PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحصیل اجباری دانشجویان در پردیس پولی



saeidking
04-22-2013, 11:23 PM
برخی دانشجویان پذیرفته شده در نیمسال دوم تحصیلی جاری مقطع دکتری دانشگاه علامه که در مرحله تکمیل ظرفیت در نوبت دوم این دانشگاه پذیرفته شده اند، به اجبار این دانشگاه به عنوان دانشجوی پردیس خودگردان با پرداخت هزینه 45 تا 55 میلیونی برای 4 سال تحصیل معرفی شدند.

به گزارش مهر، عده ای از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه علامه در نیمسال تحصیلی جاری یعنی در مرحله تکمیل ظرفیت با اعلام سازمان سنجش به عنوان دانشجوی نوبت دوم پذیرفته شدند اما به علت مشکلاتی که برای آنان پیش آمده طی روزهای گذشته و امروز مقابل وزارت علوم، دیوان عدالت اداری، سازمان سنجش، نهاد ریاست جمهوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی تجمع کردند.

امروز حدود 40 نفر از این دانشجویان در مقابل وزارت علوم تجمع کرده اند و خواهان پاسخگویی مسئولان وزارت علوم بودند.

به گفته این دانشجویان، مشکل اصلی از آنجا ناشی شد که این دانشجویان با آنکه در دوره نوبت پذیرش شده اند اما دانشگاه علامه این دانشجویان را برای تحصیل به پردیس پولی خود که باید دانشجویان برای دوره چهار ساله دکتری مبلغی بین 45 تا 55 میلیون تومان پرداخت کنند، معرفی کرده و به آنان گفته در واقع دانشجوی پردیس خودگردان به شمار می آیند نه نوبت دوم.

یکی از این دانشجویان درباره رقم شهریه ای که باید پرداخت کنند اعلام کرد که برای دو واحد درسی مکلف به پرداخت یک جای مبلغ 13 میلیون تومان شده ایم که برخی کلاسها به علت نپرداختن این مبلغ از سوی بعضی از دانشجویان تشکیل نشد.

این دانشجویان در مراجعاتی که به سازمان سنجش و وزارت علوم داشته اند، نامه هایی از سوی مسئولان این دو دستگاه دریافت کرده اند.

ابوالفضل حسنی - مدیر گل دفتر گسترش آموزش عالی در نامه ای به رئیس دانشگاه علامه اعلام کرد که این دانشجویان پذیرفته شده در دوره دکتری نوبت دوم هستند و باید تحت عنوان دانشجوی نوبت دوم ثبت نام شوند.

همچنین در نامه ای دیگر که احسان جمالی - معاون فنی و آماری سازمان سنجش خطاب به معاون آموزشی دانشگاه علامه نوشته، آمده است: داوطلبان مذکور در دوره شبانه پذیرفته شده اند و اصلاً دانشگاه در مرحله تکمیل ظرفیت پردیس خودگردان نداشته است.

به گفته این دانشجویان معترض، سازمان سنجش و وزارت علوم در حالی این نامه ها را خطاب به رئیس و معاون دانشگاه علامه ارسال کرده اند که این دو مقام مسئول تحت هیچ شرایطی حاضر به پذیرش این دانشجویان در دوره نوبت دوم نیستند.

برخی دانشجویان علاوه بر این موضوع، از رفتارهای نامناسب مسئولان این دانشگاه هم گله داشتند و مدعی شدند که مسئولان در پاسخگویی به مطالبات، پاسخهای قانع کننده ای نداده و رفتار مناسبی نداشتند.