PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 5 نکته برای ارتباط مؤثر و داشتن دوستان خوب



alamatesoall
04-17-2013, 07:09 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/04/12.ry:200;


تلاشهای زیادی کرده اید و وارد گروههای اجتماعی مختلفی شده اما به نتیجه دلخواه نرسیده اید، این پنج نکته ساده اما مهم را هم در روابط خود رعایت کنید، مطمئن باشید اوضاع بهتر خواهد شد.

ارتباط و دوستی با دیگران برای شما قدرت، اطمینان خاطر و سرخوشی می آورد و فرصتهای بیشتری را در زندگی روزمره نصبیتان میکند.

می خواهید روابط اجتماعی قویتری ایجاد کنید، آدمهای بیشتری را بشناسید و در نتیجه دوستان بیشتری داشته باشید، دوستان فعلی بیشتر به شما اعتماد کنند و روابط صمیمانه تری با آنها برقرار کنید، تلاشهای زیادی کرده اید و وارد گروههای اجتماعی مختلفی شده اما به نتیجه دلخواه نرسیده اید، این پنج نکته ساده اما مهم را هم در روابط خود رعایت کنید، مطمئن باشید اوضاع بهتر خواهد شد.



1 - دل زنده باشید

دوستان شما دغدغه ها و مشکلات شخصی زیادی دارند، قرار نیست هر وقت با آنها روبرو می شوید یا تماس برقرار می کنید تبدیل به «گوش»ی شوند که باید داستان همه گرفتاری ها، شکست ها، تنشها یا حقوقی که از شما ضایع شده را بشنوند! سعی کنید شخصیتی پر انرژی داشته باشید، با شوخی های دست اول منحصر به خودتان شخصیتی گشاده رو و طناز را به جمع معرفی کنید، این کار هم به بهبود روحیه شما کمک می کند و هم شما را با دوستانی جدید آشنا می کند که می توانند هنگام عبور از مسیر مشکلات روزمره ای که در زندگی همه وجود دارد با روشهایی بهتر همراهتان باشند.



2 - گوش کنید، قرار نیست همیشه شما حرف بزنید

بگذارید آنها هم گاهی در مورد دیدگاه ها، عقاید، نظرات، دغدغه ها، ترسها و موفقیتها و شکست هایشان با شما صحبت کنند، کمی تحمل، سکوت و تنها شنیدن و همراهی چیزی است که شما را دوست خوب دیگران می کند. البته اگر متوجه شدید که در زمینه عنوان سختی ها و ناملایمات زندگی زیاده روی می کنند خواندن نکته اول همین مطلب را به آنها توصیه کنید!



3 - خسیس نباشید، دوست جدیدی پیدا کرده اید؟

چرا او را از بقیه دوستان خود مخفی می کنید؟ نباید بترسید که او از گروه دوستان شما خوشش نیاید با برعکس دوستان قدیمی شما را از معاشرت با او منع کنند؟ اگر شما گروه دوستی منسجم تر و بزرگتری داشته باشید مطئمن باشید که اوقات خوش بیشتری خواهید داشت، نگران اتفاقات بدی که هنوز نیافتاده اند نباشید.



4 - زبان به دهان بگیرید

در مورد اسرار یکی از دوستان خود بین بقیه صحبت نکنید، معمولا چنین مسائلی دوباره به گوش دوستی که درباره او رازداری نکرده اید می رسد و شما صمیمیت و اعتماد او را از دست خواهید، از طرف دیگر بقیه افرادی هم که شنونده داستانهای ممنوعه شما بوده اند دیگر اطمینان کمتری به شما خواهند داشت و درنتیجه شما بازنده مطلق خواهید شد!



5 - در گروه دوستی به دوستانتان این اطمینان را بدهید که معاشرت با آنها برای شما افتخار آمیز است

مهم نیست که این موضوع را دائم به زبان بیاورید و لازم نیست تن به کارهایی بدهید که از آنها ناراضی هستید،خوش قولی، از خود گذشتگی های کوچک، کمک به آنها در شرایط سخت و در دسترس بودن شما باعث می شود که آنها شما را مهمترین دوست خود بدانند.




گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
صفحه نخست - سبك زندگي (http://www.seemorgh.com/lifestyle)
منبع : pendar.net