سال دیگه شاید رفتم Next Persian Star شبکه Tv Persia 1 شرکت کردم :109:

اینجا (http://www.4shared.com/dir/eegf7goU/Pop_Music.html)هم کلی آهنگ پاپ غمگین آپلود کردم . دانلود کنید و حالشو ببرید .

Arak_fx
10-20-2010, 06:22 PM
سلام

امروز روی برداشتن نویز از روی آهنگ قبلی کار کردم و بسیاری از نویزهاش را از روش برداشتم . فکر کنم الان طبیعی تر شده باشد .

دانلود با کیفیت 128 و حجم 4.5 مگ (http://www.4shared.com/audio/cw_8xW5_/Behrouz_Ali-Delam_Gerefte-128k.html)

titan-ie
11-23-2010, 06:36 PM
سلام به همه پیام نوری های استان مرکزی

titan-ie
11-25-2010, 09:43 PM
جواب سلام هم که واجب نیست :47:

tall.boy64
12-24-2010, 05:22 AM
دورووووووووووووود بر تمام دوستان

reza karimi
12-28-2010, 07:12 PM
سلام
امروز سه شنبه7 دی
الأن ساعت 6و ربع غروبه
دلم خیلی گرفته... :47:
dروز عصر،روزه آخره کلاس هام.هفته ای دیگه 1شنبه اولین امتحانمه؛
17 واحد برداشتم،امیدوارم مثل ترم قبل نگن پیش نیازارو رعایت نکردی!
نکته ی آخر اینکه اراکی ها نمیدونن باشگاه چیه!
مطمئنم حتی از وجودشم خبر ندارن.
bشتر از این مزاحم نشم.
به امید dدار.بــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــای :109:

Arak_fx
01-13-2011, 04:44 PM
سلام

خب امتحانات داره تمام میشه و یک امتحان دیگه دارم .

این ترم یک درس سه واحدی حذف کردم که خوب شد حذفش کردم چون امتحانش میگن مشکل بوده . درس روانشناسی عمومی را حذف کردم . واقعا خیلی درس بیخودی هست و پر از اسم های مختلف .گویی رمان مشاهیر هست . یعنی فجیع الفجعات است . یک چیزی میگم یک چیزی می شنوید .

م.م_ب
01-25-2011, 06:28 PM
من به صورت خاموش پیگیر صحبت های بچه ها تو این تاتپیک بودم و در مورد بعضیهاشون خیلی حرف دارم.
بچه های حسابداری بکشید کنار که ما اومدیم.:265: از همین جا فراخوان میدم برای دعوا، ضد حسابداریاش بیان:167:

واقعا خیلی درس بیخودی هست و پر از اسم های مختلف .گویی رمان مشاهیر هست . یعنی فجیع الفجعات است . یک چیزی میگم یک چیزی می شنوید .

مگه میشه از تاریخ تمدن بیشتر اسم داشته باشه!؟

sadaf-eng
02-08-2011, 12:05 AM
:164:!!

چه اسم دوست داشتنی را اوردید منو یاده your beatiful می اندازه

reza karimi
02-11-2011, 07:23 PM
سلام بر اراکی های همیشه بی بخار!!!
هیچ وقت 1سر به اینجا نمیزنند
آخه من به چه امیدی باید بیام تو این باشگاه؟؟؟

tall.boy64
03-02-2011, 06:58 AM
چه خوش سلیقه هستی یکی پیدا شد میدونه موسیقی یعنی چی :104:
:74:
james blunt (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.jamesblunt.com %2f)

tall.boy64
03-02-2011, 07:32 AM
در دنیایی که اگاهی رمز بقاست ندانستن جرم است

محمد حسن 63
03-02-2011, 10:54 AM
سلام دوستان
محمد حسن هستم
دانشجوی اراک . ساکن بروجرد .
رشته مهندسی صنایع
خیر سرم ترم 6 هستم اما به خاطر مشکلاتی که داشتم تا حالا نتونستم واحد پاس کنم . تازه از این ترم شروع کردم
فکر کنم تا وقتی که بخوام لیسانس رو بگیرم ، بابابزرگ دانشگاه بشم
از بچه های مهندسی صنایع اراک کی تو این سایت عضو هست ؟

amir26arak
03-04-2011, 09:27 AM
منم تازه اومدم اینجا دارم لیسانس دوم رو می گیریم لیسانس اولم فلسفه الان هم دارم مدیریت بازرگانی می خونم خدمت هم رفتم اگه شد دو سه تا لیسانس دیگه می گیرم دوست دارم از همه چی سر در بی ارم
دانشجو اراک هستم:301:
زه گهواره تا گور نشاید که نامت نهند ادمی صد دانه یاقوت:39:
amir26arak@yahoo.com

reza karimi
04-05-2011, 05:51 PM
به امیر و ممدحسن تازه وارد بخاطر ورودشون به جمع بی بخارهای اراکی تبریک عرض میکنم!:39:
به امید اینکه از شما دوستان تازه وارد بخاری دیده شود...:79:
به جون خودمو جفتتون این اراکی های پولدار فقط به فکر پولند!!!
یعنی فقط پول رو میشناسند و بس:97:
حالا من 1چیزی میگم شما1چیزی میشنوید
اگه فکر میکنید دروغ میگم خودتون راجع بش تحقیق کنید
تا مطمئن شید
من هر ماه به این باشگاه سر میزنم ولی میبینم که تو این 1ماه هیچ کس به اینجا سر نزده:168:
صحبت هام طولانی شد
امروز سه شنبه 16/1/90
به امید دیدار:109:
راستی یادم رفت بگم پرسپولیس سوراخه:55:

amir26arak
04-07-2011, 09:59 AM
بله رضا خان ممنون
اراک و اصفهان داداش هستند

tiffani
04-09-2011, 12:41 PM
سلام ; چطورین ؟
من بعد مدتها اومدم بالاخره :45::280:

amir26arak
04-10-2011, 03:24 PM
من گویا خوبم بقیه رو نمی دانم شما خوبی

tiffani
04-10-2011, 03:43 PM
من که خوبم . اگه اینجا رونق بگیره بهتر هم میشم ! :170:

م.م_ب
05-14-2011, 12:49 AM
با سلام خدمت همه دوستان اراکی. یه چندتا مطلب رو می خواستم اینجا بگم.

سلام دوستان
محمد حسن هستم
دانشجوی اراک . ساکن بروجرد .
رشته مهندسی صنایع
خیر سرم ترم 6 هستم اما به خاطر مشکلاتی که داشتم تا حالا نتونستم واحد پاس کنم . تازه از این ترم شروع کردم
فکر کنم تا وقتی که بخوام لیسانس رو بگیرم ، بابابزرگ دانشگاه بشم

سلام آقا محمدحسن. خیلی از ما اینطوری هستیم. ازجمله خودم که دقیقا همینطوریم. البته من میگم همیشه آدم باید بهتر از خودشو ببینه. تو این دانشگاه خودمون هم خیلی ها هستند که 18تایی و 20تایی پاس می کنن. فقط اگر آدم خیلی ناامید شد باید به این هم فکر بکنه که خیلی ها از اون بدترن. امیدوارم از این وضعیت در بیای. چون خودمم توش هستم و میدونم چه حالیه. موفق باشی.

منم تازه اومدم اینجا دارم لیسانس دوم رو می گیریم لیسانس اولم فلسفه الان هم دارم مدیریت بازرگانی می خونم خدمت هم رفتم اگه شد دو سه تا لیسانس دیگه می گیرم دوست دارم از همه چی سر در بی ارم
دانشجو اراک هستم:301:
زه گهواره تا گور نشاید که نامت نهند ادمی صد دانه یاقوت:39:

سلام آقا امیر دمت گرم. بالاخره این سایتو با نجوم آشتی دادی. من که با این ادعام هیچ کاری نکردم. ببینم تو انجمن نجوم هستی؟ من که ندیدمت.
فقط با چیزهایی که در مورد قهوه تلخ گفتی به شدت مخالفم که به زودی همون جا بهت جواب میدم. رشتت انسانی بوده که فلسفه خوندی آره؟ الآن با دروسی مثل ریاضی فیزیک مشکل نداری؟ منم یه جورایی مثل تو داخل همه کاری دست دارم اما همه کاره و هیچ کاره. نمیخوام از همه چیز سر دربیارم اما فقط علایقم خیلی متنوعه.
در ضمن اینجوری که داری مطلب مینویسی فکر کنم برای مدیر شدن تو سایت دورخیز کردی! آره کلک!؟

به امیر و ممدحسن تازه وارد بخاطر ورودشون به جمع بی بخارهای اراکی تبریک عرض میکنم!:39:
به امید اینکه از شما دوستان تازه وارد بخاری دیده شود...:79:
به جون خودمو جفتتون این اراکی های پولدار فقط به فکر پولند!!!
یعنی فقط پول رو میشناسند و بس:97:
حالا من 1چیزی میگم شما1چیزی میشنوید
اگه فکر میکنید دروغ میگم خودتون راجع بش تحقیق کنید
تا مطمئن شید
من هر ماه به این باشگاه سر میزنم ولی میبینم که تو این 1ماه هیچ کس به اینجا سر نزده:168:
راستی یادم رفت بگم پرسپولیس سوراخه:55:

من با ادبیاتی که شما به کار بردی کلا مخالفم. حالا آقا طه یه چیزی گفت و کسی هم جوابی نداد قرار نیست شما مدام تکرار کنی.:265: بخار به این نیست که آدم همش بیاد بگه سلام...خوبی...خوبم...و غیره! بچه ها گاه گداری تو بخش های مفید فعالن. از جمله همین آقا امیر. بعضی چیزهایی هم که میگی رو قبول دارم ولی طرز بیانشون درست نیست از جمله اینکه اراکی ها همش دغدغه نون دارن. (البته این تعبیر منه. چون بهش اعتقاد دارم.) اصلا ببینم شما اراکی هستی!؟ موفق باشی.

reza karimi
05-14-2011, 01:48 PM
با سلام خدمت همه دوستان اراکی. یه چندتا مطلب رو می خواستم اینجا بگم.

سلام آقا محمدحسن. خیلی از ما اینطوری هستیم. ازجمله خودم که دقیقا همینطوریم. البته من میگم همیشه آدم باید بهتر از خودشو ببینه. تو این دانشگاه خودمون هم خیلی ها هستند که 18تایی و 20تایی پاس می کنن. فقط اگر آدم خیلی ناامید شد باید به این هم فکر بکنه که خیلی ها از اون بدترن. امیدوارم از این وضعیت در بیای. چون خودمم توش هستم و میدونم چه حالیه. موفق باشی.

سلام آقا امیر دمت گرم. بالاخره این سایتو با نجوم آشتی دادی. من که با این ادعام هیچ کاری نکردم. ببینم تو انجمن نجوم هستی؟ من که ندیدمت.
فقط با چیزهایی که در مورد قهوه تلخ گفتی به شدت مخالفم که به زودی همون جا بهت جواب میدم. رشتت انسانی بوده که فلسفه خوندی آره؟ الآن با دروسی مثل ریاضی فیزیک مشکل نداری؟ منم یه جورایی مثل تو داخل همه کاری دست دارم اما همه کاره و هیچ کاره. نمیخوام از همه چیز سر دربیارم اما فقط علایقم خیلی متنوعه.
در ضمن اینجوری که داری مطلب مینویسی فکر کنم برای مدیر شدن تو سایت دورخیز کردی! آره کلک!؟

من با ادبیاتی که شما به کار بردی کلا مخالفم. حالا آقا طه یه چیزی گفت و کسی هم جوابی نداد قرار نیست شما مدام تکرار کنی.:265: بخار به این نیست که آدم همش بیاد بگه سلام...خوبی...خوبم...و غیره! بچه ها گاه گداری تو بخش های مفید فعالن. از جمله همین آقا امیر. بعضی چیزهایی هم که میگی رو قبول دارم ولی طرز بیانشون درست نیست از جمله اینکه اراکی ها همش دغدغه نون دارن. (البته این تعبیر منه. چون بهش اعتقاد دارم.) اصلا ببینم شما اراکی هستی!؟ موفق باشی.

سلام عزیز
نه اراکی نیستم...

amir26arak
05-25-2011, 01:25 AM
درووووود بر دوستان
شرمنده چند وقت بود به این بخش سر نزده بودم به نظر من کسی که ریاضی بلد نیست نمی تونه فلسفه منطق یاد بگیره فقط می تونه سفسطه یاد بگیره یه دیپلم انسانی گم میشه تو دریای مغالطات معنایی
به نظر من درد باعث میشه انسان به سمت فلسفه بره این درد میتونه شکست عشقی باشه تبعیض باشه و غیره فیلسوف از وضعیت تعریف واژه های فعلی راضی نیست به واژه ها معنی جدید میده
بعضی وقت انقدر واژه رو بسط میده که در نظر عوام اون برداشت فیلسوف مضحک به نظر می رسه فیلسوف عوام رو شاید درک کنه چون زمانی جزو همین قشر بود ولی عوام خیلی سخت می تونن این کارو بکنن
مشگل این قضیه اینجاست تو مغز خودت میتونی فیلسوف باشی تو اجتماع باید نقاب به صورت بزنی اگه خواستی در جامعه روابط اجتماعی رو داشته باشی عوام دوست دارند چیزی که مطلوبشون هست باور کنند
جملات رو خبری بیان می کنن فیلسوف دنبال ماهیت می گرده همون جملات رو پرسشی بیان می کنه
خلاصه بگم انسان منزوی میشه
بنده 2 تا دیپلم داررم هم ریاضی فیزیک هم علوم انسانی نجوم رو از تو ژورنال های علمی دنبال می کنم

م.م_ب
06-02-2011, 01:35 AM
به نظرم کسی که به فلسفه علاقه داره آدم خاصیه یا به عبارتی آدم عجیبیه. در کل احساس می کنم روحیاتمون خیلی شبیه به همه. فقط اعمال و روش هایی که برای زندگیمون انتخاب کردیم متفاوته. اکثر چیزهایی که گفتی رو قبول دارم و درگیرشون بودم ولی من نتونستم نقاب بزنم بخاطر همین احساس می کنم تو جامعه وجهه خوبی ندارم ولی چندتا رفیق فابریک دارم که درون منو میشناسن و هم من برای اونا سنگ صبورم و هم اونا برای من. علاوه بر این چیزهایی که گفتی درد دیگه ای که من در جامعمون احساس می کنم قضاوت سریع درباره همدیگس. مخصوصا از روی چهره.
نجوم رو از توی چه ژورنالی دنبال می کنی!؟ نجوم یه علمیه که با کار گروهی گره خورده. به نظر من یه دلیل اصلیش اینه که خیلی گستردست و هرکسی درباره بخش هاییش اطلاعات جمع آوری کرده و باید این اطلاعات رو در گروه با هم درمیون بذارن که دانسته هاشون در مجموع کامل تر بشه. مثل علوم دیگه هم نیست که شما نیاز به مطالعه زیاد داشته باشی. گاهی در یه بحث دونفره کلی اطلاعات به دست میاری. بهت پیشنهاد می کنم به بچه های انجمن بپیوندی. بچه های خوبی داریم البته چون اکثرا ترم آخرن یه مقدار انجمن خوابیده. از ترم بعد ایشاالله خودمون قراره بریم و بهش رونق بدیم.

amir26arak
06-02-2011, 02:45 PM
نه منظورم عوام بود منم یه سری رفیقام هستند که زبون همو درک میکنیم
یه جاهایی مجبوری نقاب بزنی
چشم خوشحال می شم بپیوندم کدوم انجمن؟
تمام علوم گروهی هستند و همین باعث سرعت زیاد پیشرفت علم
من یه تایپیک باز کردم با این عنوان

http://pnu-club.com/pnu.thread54792.html#post172716

سرم خلوت شد سعی میکنم مطالبش رو اضافه بکنم

reza karimi
06-04-2011, 07:35 PM
بابا زیر دیپلم صحبت کنید منم بفهمم!!!!
بحث رو زیاد فلسفیش نکنید خواهشا.چون امتحانا شروع شده بدتر گیج میشیم.
متوجه که هستید آقایِِِِِِِِِــــــــــــ ــــــون امیر و ممدحسن!!؟؟

amir26arak
06-06-2011, 02:52 AM
:156:

reza karimi
06-18-2011, 04:50 PM
ما اومدیم کلی هم صحبت داشتیم اما کسی نبود{{چیز تازه ای هم الان تو ذهنم نیست براتون بگم!!}}دیگه ببخشید پست مفیدی ارئه ندادیم.

sadaf-eng
07-01-2011, 08:14 PM
ما اومدیم کلی هم صحبت داشتیم اما کسی نبود{{چیز تازه ای هم الان تو ذهنم نیست براتون بگم!!}}دیگه ببخشید پست مفیدی ارئه ندادیم. من اومدم . بر خلاف شما خيلي حرفها دارم !مي شود امتحان داد حتي اگر ..!! دسته صندلي كنده شده بود ! مي شد به جاي مگس كش ازش استفاده كرد! اما مراقب اصرار داشت كه ميشه امتحان داد! ناراحت نبايد شد ! به دل نبايد گرفت! اينجا خونه خاله نيست!بايد به فكر آخرين امتحان بود! اينجا اراك ساختمان دكتر عبدالكريم غريب ‌كلاس شماره 19 كلاس 19 ساختماني با معماري كاملا متفاوت كه نه ديديد و نخواهيد ديد ! پيشنهاد ميكنم هر وقت گذرتون به اراك افتاد دست خانوم و بچه ها را بگيريرد و تشريف ببريد واسه بازديد! ( جذب توريسم!)شايد يه روز اراكي ها به خاطر كمبود يا اصلا نبود آثار باستاني جز ميراث فرهنگي اعلامش كنند! و ما هم سري تو سر ها در بياريم!! كاري به معماري نداريم! هر طور مي خوان ساخت و ساز كنن!! يك ربعي هست كه امتحان شروع شده .اما انگار سوال ها ي بچه هاي بخت بر گشته صنايع نيست!! شايد امروز همه ي كائنات دست به دست هم دادند تا امروز سر نشه! و من فارغ التحصيل نشم! اما انگار كسي از نبودن سوال ها ناراحت نيست! خيلي ها فرصت پيدا كردند تا حسابي با بغل دستي ها آشنا شن و سر امتحان از خجالت هم در بيان!! اما كسي انگار زبانش نمي چرخد جوياي حال برگه سوالات شود! حتما حالشان خوب هست ! چاق و سر دماغ!!در اين ميان پسركي ! با صدايي خفه! فقط و فقط به پشت سري اش كه اتفاقا! به زنم به تخته ! ماشا الله جز سنگين وزن هاي دانشگاه است! گفت:" نمي خواي پاشي خودي نشون بدي ببيني سوال ها كجاست!"شايد 15 دقيقه طول كشيد كه سوال ها با عذر خواهي مسئولين رسيد! ( فك كنم به خاطر اينكه سري سولات مشكل داشت.دقيقا نميدونم . )اما درام قضيه اينجا بود ! جناب مراقب! وقتي برگه سوال را دادند دست اين پسرك! بهش گفتن:" مي خواستي بدوني چرا سوال ها دير رسيدند!!!! بعد امتحان تشريف بيار حراست!!!!!!!!!!!!!!!"و مات و مبهوت ! از تبادل سريع اطلاعات! و از ز اين برخوردها!! مي شود امتحان داد حتي اگر دست صندلي بشكند حتي اگر سوال ها نباشد!!

tiffani
07-02-2011, 06:51 PM
من اومدم . بر خلاف شما خيلي حرفها دارم !مي شود امتحان داد حتي اگر ..!! دسته صندلي كنده شده بود ! مي شد به جاي مگس كش ازش استفاده كرد! اما مراقب اصرار داشت كه ميشه امتحان داد! ناراحت نبايد شد ! به دل نبايد گرفت! اينجا خونه خاله نيست!بايد به فكر آخرين امتحان بود! اينجا اراك ساختمان دكتر عبدالكريم غريب ‌كلاس شماره 19 كلاس 19 ساختماني با معماري كاملا متفاوت كه نه ديديد و نخواهيد ديد ! پيشنهاد ميكنم هر وقت گذرتون به اراك افتاد دست خانوم و بچه ها را بگيريرد و تشريف ببريد واسه بازديد! ( جذب توريسم!)شايد يه روز اراكي ها به خاطر كمبود يا اصلا نبود آثار باستاني جز ميراث فرهنگي اعلامش كنند! و ما هم سري تو سر ها در بياريم!! كاري به معماري نداريم! هر طور مي خوان ساخت و ساز كنن!! يك ربعي هست كه امتحان شروع شده .اما انگار سوال ها ي بچه هاي بخت بر گشته صنايع نيست!! شايد امروز همه ي كائنات دست به دست هم دادند تا امروز سر نشه! و من فارغ التحصيل نشم! اما انگار كسي از نبودن سوال ها ناراحت نيست! خيلي ها فرصت پيدا كردند تا حسابي با بغل دستي ها آشنا شن و سر امتحان از خجالت هم در بيان!! اما كسي انگار زبانش نمي چرخد جوياي حال برگه سوالات شود! حتما حالشان خوب هست ! چاق و سر دماغ!!در اين ميان پسركي ! با صدايي خفه! فقط و فقط به پشت سري اش كه اتفاقا! به زنم به تخته ! ماشا الله جز سنگين وزن هاي دانشگاه است! گفت:" نمي خواي پاشي خودي نشون بدي ببيني سوال ها كجاست!"شايد 15 دقيقه طول كشيد كه سوال ها با عذر خواهي مسئولين رسيد! ( فك كنم به خاطر اينكه سري سولات مشكل داشت.دقيقا نميدونم . )اما درام قضيه اينجا بود ! جناب مراقب! وقتي برگه سوال را دادند دست اين پسرك! بهش گفتن:" مي خواستي بدوني چرا سوال ها دير رسيدند!!!! بعد امتحان تشريف بيار حراست!!!!!!!!!!!!!!!"و مات و مبهوت ! از تبادل سريع اطلاعات! و از ز اين برخوردها!! مي شود امتحان داد حتي اگر دست صندلي بشكند حتي اگر سوال ها نباشد!!

اخی بمیرم عجب تراژدی بود !!!
کلاس 19 همون تونل وحشتس دیگه حالا غربتش بمونه ...

از دست این مراقبا خدا خیرشون نده پرشون به منم گرفته البته سوء تفاهم نشه واسه تقلب نبوده ها :80:

reza karimi
07-03-2011, 08:15 PM
صدف بنده خدا دلش پره تعریفه!ایشالا یه دفعه باهاش قرار بذارم به همه درد دلاش گوش بدم!البته اگه پیشنهادمو قبول کنه!می دونم که قبول میکنه...مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

sadaf-eng
07-05-2011, 12:16 AM
صدف بنده خدا دلش پره تعریفه!ایشالا یه دفعه باهاش قرار بذارم به همه درد دلاش گوش بدم!البته اگه پیشنهادمو قبول کنه!می دونم که قبول میکنه...مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ اعتماد به نفست زياده ها!

sadaf-eng
07-05-2011, 12:19 AM
اخی بمیرم عجب تراژدی بود !!!کلاس 19 همون تونل وحشتس دیگه حالا غربتش بمونه ...از دست این مراقبا خدا خیرشون نده پرشون به منم گرفته البته سوء تفاهم نشه واسه تقلب نبوده ها :80:كلا اين تيپ مسائل زياده ! يه بار مراقب دست كرد تو جيبم!!!

amir26arak
07-15-2011, 04:06 PM
تقلب بد
نکینید این کار هارو اخر عاقبت نداره:39:

reza karimi
07-17-2011, 08:52 PM
اعتماد به نفست زياده ها! حالا کجاشو دیدی؟!نگفتی میشه این ستاره سهیل رو دید یا نه؟البته سوء تفاهم نشه هابه خاطر خودت میگم چون دلت پره تعریفه!

amir26arak
10-06-2011, 07:39 PM
:42::36::169::57:
اهای کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sadaf-eng
10-12-2011, 02:21 PM
حالا کجاشو دیدی؟!نگفتی میشه این ستاره سهیل رو دید یا نه؟البته سوء تفاهم نشه هابه خاطر خودت میگم چون دلت پره تعریفه! اها! كلا شما عام المنفعه فكر مي كنيد!! اينقدر خودتون را وقف ديگران نكنيد ! سوخت ميشه اين جوونيتون!!!!

sadaf-eng
10-12-2011, 02:22 PM
:42::36::169::57:اهای کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برادر من! دكتر! مهندس! اينجا تالار ه ! يه جاي ديگه نيست! كه اينطور صدا ميزني ها!

tall.boy64
10-18-2011, 02:50 PM
صفحه فیس بوک دانشجویان پیام نور اراک

http://www.facebook.com/arak.pnu /

گروه دانشجویان پیام نور اراک در فیس بوک

http://www.facebook.com/groups/arak.pnu/

لی ܓ✿ لی
10-23-2011, 02:11 PM
سلام منم تازه عضویدم اینجا
اراکیم جالبه که یه جا بلاخره اراکی دیدیم:170:

sadaf-eng
11-18-2011, 08:22 PM
اندر حكايت پروسه فارغ التحصيلي اينجانب!از قديم الايام شنيده بوديم جمع كردن يك مشت از ادمهايي كه تا به حال نديدي شون ! اتاق هايي كه تا به حال سرك نكشيدي شاهرگ پروسه ي فارغ التحصيلي يه! شنيديم و باور نكرديم! مگه ميشه! اصلا!! اما پروسه ي فارغ التحصيلي من! به لطف بعضي ها كش و قوسش يه كم نا فرم تر شد!!تو مي گي يه وقت و گتاهي پيش مياد يه اشتباهي!! نه ديگه ، ديگه نميشه! راستي ميگي شاد مهر خان! قصه از اينجا شروع شد كه يكي بود و يكي نبود ! همه بودند اوني كه بايد باشه نبود! نمره كار آموزي من بعد از يكسال هنوز توي سيستم نبود! تا يك ماهي بعد از عيد اجيل زياد و قوم و خيش ها!! مجال فكر به نمره و كارآموزي و امثالهم ندادند !از اوايل تابستون يك جفت كفش آهني كه از اجدادمون به يادگار مونده بود! پوشيدم و جا تون خالي 2 3 روز يه بار مث اجل معلق آموزش ظاهر مي شدم! سوال تكراري من اين بود :" من نيمسال دوم 89 كار آموزي داشتم ، گزارش ام را تحويل دادم! اما نمره اي در كار نيست!!" جواب قشنگ و دلنشين بود!:" تا اخر هفته همه ي نمره هاي اعلام نشده توي سيستمه !" آخر هفته هم از راه مي رسيد ! اما انگار نه انگار! بعضي ها حرفي زدند! به قولي نه خاني اومده بود نه خاني رفته بود! نبود كه نبود! تا همين جا را اگه خونديد ميام ادامه شو مي گم!

ساغروساقی
11-22-2011, 09:57 PM
سلام به همه...منم تازه عضو شدم...تقریبا خوشحالم...تاببینم این خوشحالی کامل میشه یا کلا ازبین میره:79:

amir26arak
11-23-2011, 12:33 AM
خوش اومدین

ساغروساقی
11-26-2011, 03:53 PM
سلام به همه اونایی که همدیگه رونمیشناسیم..اینجا یه کم آدم دلش میگیره...زیادی خلوته وانگارسال به سال کسی ازش رد میشه مثل دل من...:72:

ساغروساقی
11-26-2011, 03:55 PM
مرسی داش امیر:104::104::72::72:

amir26arak
11-26-2011, 07:12 PM
درووووود بر شما:72::72:

sadaf-eng
12-01-2011, 11:11 PM
اندر حكايت پروسه فارغ التحصيلي اينجانب!از قديم الايام شنيده بوديم جمع كردن يك مشت از ادمهايي كه تا به حال نديدي شون ! اتاق هايي كه تا به حال سرك نكشيدي شاهرگ پروسه ي فارغ التحصيلي يه! شنيديم و باور نكرديم! مگه ميشه! اصلا!! اما پروسه ي فارغ التحصيلي من! به لطف بعضي ها كش و قوسش يه كم نا فرم تر شد!!تو مي گي يه وقت و گتاهي پيش مياد يه اشتباهي!! نه ديگه ، ديگه نميشه! راستي ميگي شاد مهر خان! قصه از اينجا شروع شد كه يكي بود و يكي نبود ! همه بودند اوني كه بايد باشه نبود! نمره كار آموزي من بعد از يكسال هنوز توي سيستم نبود! تا يك ماهي بعد از عيد اجيل زياد و قوم و خيش ها!! مجال فكر به نمره و كارآموزي و امثالهم ندادند !از اوايل تابستون يك جفت كفش آهني كه از اجدادمون به يادگار مونده بود! پوشيدم و جا تون خالي 2 3 روز يه بار مث اجل معلق آموزش ظاهر مي شدم! سوال تكراري من اين بود :" من نيمسال دوم 89 كار آموزي داشتم ، گزارش ام را تحويل دادم! اما نمره اي در كار نيست!!" جواب قشنگ و دلنشين بود!:" تا اخر هفته همه ي نمره هاي اعلام نشده توي سيستمه !" آخر هفته هم از راه مي رسيد ! اما انگار نه انگار! بعضي ها حرفي زدند! به قولي نه خاني اومده بود نه خاني رفته بود! نبود كه نبود! تا همين جا را اگه خونديد ميام ادامه شو مي گم! اومدم بگم ! كسي نخونده بود ! با همتون قهرم!

amir26arak
12-02-2011, 12:35 PM
اومدم بگم ! كسي نخونده بود ! با همتون قهرم!
حالا قهر نکن من خوندمش صدف جان:72:

sadaf-eng
12-07-2011, 03:05 PM
حالا قهر نکن من خوندمش صدف جان:72: نه ديگه حسش نيست! برهوتي اينجا! قربون كوير يزد !

amir26arak
12-08-2011, 02:51 PM
نه ديگه حسش نيست! برهوتي اينجا! قربون كوير يزد !
بهار نزدیک گلها شکوفه می کنن

ساغروساقی
12-10-2011, 08:50 PM
واقعااینجاکویر1دنیاست صدف بانو...
نه ديگه حسش نيست! برهوتي اينجا! قربون كوير يزد !

م.م_ب
12-25-2011, 08:06 PM
با سلام خدمت همه دوستان و خوش آمد به بچه های جدید

صفحه فیس بوک دانشجویان پیام نور اراک

http://www.facebook.com/arak.pnu /
گروه دانشجویان پیام نور اراک در فیس بوک

http://www.facebook.com/groups/arak.pnu/
اولا این دوستمون ظاهرا دیگه از دست رفت!

اندر حكايت پروسه فارغ التحصيلي اينجانب!از قديم الايام شنيده بوديم جمع كردن يك مشت از ادمهايي كه تا به حال نديدي شون ! اتاق هايي كه تا به حال سرك نكشيدي شاهرگ پروسه ي فارغ التحصيلي يه! شنيديم و باور نكرديم! مگه ميشه! اصلا!! اما پروسه ي فارغ التحصيلي من! به لطف بعضي ها كش و قوسش يه كم نا فرم تر شد!!تو مي گي يه وقت و گتاهي پيش مياد يه اشتباهي!! نه ديگه ، ديگه نميشه! راستي ميگي شاد مهر خان! قصه از اينجا شروع شد كه يكي بود و يكي نبود ! همه بودند اوني كه بايد باشه نبود! نمره كار آموزي من بعد از يكسال هنوز توي سيستم نبود! تا يك ماهي بعد از عيد اجيل زياد و قوم و خيش ها!! مجال فكر به نمره و كارآموزي و امثالهم ندادند !از اوايل تابستون يك جفت كفش آهني كه از اجدادمون به يادگار مونده بود! پوشيدم و جا تون خالي 2 3 روز يه بار مث اجل معلق آموزش ظاهر مي شدم! سوال تكراري من اين بود :" من نيمسال دوم 89 كار آموزي داشتم ، گزارش ام را تحويل دادم! اما نمره اي در كار نيست!!" جواب قشنگ و دلنشين بود!:" تا اخر هفته همه ي نمره هاي اعلام نشده توي سيستمه !" آخر هفته هم از راه مي رسيد ! اما انگار نه انگار! بعضي ها حرفي زدند! به قولي نه خاني اومده بود نه خاني رفته بود! نبود كه نبود! تا همين جا را اگه خونديد ميام ادامه شو مي گم!
دوما صدف خانم به سلامتی فارغ التحصیل شدین؟ خوب مبارکه. پس از دانشگاه پیام نور کسی فارغ التحصیل هم میشه! فکر کردم فقط میشه واردش شد! راستی خلاقیت نگارشتون هم بدک نیستا. اگه یه خورده حوصله بیشتری بخرج بدین حالا که دیگه درست تموم شده شاید بتونی دستی به قلم ببری.

برای همه دوستان آرزوی موفقیت در امتحانات رو دارم.

reza karimi
01-13-2012, 04:18 PM
سال 2012 هم شروع شد امـــــــــــا این اراکی ها به خودشون نیومدن!بابا جون هرکی دوست دارید 1سر به اینجا بزنید!به خدا راه دوری نمیره.1سوال هم از صدف خانوم داشتم "البته فضولی نباشه" شما بعد از چند ترم فارغ التحصیل شدید؟؟؟؟؟؟من ألان ترم پنجمم.

reza karimi
03-20-2012, 08:18 PM
سلام ب همه اراکی های بی معرفت و بی بخار!!!
سال نو همگی مبارک
ایشالا تو این سال جدید همگی فارغ التحصیل بشیم و از شر این دانشگاه خلاص بشیم...

reza karimi
03-20-2012, 08:23 PM
سلام ب همه اراکی های بی معرفت و بی بخار!!!
سال نو مبارک
ایشالا ک هممون تو این سال جدید فارغ التحصیل بشیم و از شر این دانشگاه خلاص بشیم...

reza karimi
09-01-2012, 05:31 PM
دلم گرفته ب خدا...اینجا از کویرم بدتره! حالا تو کویر 6ماهی 1بار لااقل 1 موجود زنده رد میشه ولی اینجا نه!ب نظر من اسم اینجا رو باید بذاریم کره ی ماه!کره ی ماه مناسبتره...

reza karimi
09-01-2012, 05:36 PM
یه کم فعال باشید :172:

reza karimi
09-25-2012, 01:11 PM
واي بر شما اراكي ها...

reza karimi
10-09-2012, 02:03 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg http://pnu-club.com/images/8i4gmf8qdv1psylzupmw.gif (http://www.cloob.com/share/link/add?url=http%3A%2F%2Fwww.pnu-club.com%2Fpnu.thread7951.html&p=217253&viewfull=1#post217253&title=) http://pnu-club.com/images/lpjwhgbl6kpibts64.gif (http://twitter.com/home?status=Reading+this:+http://www.pnu-club.com/showthread.php?t=7951&p=217253&viewfull=1#post217253&title=) http://pnu-club.com/images/nhj8qldrt8jgyhwfiv32.gif (http://www.facebook.com/share.php?u=http%3A%2F%2Fwww.pnu-club.com%2Fpnu.thread7951.html&p=217253&viewfull=1#post217253&t=)

من همين الان ب 1 نتيجه جالب رسيدم
پاتوق 1 شهر يا 1 استان خلوت نيست بلكه پاتوق تمام استان ها وضع همينه
يعني ب عبارتي دانشجويان پيام نور كل كشور تنبل تشريف دارن!!! :39:

moj333p
01-28-2013, 10:43 AM
سلام اراکی آ سایه شون همیشه همه جا هست لب تر کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:104::104::104::104::104::104::104::281:

reza karimi
02-23-2013, 04:42 PM
سلام اراکی آ سایه شون همیشه همه جا هست لب تر کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:104::104::104::104::104::104::104::281:

مطمئني؟؟؟!!!! :169:

Isooda
03-15-2013, 11:49 PM
سلام :36:میشه به سوالام جواب بدین لطفا؟
دانشگاه پیام نور اراک رشته های ارشدم داره اگه داره چه رشته هایی؟
دانشگاه آزاد اراک میگن از نظر علمی سطح بالایی داره رشته مدیریت گرایش مالی هم داره؟
البته لطف میکنین اگه جواب بدین:72:

reza karimi
10-21-2013, 08:01 PM
سلام :36:میشه به سوالام جواب بدین لطفا؟
دانشگاه پیام نور اراک رشته های ارشدم داره اگه داره چه رشته هایی؟
دانشگاه آزاد اراک میگن از نظر علمی سطح بالایی داره رشته مدیریت گرایش مالی هم داره؟
البته لطف میکنین اگه جواب بدین:72:

سلام آره ارشد هم داره ولی رشته هاش جالب نیستن،
فلسفه و زبان و تاریخ و از این چرتو پرت ها داره!!!
راجع ب دانشگاه آزاد اراک درست شنیدی،هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری،
البته من اصلا ب دانشگاه آزاد اعتقادی ندارم...:45:

reza karimi
10-21-2013, 08:02 PM
کجایند اراکی های بی بخاره همیشه در صحنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza karimi
12-16-2013, 09:59 PM
گریه بر مصیبت نمی کنیم،لکن...

کم ندیده ایم مداحان و سخنرانانی را که در ایام محرم سعی به گریاندن مردم را دارند،شاید دلیل اصلی اش روایات مختلفی باشد که در ثواب گریه بر امام حسین(ع) داریم.
اما اگر عقل مسلکی بپرسد دلیل گریه بر مصیبت های یک شخص آن هم بعد از 1400 سال چیست؛چه پاسخ می دهیم؟
شهید مطهری که خود از عقل مسلکان و راه یافتگان است این طور پاسخ میدهد:
عاشورا دو صفحه دارد،یک صفحه سفید و یک صفحه سیاه.صفحه سیاهش از آن نظر تاریک و سیاه است که فقط جنایت است و مصیبت.واضح است وقتی حادثه را از جنبه جنایی نگاه کنیم،آن که می خورد قهرمان نیست،آن بیچاره و مظلوم است و قهرمان کسی دیگر است.
اما آیا تاریخچه عاشورا فقط همین یک صفحه است؟فقط مصیبت است و چیز دیگری نیست؟چرا باید حادثه کربلا را همیشه از نظر صفحه سیاهش مطالعه کنیم؟ و چرا باید همیشه جنایت های کربلا گفته شود؟چرا شعارهایی که به نام حسین بن علی می دهیم و می نویسیم،از صفحه ی تاریک عاشورا گرفته شود؟
من نمی گویم آن صفحه ی تاریک را نباید دید،بلکه باید دید و خواند،اما این مرثیه همیشه باید همراه با حماسه باشد.اینکه گفته اند رثای حسین بن علی باید همیشه زنده بماند حقیقتی است و از خود پیغمبر گرفته شده؛این رثا و مصیبت نباید فراموش بشود؛این یادآوری نباید فراموش بشود و باید همیشه اشک مردم را بگیرد،اما در رثای یک قهرمان.
پس باید اول قهرمان بودنش برای شما مشخص بشود و بعد در رثای قهرمان بگریید،وگرنه رثای یک آدم نفله شده ی بیچاره ی بی دست و پای مظلوم که دیگر گریه ندارد،و گریه ملتی برای او معنی ندارد.
در رثای قهرمان بگریید برای اینکه احساسات مخلوط قهرمانی پیدا کنید،برای اینکه پرتویی از روح قهرمان در روح شما پیدا بشود و شما هم تا اندازه ای نسبت به حق و حقیقت غیرت پیدا کنید،شما هم عدالتخواه بشوید،شما هم با ظلم و ظالم نبرد کنید،شما هم آزادیخواه باشید،شما هم سرتان بشود که عزت نفس یعنی چه،کرامت یعنی چه.
اگر ما صفحه نورانی تاریخ حسینی را خواندیم،آن وقت از جنبه رثایی اش می توانیم استفاده کنیم وگرنه بیهوده است.
خیال می کنیم حسین بن علی در آن دنیا منتظر است که مردم برایش دلسوزی کنند یا "العیاذ باا..." حضرت زهرا (س) بعد از هزار و سیصد سال آن هم در جوار رحمت الهی منتظر است که چهار تا آدم فکسنی برای او گریه کنند تا او تسلی خاطر پیدا کند؟؟

reza karimi
12-30-2013, 10:22 PM
قرآن !

من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم میپرسند " چه كس مرده است؟ " چه غفلت بزرگی كه می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل كرده است . قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یك نسخه عملی به یك افسانه موزه نشین مبدل كرده ام . یكی ذوق میكند كه ترا بر روی برنج نوشته،‌یكی ذوق میكند كه ترا فرش كرده ،‌یكی ذوق میكند كه ترا با طلا نوشته ،‌یكی به خود میبالد كه ترا در كوچك ترین قطع ممكن منتشر كرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی كنیم ؟ قرآن ! من شرمنده توام اگر حتی آنان كه ترا می خوانند و ترا می شنوند ،‌آنچنان به پایت می نشینند كه خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند . اگر چند آیه از ترا به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است ... قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یك فستیوال مبدل شده ای؛حفظ كردن تو با شماره صفحه ،‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یك معرفت است یا یك ركورد گیری؟ ای كاش آنان كه ترا حفظ كرده اند ،‌حفظ كنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نكنند . خوشا به حال هر كسی كه دلش رحلی است برای تو . آنانكه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می كنند ،‌گویی كه قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن كرده ایم تنها بخشی از اسلام است كه به صلیب جهالت كشیدیم…

reza karimi
01-18-2014, 06:03 PM
جور دیگر باید دید :
نیمه های شب بود که از اداره آتش نشانی به پسر ادیسون اطلاع دادند که آزمایشگاه پدرش در آتش می سوزد و تمام تلاش مأموران فقط برای جلوگیری از گسترش آتش به سایر ساختمان هاست.
پسر ادیسون که می دانست این آزمایشگاه بزرگترین عشق پدر است،از ترس اینکه پدرش با شنیدن این خبر سکته کند از بیدار کردن او منصرف شد و خودش را به محل حادثه رساند اما با کمال تعجب دید که ادیسون در مقابل ساختمان آزمایشگاه روی یک صندلی نشسته و سوختن کارگاه را نظاره میکند .
پسر جلو نرفت چون فکر میکرد پدرش در بدترین شرایط عمرش قرار دارد،ناگهان ادیسون سرش را برگرداند و او را دید و با صدای بلند و سرشار از شادی گفت:پسرم تو اینجایی؟رنگ آمیزی شعله ها را می بینی؟حیرت آور است.من فکر میکنم آن شعله های بنفش به علت سوختن گوگرد در کنار فسفر به وجود آمده است.وای خدای من،خیلی زیباست! کمتر کسی در طول عمرش امکان دیدن چنین منظره ای زیبا را خواهد داشت!
پسر حیران و گیج جواب داد : پدر تمام زندگیت در آتش می سوزد و تو از زیبایی رنگ شعله ها صحبت میکنی؟پدر گفت : پسرم از دست من و تو که کاری بر نمی آید،مأمورین هم تلاششان را می کنند.در این لحظه بهترین کار لذت بردن از منظره ای است که دیگر تکرار نخواهد شد،در مورد آزمایشگاه و بازسازی آن فردا فکر می کنیم...

reza karimi
01-18-2014, 06:06 PM
بر سر مزار کشیشی نوشته شده است:

بچه که بودم با خود میگفتم من باید دنیا را تغییر دهم،بزرگتر که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگ است من باید کشورم را تغییر دهم،بعدها فهمیدم که کشورم نیز بزرگ است من باید شهرم را تغییر دهم،در سالخوردگی که در آستانه مرگ بودم فهمیدم اگر از همان ابتدا خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم...

reza karimi
01-18-2014, 06:07 PM
پسری ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﻨﺖ ﺭﺍ ﻋﺮﯾﺎﻥ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ ﺑﺎﻧﻮ !

ﺑﻠﮑﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻋﺮﻭﺱ ﺑﺮ ﺗﻨﺖ ﻣﯿﮑﻨﺪ ...

ﺑﻔﻬﻢ ﻋﺸﻖ ﺍﮔﺮ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻋﺸﻖ ﺑﻮﺩ

ﻟﺬﺕ ﺑﻮﺳﻪ ﺑﺮ ﭘﯿﺸﺎﻧﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻟﺐ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻮﺩ ...

ﺍﮔﺮ ﻋﺸﻖ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﺣﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺵ ﻣﯿﮑﻨﺪ

ﻭ ﺍﺯ ﺑﺮﻕ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﻣﺴﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ

ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺁﻏﻮﺷﯽ ﻭ ﻫﻤﺨﻮﺍﺑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ...

ﺍﮔﺮ ﻋﺸﻘﺖ ﻣﺮﺩﺍﻧﮕﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ

ﺍﺯ ﺩﻭﺭﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﻟﺬﺕ ﻣﯿﺒﺮﯾﺪ

ﭼﻮﻥ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﯽ ﺟﺎﯾﺖ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻗﻠﺒﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻧﺨﻮﺭدﻧﯿﺴﺖ !!

ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻫﻔﺖ ﻗﻠﻢ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ خوشگلتر ﺍﺯ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺒﺮﺩ .

ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺗﺨﺖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻭ ﺧﻮﺩ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺣﺎﮐﻢ ﺫﻫﻦ ﺍﻭ ﻫﺴﺘﯽ ...

ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯾﻌﻨﯽ

ﺑﺎﻟﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺩت;

ﮐﻪ یک ﻣﺮﺩﯼ در ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺗﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎهت است

ﻭ ﯾﻘﯿﻦ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺶ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ ﻭ ﺑـﺲ...

reza karimi
03-22-2014, 08:57 PM
100 رحمت ب کویر لوت!
اینجا 6ماهی یکبار هم رنگ موجود زنده ب خودش نمی بینه... :168:

reza karimi
05-13-2014, 04:01 PM
...

reza karimi
08-13-2015, 07:56 PM
سلام
کسی هست نیست؟
دیگه تلگرامو لاینو واتس اپو وایبر اومده،کسی باشگاه نمیاد
حق دارید :164:

reza karimi
07-06-2016, 04:33 PM
اگه کسی ازینجا رد شد یه خبری بده بلکم ببینیم اینجا رنگ موجود زنده ب خودش دیده یا نه :172: